صفحه 40 از 76 نخستنخست ... 3036373839404142434450 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 391 تا 400 , از مجموع 754

موضوع: نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟

عضو انجمن ali.huc آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟

اوایل کار مثله همه شرکت ها خوب بودید ولی بعد که مشتری زیاد شد:

خیلی دیر به تیکت ها جواب میدادید.
    لحنی که تو تیکت ها استفاده میکنید خوب نیست.
    پرداخت ها خیلی دیر اتفاق میافته حتی شتاب
    گیر دادن های الکی هم وجود داره متاسفانه.

به همین دلایل ما که حدود 30 یا 40 میلیون تراکنش داشتیم تو چند ماه تصمیم گرفتیم از درگاه دیگری استفاده کنیم.

موفق باشید.
    ارائه سرور مجازی از ایران، هلند، انگلیس، آلمان، آمریکا، کانادا و هاست لینوکس ایران و خارج
    طراحی وب سایت، راه اندازی سرور آنتی ویروس نود32
    Telegram: @serverha_org Tel: 09389522043

2. # ADS

عضو جدید mehrangta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    378
    تشکر تشکر شده 
    246
    تشکر شده در
    166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    من اصلا نمیتونم با اون کار کنم بلدم نیستم نمیفهمم شاید من نفهمم
    صد درصد ...

-
    جهان پی تکه انقدر ازش بد نگید ...

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.huc نمایش پست ها
    اوایل کار مثله همه شرکت ها خوب بودید ولی بعد که مشتری زیاد شد:

خیلی دیر به تیکت ها جواب میدادید.

به همین دلایل ما که حدود 30 یا 40 میلیون تراکنش داشتیم تو چند ماه تصمیم گرفتیم از درگاه دیگری استفاده کنیم.

موفق باشید.

من زیاد از پشتیبانی جهان پی راضی نیستم اما باید خدمتتون بگم که :

1 - تیکت هارو معمولا بین 10 دقیقه تا 4 ساعت پاسخ میدن .

2 - لحنشون مشکلی نداره اما یهکمی بی حوصله هستن !

3 - من تا همین 1 ماه پیش روزی چند بار درخواست برداشت میدادم زیر 1 ساعت واریز میشد البته شتاب .... و حواله بانکی هم معمولا کمتر از 1 ساعت مبلغ رو حواله میکنن و دیگه واریز کردن حواله به حساب دست بانک هست که کی انجام بده ...

4 - تا امروز جهان پی گیری به بنده نداده !! نمیدونم منظور شما از گیر دقیقا چی هست ! اگه فعالیت شما غیر مجاز باشه خوب اگه گیر بدن حق دارن ... زیرا به سایت های غیر مجاز خدماتی طبق قانون کشوری نباید داده بشه ...

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

من اصلا نمیتونم با اون کار کنم بلدم نیستم نمیفهمم شاید من نفهمم
    خیر خواهش میکنم این چه فرمایشی هست؟ اصلا چنین منظوری نداشتم. قرار نیست که همه در هر موردی به صورت کامل اطلاعات داشته باشن.
    (هر فردی با هر میزان اطلاعات در هر سنی باز نیاز به گسترش اطلاعاتش داره. یعنی همه. حال هر فرد بسته به علاقه خود دنبال علم جدید و تکمیل کردن دانسته هاش هست.)
    اگه تمایل داشتید کد دکمه پرداخت خودتان و کد قالب قسمتی که می خواهید دکمه در آنجا قرار بگیره رو برای من پیغام خصوصی کنید تا در صورت امکان راهنمایی کنم.
    ..::| بیش از یک دهه |::..

عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

سلام
    بعضی از تراکنشهای مبالغ بالا ، (به جهت بررسی و صحت از اینکه مورد کلاه برداری نبوده) بررسی میگردند و همچنین بعضی تراکنشها بصورت رندم مورد بررسی قرار میگیرند .
    این اسمش گیر دادن نیست

حجم تیکت ها بالاست و در نتیجه باید خیلی سریع به همه تیکت ها رسیدگی کرد ، لذا سریعا مورد لازم مطرح میگردد و این ممکن است کمی بصورت صریح بیان گردد که کاربران فکر میکنن لحن تند هست .
    که البته حق با شماست باید همیشه انرژی مثبت فرستاد در هر کلام .

مشکلی که شتاب داره ، برای هر حساب محدودیت روزانه اعمال کرده لذا با توجه به تعدد تسویه ها ، خیلی زود سقف حواله شتاب حسابهای جهان پی مصرف میگردد به همین علت است .
    حواله پایا استفاده کنید موردی ندارد .

7. تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن ali.huc آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    من زیاد از پشتیبانی جهان پی راضی نیستم اما باید خدمتتون بگم که :

1 - تیکت هارو معمولا بین 10 دقیقه تا 4 ساعت پاسخ میدن .

2 - لحنشون مشکلی نداره اما یهکمی بی حوصله هستن !

3 - من تا همین 1 ماه پیش روزی چند بار درخواست برداشت میدادم زیر 1 ساعت واریز میشد البته شتاب .... و حواله بانکی هم معمولا کمتر از 1 ساعت مبلغ رو حواله میکنن و دیگه واریز کردن حواله به حساب دست بانک هست که کی انجام بده ...

4 - تا امروز جهان پی گیری به بنده نداده !! نمیدونم منظور شما از گیر دقیقا چی هست ! اگه فعالیت شما غیر مجاز باشه خوب اگه گیر بدن حق دارن ... زیرا به سایت های غیر مجاز خدماتی طبق قانون کشوری نباید داده بشه ...

جناب rezaonline.net خودشون ظاهرا دقیقا منظور منو فهمیدن و جواب دادن به همه موارد و منصفانه تر از شما البته. انقد واضح که نمیخوام توضیح اضافه ای بدم.
    راجع به کار مجاز یا غیرمجاز نیست مبلغ که میره بالا برای تسویه مشکل بوجود میاد که خودشون قشنگ توضیح دادن دلیلش رو.
    خودشون گفتن که با شتاب به دلایلی مشکل وجود داره انوقت شما میگی مشکل نداره عجب شده داستان کاسه و ...

امیدوارم کارشون توسعه پیدا کنه و ماهم استفاده کنیم. البته بعضا این درگاه ها از درگاه خود بانک ها بهتر بودن چون ما درگاه اختصاصی هم تو سایت های دیگمون داریم تقریبا از تمام بانک ها (سداد، ملت، سامان، پارسیان، پاسارگاد، اقتصاد نوین) پشتیبانی سامان و پاسارگاد بهتر بوده و به پرداخت ملت از همه بدتر و سداد هم کلا تعطیل تشریف دارن.
    ارائه سرور مجازی از ایران، هلند، انگلیس، آلمان، آمریکا، کانادا و هاست لینوکس ایران و خارج
    طراحی وب سایت، راه اندازی سرور آنتی ویروس نود32
    Telegram: @serverha_org Tel: 09389522043

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
    خیر خواهش میکنم این چه فرمایشی هست؟ اصلا چنین منظوری نداشتم. قرار نیست که همه در هر موردی به صورت کامل اطلاعات داشته باشن.
    (هر فردی با هر میزان اطلاعات در هر سنی باز نیاز به گسترش اطلاعاتش داره. یعنی همه. حال هر فرد بسته به علاقه خود دنبال علم جدید و تکمیل کردن دانسته هاش هست.)
    اگه تمایل داشتید کد دکمه پرداخت خودتان و کد قالب قسمتی که می خواهید دکمه در آنجا قرار بگیره رو برای من پیغام خصوصی کنید تا در صورت امکان راهنمایی کنم.
    من دکمه پرداخت میرم مبلغ میزنم به جای اینکه لینک پرداخت بده به من کد میده یعنی چی خوب این هنوز این رو درست نکردند . یا گفتیم اقا پلاگین ها را اپدیت کنید تو سایت نیست هنوز درست نکردند میگن در حال بروز رسانی 10روزه من واسه دوستم خواستم پلاگین دانلود کنم نتونستم از ماله خودم از هاست خودم به دوستم دانلود کردم دادم دوستم گفت این همه تعریف میکنی یه پلاگین تو سایت ندارند ما دانلود کنیم ... موندم من چی بگم متصفانه جهان پی ضعیف شده خیلی حالا ساده بگم من خودم کار میکنم اما یک چیز های ساده رو درست نمیکنند یا طول میدند از این شرکت بائید هست .

تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

من دکمه پرداخت میرم مبلغ میزنم به جای اینکه لینک پرداخت بده به من کد میده یعنی چی خوب این هنوز این رو درست نکردند . یا گفتیم اقا پلاگین ها را اپدیت کنید تو سایت نیست هنوز درست نکردند میگن در حال بروز رسانی 10روزه من واسه دوستم خواستم پلاگین دانلود کنم نتونستم از ماله خودم از هاست خودم به دوستم دانلود کردم دادم دوستم گفت این همه تعریف میکنی یه پلاگین تو سایت ندارند ما دانلود کنیم ... موندم من چی بگم متصفانه جهان پی ضعیف شده خیلی حالا ساده بگم من خودم کار میکنم اما یک چیز های ساده رو درست نمیکنند یا طول میدند از این شرکت بائید هست .
    سلام
    اگر از اسکریپت آسان پرداخت استفاده میکنید این نسخه رو استفاده کنید .

jahanadwords.com/epay/jahanpay_form2.zip

در مورد پلاگینها هم درست شده منوش ، هفته پیش درست شد فکر کنم یک روز بعد از اطلاع شما (شب نخوابیدم درستش کردم )
    سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay

در مورد خود پلاگینها هم ، چون بنده هیچ کدام از این پلاگینها را نساختم ، بعنوان پشتیبانی فنی نمیتونم نظری در موردشون بدم و مشکلشون رو حل کنم . خود برنامه نویسای پلاگینها هم متاسفانه همکاری نمیکنن
    از یک ماه پیش هم فراخوان اعلام شده جهت طراحی پلاگینهای جدید برای سیستم . که به مرور دوستان پلاگین ارائه میدهند .

در هر صورت اگر شما پلاگین خاصی مد نظرتان هست و خودتان یا برنامه نویسی میشناسید که بتواند چنین پلاگینی پیاده سازی کند لطفا اقدام کنید و بعد از اتمام کار ارجاع بدید به جهان پی تا در مورد دستمزد برنامه نویس توافق گردد و پلاگین به سایت اضافه گردد .

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline.net نمایش پست ها
    سلام
    اگر از اسکریپت آسان پرداخت استفاده میکنید این نسخه رو استفاده کنید .

Jahanadwords.com/epay/jahanpay_form2.zip

در مورد پلاگینها هم درست شده منوش ، هفته پیش درست شد فکر کنم یک روز بعد از اطلاع شما (شب نخوابیدم درستش کردم )
    سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | jahan pay

در مورد خود پلاگینها هم ، چون بنده هیچ کدام از این پلاگینها را نساختم ، بعنوان پشتیبانی فنی نمیتونم نظری در موردشون بدم و مشکلشون رو حل کنم . خود برنامه نویسای پلاگینها هم متاسفانه همکاری نمیکنن
    از یک ماه پیش هم فراخوان اعلام شده جهت طراحی پلاگینهای جدید برای سیستم . که به مرور دوستان پلاگین ارائه میدهند .

در هر صورت اگر شما پلاگین خاصی مد نظرتان هست و خودتان یا برنامه نویسی میشناسید که بتواند چنین پلاگینی پیاده سازی کند لطفا اقدام کنید و بعد از اتمام کار ارجاع بدید به جهان پی تا در مورد دستمزد برنامه نویس توافق گردد و پلاگین به سایت اضافه گردد .
    جواب من چیز دیگه ای بود شما فقط یکیش رو جواب دادید . این لینکی که هم دادید ناقص به هم ریخته هست و پلاگین تفکیک در فریر نیست .
    من صحبت دکمه پرداخت رو میگم . اصلا ولش کنید اقا نخاستیم ارزش اعصاب خورد کردن نداره . بنده هیچ انتقاد یا چیزه دیگه ای نمیکنم bye

تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

سلام
    حقیقتا من از تاپیکتون مورد دکمه پرداخت رو متوجه نشدم . (چون شما هاست دارید و اسکریپت نصب میکنید فکر نمیکردم این مورد رو استفاده کنید )
    پلاگین تفکیک ها منظورتون تفکیک شده بانکهاست ؟
    به مدیریت اطلاع میدم اضافه کنند .
    اصلا ولش کنید اقا نخاستیم ارزش اعصاب خورد کردن نداره . بنده هیچ انتقاد یا چیزه دیگه ای نمیکنم bye
    باور کنید من اصلا مسئولیتی ندارم که جواب تاپیک ها رو بدم اینجا ، حتی مدیر جهان پی هم اطلاع نداره که من دارم در تاپیکشون فعالیت میکنم و اصلا وظیفه بنده چیز دیگه ایست .
    لذا وقتی من به سوالات کاربران جهان پی پاسخ میدم ، حالا نگیم توقع تشکر ولی لااقل توقع یه برخورد با انرژی منفی رو ندارم حقیقتا !

13. تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید

صفحه 40 از 76 نخستنخست ... 3036373839404142434450 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)