-
November 4th, 2015, 14:18
عضو انجمن
مشکل یوزر و پسورد adsl مخابرات
سلام به همگی
یه مشکل عجیب غریب دارم که ماشالا مخابراتم پشتیبانی خیلی قوی ای داره بعد از 2 ماه جواب سلامم به زور میده!!
همونطور که می دونید هر کاربر adsl یه یوزر و پسورد مخصوص خط خودش داره که باید توی تنظیمات مودم وارد کنه تا نتش وصل بشه!
ما توی خونه دوتا خط تلفن داریم، روی یکی از خط ها اینترنت نامحدود فعاله و روی یکی دیگه اینترنت محدود
اینترنت محدود رو تازه گرفتیم، الان مودم رو وصل کردم به خطی که اینترنت محدود داره، اما توی تنظیمات مودم یوزر و پسورد اون یکی خط، یعنی اون نامحدوده وارد شده!
اینترنت وصله و هیچ مشکلی نداره، اما همین که یوزر و پسورد مربوط به نت محدود رو توی تنظیمات مودم میزنم اینترنت به کل قطع میشه!
یعنی در واقع یوزر و پسورد اینترنت محدود کار نمیکنه
به مخابراتم گفتم گفتش مشکلی وجود نداره!!! :|
کسی تا حالا به همچین مشکلی خورده؟ راه چاره چیه؟
-
-
November 4th, 2015 14:18
# ADS
-
November 4th, 2015, 14:25
عضو انجمن
پاسخ : مشکل یوزر و پسورد adsl مخابرات
درود
یوزر و پسورد صحیح هست؟
مودم را ریست کنید و بررسی کنید
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
تعداد تشکر ها از sepahanserver به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2015, 14:37
عضو دائم
برای این کار بهتره از دو مودم مجزا استفاده کنید (در اکثر شرکت ها در اولین اتصال اکانت روی مک آدرس مودم لاک میشه و هر بار نمیشه که تماس بگیرید ریست کنن و ...)
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2015, 14:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sepahanserver
درود
یوزر و پسورد صحیح هست؟
مودم را ریست کنید و بررسی کنید
تمام اینکارا رو انجام دادم متاسفانه درست نشد!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
kool
برای این کار بهتره از دو مودم مجزا استفاده کنید (در اکثر شرکت ها در اولین اتصال اکانت روی مک آدرس مودم لاک میشه و هر بار نمیشه که تماس بگیرید ریست کنن و ...)
ببینید ما دیگه قصد استفاده از اون خطی که نت نامحدود روشه رو نداریم!
میخوام کلا همیشه از این نت محدود استفاده کنم ولی متاسفانه یوزر و پسوردش روی مودم کار نمیکنه!
باید تماس بگیرم چی بگم دقیقا؟
-
-
November 4th, 2015, 15:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mgt1234
ببینید ما دیگه قصد استفاده از اون خطی که نت نامحدود روشه رو نداریم!
میخوام کلا همیشه از این نت محدود استفاده کنم ولی متاسفانه یوزر و پسوردش روی مودم کار نمیکنه!
باید تماس بگیرم چی بگم دقیقا؟

در این صورت به نظرم ابتدا یکبار مودم رو توسط دکمه کوچک کنار پورت هاش ریست سخت افزاری کنید. (تنظیمات و vpi / vci رو هم اگه نمی دونید تماس بگیرید سوال کنید میگن)
(با یک ابزار نازک حدود 20 ثانیه اون دکمه رو فشار داده و نگهدارید و بعد رها کنید و اطلاعات سرویس جدید رو روی اعمال کنید.)
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2015, 15:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kool
در این صورت به نظرم ابتدا یکبار مودم رو توسط دکمه کوچک کنار پورت هاش ریست سخت افزاری کنید. (تنظیمات و vpi / vci رو هم اگه نمی دونید تماس بگیرید سوال کنید میگن)
(با یک ابزار نازک حدود 20 ثانیه اون دکمه رو فشار داده و نگهدارید و بعد رها کنید و اطلاعات سرویس جدید رو روی اعمال کنید.)
اینکارو قبلا کردم عزیز درست نمیشه!
-
-
November 4th, 2015, 15:21
مدیر ارشد
دوست عزیز اکانت بر روی خط تلفن ست نمی شود. دو خط تلفن شما به dslam مخابرات در مرکز سوئیچ وصل می شود. تا این مرحله شما می توانید به سرور اکانـ تـ یـ نـ گ مخابرات متصل شوید. برای احراز هویت نیاز به یوزر/پسوورد دارید. این توضیحات ارائه دادم متوجه شوید که نت محدود و یا نامحدود بر روی خط تلفن شما تنظیم نشده است. شما در حال حاضر 2 اکانت از مخابرات دارید + 2 خط تلفن رانژه شده. در اولین اتصال برای هر اکانت یک سری اطلاعات سرور اکانتینگ مخابرات ذخیره می شود. ساده ترین آن مک آدرس مودم است. و جدیدا در مخابرات برخی استان ها احراز هویت از طریق "نس پورت" نیز پیاده سازی شده است. احتمالا در مخابرات استان شما نیز این سیستم وجود دارد. کار این روش بدین شکل است که به صورت ساده زمانی که از یک خط تلفن رانژه شده ب یک اکانت متصل می شوید مشخصات همان خط تلفن در سرور ذخیره می شود و تنها از همان خط تلفن برای اکانت فوق می توانید استفاده کنید .این روش اهراز هویت مستقل از مک آدرس است و بسیار پیشرفته تر است.
در نهایت اگر توضیحات بالا چیزی متوجه نشده اید برای حل مشکل با اپراتوز تماس بگیرید و اعلام کنید : " خط تلفن را از مکانی به مکان دیگری منتقل کرده ایم همچنین مودم و .... نیز جدید خریداری کرده ایم ضمن انجام تنظیمات اینترنت وصل نمی شود" با گفتن این جمله ها شاید اپراتور های کم اطلاع و آماتور مخابرات متوجه شوند که باید پورت و مک را ریست کنند
ویرایش توسط Ramin : November 4th, 2015 در ساعت 15:31
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2015, 15:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ramin
دوست عزیز اکانت بر روی خط تلفن ست نمی شود. دو خط تلفن شما به dslam مخابرات در مرکز سوئیچ وصل می شود. تا این مرحله شما می توانید به سرور اکانـ تـ یـ نـ گ مخابرات متصل شوید. برای احراز هویت نیاز به یوزر/پسوورد دارید. این توضیحات ارائه دادم متوجه شوید که نت محدود و یا نامحدود بر روی خط تلفن شما تنظیم نشده است. شما در حال حاضر 2 اکانت از مخابرات دارید + 2 خط تلفن رانژه شده. در اولین اتصال برای هر اکانت یک سری اطلاعات سرور اکانتینگ مخابرات ذخیره می شود. ساده ترین آن مک آدرس مودم است. و جدیدا در مخابرات برخی استان ها احراز هویت از طریق "نس پورت" نیز پیاده سازی شده است. احتمالا در مخابرات استان شما نیز این سیستم وجود دارد. کار این روش بدین شکل است که به صورت ساده زمانی که از یک خط تلفن رانژه شده ب یک اکانت متصل می شوید مشخصات همان خط تلفن در سرور ذخیره می شود و تنها از همان خط تلفن برای اکانت فوق می توانید استفاده کنید .این روش اهراز هویت مستقل از مک آدرس است و بسیار پیشرفته تر است.
در نهایت اگر توضیحات بالا چیزی متوجه نشده اید برای حل مشکل با اپراتوز تماس بگیرید و اعلام کنید : " خط تلفن را از مکانی به مکان دیگری منتقل کرده ایم همچنین مودم و .... نیز جدید خریداری کرده ایم ضمن انجام تنظیمات اینترنت وصل نمی شود" با گفتن این جمله ها شاید اپراتور های کم اطلاع و آماتور مخابرات متوجه شوند که باید پورت و مک را ریست کنند
خیلی ممنون بابت توضیحات
پس من تماس میگیرم بهشون میگم امیدوارم کارو انجام بدن و کارمون راه بیفته!
نتیجه رو اینجا اعلام میکنم
-
-
November 4th, 2015, 22:39
در این موارد بهترین کار این هست که مودم را در حالت bridge کانفیگ کنید و pppoe کانکشن را روی ویندوز ایجاد کنید. در این حالت اگر متصل نشود خطایی میدهد که پشتیبان و خودتون میتونید بفهمید چه مشکلی وجود داره. احتمالا پشتیبان از شما بخواد اینکار را انجام بدید !
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید