نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
دوست عزیز شما به شرکت هاست ایران میبالین در صورتی که خیلی از دیتاسنترهای خارجی هم به شرکتهای بزرگ هاستینگ خارجی سرویس میدهند.
اما درباره آش باید بگم که من ترجیح میدم هرچقدر پول آش میدم به همون قدر هم آش بخورم نه اینکه دو برابر پول یک کاسه آش بدهم
در هر صورت برای شما آرزوی موفقیت دارم اما قیمتهاتون خیلی بالاست. مطمئنا کیفیت خدمات شما هرچی هم که باشه بهترین در جهان نیست و بهترینها در جهان هم به این گرونی نمیدن!
سلام.
همکار عزیز، شما اگر از هاستینگ جهانی صحبت می کنید، باید عرض کنم که 3 شرکت بزرگ که سرویس های World Quality به مشتری ها میدن، از شرکت ما تغذیه میشن.
در ضمن، دلیل اصلی قیمت های ما، همانطور که وحید جان هم فرمودند، به دلیل کیفیت و مقدار CPU و RAM و Bandwidth هست.
لازم به ذکر هست که ما از Bandwidth های Premium Level استفاده می کنیم و این به این معنا هست که شما وقتی از شرکت ما، 4000 گیگابایت پهنای باند دریافت می کنید، مقدار Noise هایی که روی پهنای باند سرور ها اعمال میشه، از شبکه های قدرت مند ما (متصل به شرکت های معروف Level3 و Internap و Comcast که در واقع شبکه های اصلی ما هستند) به حالت فیلتر شده رد میشه و Noise های شبکه برای سرور شما حساب نمیشه.
لطفاً چند شرکت (از همان شرکت هایی که این سرور رو به نصف قیمت ما ارائه می کنند، به گفته شما) به من معرفی کنید که همین سرور با همین امکانات (حتی KVM روی Motherboard و خدمات مجانی Remote Reboot) رو به معرض فروش گزاشتند به نصف قیمت ما، که من همین الان 10 تا سرور با روش پرداخت سالیانه ازشون بخرم و همینجا اعلام می کنم که به شما هم مبلق 2 میلیون تومان در اضای معرفی این شرکت ها میدم.
دوستان قدیمی که من رو میشناسند، می دونند که حرفم تغییر نمی کنه و به گفته خودم پایبند هستم !
یک نکته دیگه:
شما اگر در مورد خدمات هاستینگ در سطح جهانی مطلع هستید، باید در جریان باشید که هیچ شرکت بزرگی (مثل Bluehost - HostMonster - IXWebhosting - DreamHost و ...) از سرورهای لیست شده در این سایت استفاده نمی کنند و حتی این سرور پیشنهادی ما هم براشون قابل استفاده نیست.
خدمات اصلی ما هم، برای تغذیه 3 شرکت بزرگ خارجی که پیشتر عرض کردم، در سطح Farm Server هست که یک نمونه از امکانات آن به شرح زیر است:
کد:
- 6 x Intel Quad Core Xeon Nehalem 5530 2.4Ghz / 5.86GT/s / Hyper-Threading
- 16 x 300GIG Western Digital VelociRaptor SATAII / 10,000RPM
- 4 x Adaptec RAID 5405 dual core Unified Serial Controller 512MB RAM (RAID10 - Mirroring)
- 22 x 6GIG ECC DDR3 Triple Channel (Total of 132GB RAM)
- Red Hat Enterprise Linux 64-bit
- cPanel / WHM / Fantastico (Modified by cPanel - Optimized for Farm Servers)
قیمت: گفته نشه بهتره !
موفق باشید.