- 

January 30th, 2016, 22:03

کانفیگ های مناسب برای یک سرور متصل به اپ اندرویدی

سلام میکنم خدمت تمام دوستان و مهندسان عزیز!
عرضم به حظورتون که بنده توسعه دهنده اندروید هستم و متاسفانه اطلاعات کافی در مورد سرورهای اختصاصی ندارم! البته تا حدودی با سرور مجازی و اتصال ssh کار کردم و سابقه طراحی وب با وردپرس و دیگر cms ها رو دارم !
یک اپلیکیشن اندرویدی رو بعد از 6 ماه تلاش مداوم ران کردیم که مخصوص خوانندگی و بازخوانی موسیقی های بیکلام هست و در واقع یک شبکه اجتماعی هست که پیشبینی میکنیم کاربران زیادی رو جذب خودش کنه و امار بازدید بالایی در لحظه رو به خودش اختصاص بده !
موسیقی های کاربران به صورت real time از اینترنت پخش می شن و قابلیت دانلود رو نیز دارن ! و همچنین موسیقی ها باید با سرعت بالایی توسط کاربران آپلود بشن.
محیط برنامه تقریبا مانند برنامه لاین هست و هر کاربری دارای پروفایل و تصویر کاربری هست ، و لود شدن سریع این تصاویر و همچنین تصاویر کاور موسیقی ها برامون خیلی مهم هست !
بنده چند روز پیش از لیست سرورهای اختصاصی زیر پلان E3-SSD-3 رو خریداری کردم که واقعا سرور قدرتمندی هست !
| نام سرور                           | 
        SYS-IP1            | 
E3-SSD-2 | 
SYS-IP2 | 
E3-SSD-3 | 
OSP64 | 
OBK81 | 

| CPU | 
Xeon w3520 | 
Xeon E3-1225 v2 | 
Xeon w3520 | 
Xeon E3-1245 v2 | 
Xeon E5-1630V2 | 
Core i5-2300 | 
| RAM | 
۱۶ گیگابایت | 
۳۲ گیگابایت | 
۳۲ گیگابایت | 
۳۲ گیگابایت | 
۶۴ گیگابایت | 
۱۶ گیگابایت | 
| هارد دیسک | 
2x2TB SATA | 
3x120GB SSD | 
2x2TB SATA | 
3x120GB SSD | 
2x2TB SATA | 
6x4TB SATA | 
| پهنای باند | 
۱ گیگابیت | 
۱ گیگابیت | 
۱ گیگابیت | 
۱ گیگابیت | 
۱ گیگابیت | 
۱ گیگابیت | 
| ترافیک ماهیانه | 
نامحدود | 
نامحدود | 
نامحدود | 
نامحدود | 
نامحدود | 
نامحدود | 
|  دیتاسنتر | 
 OVH  | 
 OVH  | 
 OVH  | 
 OVH  | 
 OVH | 
 OVH | 

الان هم پنل مدیریت متصل به برنامه که همون وردپرس خودمون هست رو همراه با  وبسرویس های نوشته شده به سرور انتقال دادیم و اپلیکیشن رو ران کردیم !
خب همه اینا رو گفتم تا با اپلیکیشن و سروری که گرفتم به صورت کامل آشنا بشید و بتونید منو راهنمایی کنید تا بدونم بهتره سرور به چه شکلی کانفیگ بشه تا بازدهی بسیار خوبی رو در کنار امنیت بسیار بالا داشته باشه !
چه ماژول هایی لازم هست که نصب بشن ؟ و آیا از ماژول های کش اگر استفاده کنیم بر روی سرعت برنامه تاثیر دارد یا خیر ؟! کلا به راهنمایی های جامع و بسیار حرفه ای در این موارد نیاز دارم که اگر هم همراه با هزینه باشه موافقم هزینه رو بپردازم اما واقعا تاثیر داشته باشه !

ویرایش توسط allowmahdi : January 30th, 2016 در ساعت 22:06

- 

- 

January 30th, 2016 22:03

# ADS