نوشته اصلی توسط
sirpasha
سلام !
چند روزیه هر دفعه میام تو انجمن می بینم که کلی از دوستان دارن می گن فلان هاستینگ بی مسئولیته ! فلانی تعهد نداره ! فلانی دامنه رجیستر نکرده ! فلانی پول منو خورده !
به همین دلیل خواستم یه موضوعی رو مطرح کنم ! شاید استقبال بشه !
ابتدا از مدیران خواهشمندیم یه انجمن در این مورد راه اندازی کنن با شرایط خاص ، مثلا کاربرای با کمتر از ۵۰ پست نتونن پست بدن مگه اینکه پستشون از قبل تایید شه ! اینجوری بنظرم دیگه با حیثیت و اعتبار برخی از دوستان که بخاطر وضعیت کنونی دلار ممکنه تاخیری تو کارشون باشه بازی نمیشه ! البته منظورم این نیست که همه اینجا به درستی فعالیت می کنن !!!
در مرحله دوم بگم که من خودم یه ریسلر هاستینگ دارم که خودمم توش موندم ! چه برسه به دوستانی که سرور دارن و کلی دنگ و فنگ دیگه ! پس خواهشا قبل از اینکه بیاین تاپیکی ایجاد کنین عذر سرویس دهنده رو بخواین !
آخرین مرحله ام اینه که دوستانی که سرویس میدن مشکلاتشون رو با مشتریا در میون بذارن و در صورتیکه نمیتونن سرویس دهی کنن از طریق همینجا یا سرورهاشون رو واگذار کنن یا با دوستانی که قصد شروع بکار هاستینگ دارن شراکت کنن !
اوضاع در همین حد خرابه دوستان ! من هم بعنوان عضو کوچکی از این انجمن فقط نظرم رو بیان کردم ! امید وارم که استقبال بشه !!!!
خدا نگهدار !
-------
موضوع تاپیک رو بد نوشتم ! ببخشید ! چرا هست ابتدار تاپیک ! فارسی نشده بود کیبورد :دی