-
March 20th, 2014, 17:38
عضو جدید
پاسخ : منبع درامد یک سایت دانلود در چیست؟
ضمن عرض سلام و درود فراوان
دوست گرامی من نفهمیدم شما میخوای نحوه درامد رو یاد بگیری یا اینکه میخوای انتقاد کنی!؟
ولی مشکل نداره,بهت میگم.
اول اینکه ادرس سایت خودتون که دارید میگید با موضوع دانلود هست رو بگید + مهارت خودتون رو هم بگید تا معنی واقعی درامد رو نشونت بدم.
اگه سه سال هست که هیچ نتیجه ای نگرفتید نباید نا امید بشید.فکر میکنید سایت مانند دانلودها در عرض 3 سال به این رتبه و مقام رسیده؟خیر اونا هم با کمی صبر و تلاش تونستن نتیجه ی کارشون رو بگیرن و این موضوع در مورد شما و سایرین هم صدق میکنه.
مسئله ی دیگه هم اینطور که میگید تو این چند سال هیچ درامدی نداشتم,این به چندتا دلیل هست.یکی اینکه شما از روی علاقه این کار رو انجام ندادید.به فرض مثال حرفه شما توی کار گرافیک هست و تصمیم گرفتید که سایت دانلود بزنید بهتره میشه و درامدش بیشتره.این باعث شکست میشه.نکات بعدی هم شاید باید بیشتر توی گوگل در مورد راه های کسب درامد جستجو کنید.
این تا اینجا.
خب
حالا یکی از دوستان فرمود که پشت همچین سایتهایی دولت هست.این دقیقا برعکس هست و دولت هیچ نقشی در اداره کردن اینگونه سایت ها رو قبول نمیکنه.اصلا به نظرتون این پول برای دولت اهمیت داره؟مدیریت سایت های بزرگی مثله پی سی دانلود و غیره هم یک نفر مثله من و شماست که زرنگ بوده تیم تشکیل داده و تونسته بازار کارش رو گسترش بده.
تمام
| - ( سابقه کار 58 سایت رتبه 2 و 3 رقمی الکسا ) - |
..** طراحی و بهینه سازی وب سایت شما **..
بیش از 9 سال سابقه درخشان پـــــــــــــو نـــــــــــــیـــــــــش وبــــــــــــــــــ
-
تعداد تشکر ها ازPersianSkyTeam به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2014 17:38
# ADS
-
March 20th, 2014, 17:52
نه من خواستم تا ببینم منبع اصلی درامد اینطور سایت ها چیه که موضوع یه جورایی بهم خورد.
-
-
March 20th, 2014, 17:56
عضو جدید
خیال خودتون رو راحت کنید,وقتی شما می گید که بیرون روزی 40 هزار تومن میدن خب دیگه سایت به چه دردتون میخوره؟!برید همون بیرون کسب درامد کنید.
| - ( سابقه کار 58 سایت رتبه 2 و 3 رقمی الکسا ) - |
..** طراحی و بهینه سازی وب سایت شما **..
بیش از 9 سال سابقه درخشان پـــــــــــــو نـــــــــــــیـــــــــش وبــــــــــــــــــ
-
تعداد تشکر ها از PersianSkyTeam به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2014, 22:18
عضو دائم
بزار من جواب همه دوستان رو بدم.. ببین داداش من دقت کردی تو این همه تاپیک چند تا سایت نام برده شد؟ زیر 10 تا بود نه؟ اگر بازم بگردی سایت معروف مثلا گیر بیاری سرو تهش 20 یا 30 تا بشه..در صورتی که میلونها وب سایت وجود داره. ببین شما یاباید جزو این سایتهای باشی تا نون بخوری یا اگر نباشی سقوطت حتمی هست و تهش هیچی نیست.چرا؟ چون این سایتها حداقل 80 درصد هزینه هاشون رایگان و حمایتی هست.اما من و شما باید پول تو جیبیمون رو بدیم.من تهش رو با سرمایه خودم رفتم.زیر 450 ایران رفتم.ببین هیچکسی ازم حمایت نکرد.تاپیکشم تو همین انجمن وجود داره..فقط داشتم از جیب ماهانه میلیونی پول سرور میدادم.درامد فروشگاه و تبلیغات خرج سایت رو در نمیاورد.الان بیخیال رتبه شدم سایت رو vip کردم کلی مدیر رو هم اخراج کردم فقط سایت رو زنده نگه داشتم.همین.به فکر سایت دانلود نیفت.حداقل تو ایران نیفت..
حالا که حرف باز شد بزار یک مورد اشاره کنم.. یک مطلب رو که یک بازی هست رو یکی از مدیران گذاشت فیل مون رو تر کردند..در صورتی که همین چند سایت هم گذاشته بود اما کسی بهشون حرف نزد..به کی باید بگم حرفم رو؟ حرف دل زیاد دارم اما نمیگم.اما کاش 8 سال پیش وارد دنیای اینترنت نمیشدم.حداقل وارد دنیای اینترنت ایران نمیشدم..
ویرایش توسط delta : March 20th, 2014 در ساعت 22:21
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2014, 23:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
skysms
نه من خواستم تا ببینم منبع اصلی درامد اینطور سایت ها چیه که موضوع یه جورایی بهم خورد.
تبلیغات,پاپ آپ,طرف قرارداد با فروشگاه ها
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
-
March 20th, 2014, 23:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
skysms
فکر کنم در کل این درامد های اینترنتی واسه افراد کم سن و سال هست,نه واسه یکی که 23 سالش هست.حالا چه پی سی دانلود باشه یا ....
الان همین سایت دانلودها مثلا ماهی بخواد بترکونه از طرف تبلیغات و فروش محصول و .... 500 تومن بخواد در بیاره از این 500 تومان باید پول نویسنده بده, پول سرور , هاست و خیلی چیز دیگه بده و در نهایت میخواد چه قدر پول براش بمونه؟فکر کنم 100 تومن هم نمونه!بیرون از خونه ادم دو روز کار کنه بیشتر از 100 تومن میگیره.
اینا همش بچه بازیه بخدا.
دوستان این طرز تفکر منه ایا درسته یا من اشتباه میگم؟
180 درصد اشتباه میکنید 
حمید بیگدلی مدیر دانلودها | وب سوال | مصاحبه با مدیران سایت ها
وب سوال : حدودا هزینه سالیانه سایت دانلودها چقدر هست ؟
در حال حاضر که در میزبانی ما در ایران انجام میگیرد بالای ۳۰ میلیون تومان. قبلا که در سرورهای خارج از ایران بودیم سالانه حداقل ۳ برابر این مبلغ را هزینه می کردیم.
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2014, 23:28
دوست عزیز منبع درآمد فقط از طریق تبلیغات دریافت میشه و هیچ دولتی نمیاد هزینه ها رو بر عهده بگیره.
شما یا به خاطر اینکه مطالب اختصاصی منتشر نمیکنید یا نداشتن قالب اختصاصی یا سئو نکردن یا علاقه نداشتن به سایتتون یا اپدیت نکردن مرتب سایت و ... نتونستید کسب درآمد کنید.
اگه نیاز به راهنمایی بیشتر دارید پ.خ بدید.
-
-
March 21st, 2014, 01:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
xaep
دوست عزیز منبع درآمد فقط از طریق تبلیغات دریافت میشه و هیچ دولتی نمیاد هزینه ها رو بر عهده بگیره.
شما یا به خاطر اینکه مطالب اختصاصی منتشر نمیکنید یا نداشتن قالب اختصاصی یا سئو نکردن یا علاقه نداشتن به سایتتون یا اپدیت نکردن مرتب سایت و ... نتونستید کسب درآمد کنید.
اگه نیاز به راهنمایی بیشتر دارید پ.خ بدید.
بهتره اول یک تحقیقی کنید بعد این حرف رو بزنید..ازشون بپرسید کسی هیچوقت بهتون نمیگه کسی حمایتش میکنه اما بعضی جاها از زبون خودشون در میره... اصلا بحث فقط ما نیستیم.خیلی سایتهای دیگر هم بودند که حمایت نشدند.. تک دانلود رو میشناسی؟ دانلودها رو میکرد تو پاچش.. کمیاب آنلاین رو میشناسی؟ بهتره یک مصاحبه ای هم با اینها کنید بفهیمد دنیا دست کیا هست!
قالب سایت و سئو و مطالب اختصاصی همه رو ما یکی داشتیم رتبه هم خیلی خوب داشتیم.بیشتر از خیلی سایتهای الانی که کلاس میزارند.البته نمیگم الان بی درآمدیم نه اما انتظارمون خیلی بیشتر از اینا بود.تهش هم رفتیم و دیدیم خبری نیست..به بقیه هم توصیه میکنم بیخیال بشوند.میخواین سایت بزنید یک سایت با یک ایده جدید بزنید.
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2014, 04:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
skysms
سلام به همگی
میخواستم بدونم منبع درامد اصلی یک سایت دانلود مثله پی سی دانلود در چیه؟
به غیر از تبلیغات و پاپ اپ
یه توضیح بده یکی از دوستان من روشن بشم.
مرسی
بزرگترین منبع درامد سایت های دانلود تبلیغات است از راه های مختلف مثل درج بنر - درج پاپ اپ - درج اگهی های متنی و ...
البته عده ای نیز لینک های دانلود رو به صورت vip عرض میکنند که این هم میشه به عنوان منبع درامد خوبی بهش نگاه کرد.
-
-
March 21st, 2014, 06:35

نوشته اصلی توسط
delta
بهتره اول یک تحقیقی کنید بعد این حرف رو بزنید..ازشون بپرسید کسی هیچوقت بهتون نمیگه کسی حمایتش میکنه اما بعضی جاها از زبون خودشون در میره... اصلا بحث فقط ما نیستیم.خیلی سایتهای دیگر هم بودند که حمایت نشدند.. تک دانلود رو میشناسی؟ دانلودها رو میکرد تو پاچش.. کمیاب آنلاین رو میشناسی؟ بهتره یک مصاحبه ای هم با اینها کنید بفهیمد دنیا دست کیا هست!
قالب سایت و سئو و مطالب اختصاصی همه رو ما یکی داشتیم رتبه هم خیلی خوب داشتیم.بیشتر از خیلی سایتهای الانی که کلاس میزارند.البته نمیگم الان بی درآمدیم نه اما انتظارمون خیلی بیشتر از اینا بود.تهش هم رفتیم و دیدیم خبری نیست..به بقیه هم توصیه میکنم بیخیال بشوند.میخواین سایت بزنید یک سایت با یک ایده جدید بزنید.
ببینید اگه مملکت صاحب داشت الان به این روز نمیافتاد. یعنی این همه مشکل رو ول میکنن بعد میان بشن اسپانسر سایت دانلود؟
الان مدیر سایت P30Day رو من میشناسم خودش شروع کرده خودش هم داره اداره میکنه به هیچ نهادی هم وابسته نیست.
درمورد سایت شما بهتره از وردپرس یا جوملا استفاده کنید همونطور که میدونید نیوک سئوی بسیار ضعیفی داره بعدشم سایت های دانلود بسیار زیادی هستن که هم بازی میزارن هم نرم افزار - مستند - انیمیشن خب اکثرا اینارو میشناسن. شما نباید انتظار زیادی از یه سایت با رتبه که دارید داشته باشید البته رتبه خوبی برای یه سایت دانلود گیم دارید ولی من در کل دارم میگم.
بهرحال موفق باشید.
-