این تاپیک جنبه نظر سنجی داره ، لطفاً هرکسی هر نظری داره بگه ...
اطلاعات بیشتر درباره کپی رایت : حق تکثیر - ویکیپدیا
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
رأی شما غیر قابل مشاهده برای عموم هست ...
به خودم اجازه می دهم طرح اختصاصی دیگران را کپی کنم.
برای طراح و ایده گذار ارزش قائلم و سعی می کنم بر خودم تکیه کنم.
تا قبل از این تاپیک نمی دونستم کپی رایت چیه
اهمیتی نمی دم...
این تاپیک جنبه نظر سنجی داره ، لطفاً هرکسی هر نظری داره بگه ...
اطلاعات بیشتر درباره کپی رایت : حق تکثیر - ویکیپدیا
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
رأی شما غیر قابل مشاهده برای عموم هست ...
سلام.. با تشكر از محمد رضاي عزيز
هر وقت مشكل ترافيك ايران حل شد مشكل كپي رايت هم حل ميشه !!![]()
این هم طرز تفکری هست ... شایدم درست باشه ...
می دونی ، مشکل من با اینه که بعنوان مثال قالب رو کپی می کنه پایینش طراح اسم خودش رو می نویسه :|
نمیشه گفت چون من د ز د م همه می تونن از من بذر دن ... بحثشون متفاوت هست. با هر کدوم بصورت جداگانه باید برخورد بشه
فقط مثال زدم ، کسی که امکانات ویندوز رو می خواد باید پولشم بده ...
همین رو می گم ، اگه همه مجبور بشن واسه ویندوزشون پول بدن ، واقعاً پی می بریم که مردم ما زیر خط فقرن ... شاید لازم باشه 1 واژه جدید براش تعریف کرد
به جرات میگم هیچکدوم از کاربرای ایرانی که با اینترنت سرو کار دارن رعایت نمیکنن
کپی رایت شامل همون فیلم هایی میشه که همتون دانلود میکنید هم خارجی هم ایرانی که چندین میلیارد واسه ساختشون هزینه شده
کپی رایت شامل همون آلبومی میشه که یه خواننده ایرانی با چندین میلیون هزینه آماده میکنه با هزار بدبختی مجوز میگیره ولی خیلیا مثل خودم میزارن توی سایت و خیلیا دیگه هم دانلود میکنن
کپی رایت شامل همون نرم افزارهایی میشه که همه باهاش سر و کار دارن و به جای اینکه اصلشو خریداری کنیم کرک شده شو دانلود میکنیم ( مثل همون انتی ویروسهایی که هممون داریم استفاده میکنیم )
............
پس وقتی که خودمون چیزی رو رعایت نمیکنیم بهتر انتظار بیجا نداشته باشیم
درسته ، گفته شما عین حقیقت هست. اما بنده هدفم این نبود که کسی رو اصلاح کنم. می خواستم ببینم سطح و طرز تفکر جامعه در کجا قرار داده ؟ آیا جامعه ما آمادگی پذیرفتن کپی رایت رو داره یا نه ...
تا الان که طبق آراء آمادگیش رو داریم.
اما بهتره متذکر بشم ، افرادی که رأی مثبت می دهند ، بدونند که باید ویندوز اورجینال تهیه کنند ، بابت تک تک نرم افزار هاشون پول بدن و ...
شاید خیلی ها بدون توجه به خط بالا بزنن "احترام میذاریم" اما وقتی 299 دلار باید پول ویندوز بدن ، اونوقت بحث تغییر می کنه ...
پ.ن : من خودم موافق این طرح هستم ، تو ایران هم تا حدودی برای سینما و ناشران کتاب و ... رعایت میشه ، اما تو اینترنت و کامپیوتر جاش خالیه.
با نظر 0060 موافقم ولي وقتي سطح درآمد جامع به جايي نرسيده كه توان خريد داشته باشه نميشه كاري كرد !
مثلا طرف مياد ماهي فلان قدر پول نت ميده وقتي مي تونه به راحتي يه آلبوم رو دانلود كنه ديگه زحمت بيرون رفتن و هزينه كردن رو به خودش نميده !
يكي از دلايلي كه رعايت نميشه تو ايران ميزان كم در آمدهاست..
منم همین و میگم وقتی خودمون رعایت نمیکنیم نباید انتظار داشته باشیم بقیه در مورد خودمون ( قالب سایت ) رعایت کنن
همون دوست عزیز که اومده تاپیک زده د-ز-د و کلاه-بردار قالب سایتمو گذاشته
مگه خودت انواع فیلم خارجی که میلیاردها واسش هزینه شده واسه دانلود نزاشتی پس چرا انتظار داری به قالب چندصد هزارتومانی تو رحم کنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)