-
February 15th, 2014, 19:29
عضو دائم
پاسخ : انتقال 10 ترابایت ب سرور...

نوشته اصلی توسط
mmoparizad
بله با اف تی پی انجام خاهد شد...کشور هم ایران... تفاوتش تو چیه؟؟؟ مثلا اگه ی کشور دیگه میبودم چ تفاوتی میگرد؟؟
سرور اوله ایرانه ؟ یا سرور دوم ؟! :|
یا شایدم شما ۱۰ ترا دیتا رو هارد خودتون دارید ، اینا رو میخواید منتقل کنید رو یه سرور اختصاصی تا از طریق اینترنت یا اینترانت قابل دسترسی باشند ؟؟؟؟
یکم بیشتر توضیح بدید ...
-
-
February 15th, 2014 19:29
# ADS
-
February 15th, 2014, 19:31

نوشته اصلی توسط
mmoparizad
بله دوستان میدونم زمان زیادی میبره... این حجم زیاد ب وسیله مدتها زمان و افراد زیادی جمع اوری شده پس انتظار ندارم یک شبه وارد سرورس بشه.... مسئله اینه ک من میخام ی سایت دانلود مثل خیلی از سایتهای دیگه ایجاد کنم میخام لینک دانلود رو از سرور سایت خودم بدم....برای همین میخام این کار رو بکنم.... اگه دوستان پیشنهاد بهرتی دارن ک با هزینه کمتر بشه این کار رو کرد ممنون میشم....
ی نکته دیگه... اگه من لینک از سایتای دیگه بدم میتونم جذب بازدیدکننده داشته بشم؟؟ این روش (لینک از سایتهای دیگه) مناسب هست؟ جواب میده؟؟؟
از همه برای راهنماییاتون ممنونم
پیشنهاد بنده تهیه دایرکت ادمین یا سی پنل همراه با کانفیگ حسابی هست
-
-
February 15th, 2014, 19:32
البته هزینه لایسنس دایرکت ادمین نسبت به سی پنل کمتر هست ( جهت کاهش هزینه )
-
-
February 15th, 2014, 19:35
بله این حجم رو داخل هارد دارم و میخام ب سایت منتقل کنم... این حجم ب شکل آرشیو در هاردهای متعدد موجوده... و میخام آپلود کنم.....چقدر در میاد هزینهmihan server????
-
-
February 15th, 2014, 19:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mmoparizad
بله این حجم رو داخل هارد دارم و میخام ب سایت منتقل کنم... این حجم ب شکل آرشیو در هاردهای متعدد موجوده... و میخام آپلود کنم.....چقدر در میاد هزینهmihan server????
خب اینکه کاری نداره ، شما یک سرور متناسب با نیازتون از یکی از دیتاسنتر های داخلی سفارش بدید ، بعد هارد اکسترنالتون رو ببرید دیتاسنتر خودشون براتون منتقل میکنن ...
-
-
February 15th, 2014, 19:40
خود سرور برام چقد در میاد هزینه؟؟؟؟و انتقال توسط شرکت چطور؟؟؟ ضمنا نظرتون مبنی بر لین از سایتای دیگه چی هست؟؟؟ جواب میده؟؟؟راستی شرکت خوبی سراغ دارید؟؟؟
-
-
February 15th, 2014, 19:43

نوشته اصلی توسط
mmoparizad
ببینید اگر سرور ایران هست بنظر بنده بگید توی هاردی چیزی بریزن اطلاعاتتون رو
و اینکه هزینه شما = هزینه سرور اختصاصی + لایسنس دایرکت ادمین
-
-
February 15th, 2014, 19:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mmoparizad
خود سرور برام چقد در میاد هزینه؟؟؟؟و انتقال توسط شرکت چطور؟؟؟ ضمنا نظرتون مبنی بر لین از سایتای دیگه چی هست؟؟؟ جواب میده؟؟؟راستی شرکت خوبی سراغ دارید؟؟؟
این حجم دیتا ، حداقل کم کم 5 ترا هم پهنای باند میخواد ، گرون براتون تموم میشه ... خودتون سایت دیتاسنتر ها رو چک کنید :
اسیا تک : مرکز داده های آسیاتک
افرانت : AFR@NET
پارس آنلاین : مرکز داده ها ، دیتاسنتر
با پشتیبانشون صحبت کنید ، قیمت بگیرید ...
درباره ی طرح تون نظری ندارم ، حتما خودتون فک میکنید درسته ک میخواید عملیش کنید دیگه ...
موفق باشید ...
-
-
February 15th, 2014, 19:45

نوشته اصلی توسط
mmoparizad
اول اینکه هزینه سرور در ایران + پهنا باند و ... زیاد هست و اینکه شاسی سرور شما این 10 ترا بایت رو ساپورت میکنه یا خیر و اینکه احتمالا باید چنتا سرور بگیرید و اطلاعاتو پخش کنید
شما باید به فکر دیتاسنتر باشید فعلا
-
-
February 15th, 2014, 19:45
بله میدونم... عدد میخام.... مثلا n تومن...و نگفتید اول این ک شرکتی مناسب سراغ دارید؟؟ و دوم اینکه میشه از سایتهای دیگه لینک داد؟؟ میتونیم اینطوری بازدیدکننده جذب کنیم؟؟
-