صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: اطلاعات در مورد توکوز می خوام Tucows

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید fatimagorrani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    58 پست

76 اطلاعات در مورد توکوز می خوام Tucows

سلام خدمت همه دوستان
    من اطلاعات کامل در مورد Directi, OnlineNic دارم، که باید حساب رو شارج کنید بعد دامین ثبت یا تمدید یا ترنسفر کنیم
    اما Tucows رو نمی دونم یعنی اگه دامین رو ترنسفر کنم به این سرور آیا بدون واسته هم می شه دامین رو تمدید کرد با پیپل یا مستر یا ویزا کارت؟منظورم مثل Moniker هست ؟ من سایتی می خوام مثل Moniker.com باشه که بدون واسته دامین دست ما باشه و بتونیم تمدید کنیم با حساب های خارجی...
    اطلاعات کامل می خوام دیگه.... لطفآ کمک کنید ممنون

ارادتمنده شما فاطیما گورانی

عضو انجمن Masoud.B آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    246
    تشکر تشکر شده 
    875
    تشکر شده در
    497 پست

پیش فرض پاسخ : اطلاعات در مورد توکوز می خوام Tucows

name.com

3. تعداد تشکر ها ازMasoud.B به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    107 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fatimagorrani نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان
    من اطلاعات کامل در مورد Directi, OnlineNic دارم، که باید حساب رو شارج کنید بعد دامین ثبت یا تمدید یا ترنسفر کنیم
    اما Tucows رو نمی دونم یعنی اگه دامین رو ترنسفر کنم به این سرور آیا بدون واسته هم می شه دامین رو تمدید کرد با پیپل یا مستر یا ویزا کارت؟منظورم مثل Moniker هست ؟ من سایتی می خوام مثل Moniker.com باشه که بدون واسته دامین دست ما باشه و بتونیم تمدید کنیم با حساب های خارجی...
    اطلاعات کامل می خوام دیگه.... لطفآ کمک کنید ممنون

ارادتمنده شما فاطیما گورانی

خانم گورانی سلام

توکوز یکی از رجیسترار های معتبر دنیا و تراز اول هست من نمایندگی رسمی با تاییدیه لوگوی این رجیسترار رو دارم و تمام دامنه های مشتریان را با این رجیسترار کار می کنیم. پشتیبانی توکاز که به اون اپن اس ار اس هم گفته می شود و یک شرکت کانادایی می باشد در لحظه و 24 ساعته می باشد و شرکت ثبت کننده دامنه در این شرکت فقط تا زمان تایید مالی دامنه به اطلاعات شما دسترسی دارد و به محض تایید مالی دامنه دیگر هیچ دسترسی مدیریتی به دامنه شما ندارد و فقط می تواند برای شما درخواست ارسال رمز عبور پنل مدیریتی دامنه را نماید که پنل بسیار کاملی هم داره و دامنه شما را تمدید نماید همین. به راحتی می توانید از طریق نمایندگان توکاز در سراسر دنیا دامنه رجیستر کنید با ایران مشکلی نداره. من توکاز رو به تمام رجیستر کننده هایی که در دنیا هستند ترجیح میدم.

5. تعداد تشکر ها ازexactserver به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    58 پست

واقعا ممنونم از اطلاعاتتون،متونید چند تا عکس از پنل دامین که در اونجا دارین رو واسم بگیرین،نه پنل نمایندگی ها،پنل یک اکانت معمولی،من می خوام مطمئن بشم،که توکوز مثل Name,com ، یا Moniker.com هست،اکانت این دو سایت رو دیدین؟ بدون نیاز واسته شارژ می شن،من یه همچین چیزی مخوام که با ایران مشگلی نداشته باشه...
    راستی این سایت های شماست؟ اخه اینها خارجی هستن و در نمایندگی اینجا ذکر نشده یا شده ؟
    Reseller Referrals
    بازهم ممنونم

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    107 پست

سلام، اگر شما دارای مستر کارت یا ویزا کارت باشید می توانید خود شخصا از طریق سایتهای نمایندگان رسمی مثل ما دامنه را ثبت یا تمدید نمائید.
    سیستم توکاز همانطور که گفتم شرکت ثبت کننده دامنه یک واسط برای ثبت دامنه شماست و پس از اینکه شما پرداخت رو انجام دادید همان لحظه دامنه شما ثبت میشه و فعال هست و بعداز آن شرکت ثبت کننده هیچ دسترسی به دامنه شما بجز اینکه درخواست ارسال رمز کتترل پنل مدیریت دامنه را برای توکاز بفرسته و دامنه شما را تمدید کنه نداره و این از نظر امنیت بسیار عالی است. توکاز خیلی امنیت بالایی داره و پشتیبانی اون به صورت 24 ساعته و در لحظه می باشد.
    شرکت ما ثبت شده در ارمنستان می باشد و نماینده رسمی شرکت توکاز هستیم و تاییدیه اون رو هم می توانید تو سایت www.exactserver.com بخش domain names ببینید اگر روی لوگوی تایید توکاز کلیک کنید صفحه تاییدیه باز میشه.
    سایت www.exactserver.ir نیز می توانید با پرداخت ریالی از طریق دروازه های پرداخت موجود روی سایت یا واریز به حساب های بانکی ما در ایران نیز دامنه خود را ثبت نمائید. همچنین می توانید از طریق ما یا مستقل پنل ثبت دامنه نمایندگی از توکاز دریافت کنید ولی دیگه لوگوی تایید صلاحیت را نخواهید داشت چون این لوگو فقط به تعدادی از مشتریان قدیمی و با سابقه توکاز داده شده است.

8. تعداد تشکر ها از exactserver به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    58 پست

واقعا از توضیحاتون ممنونم،
    اما من دنبال سایتی هستم که مثل Moniker.com or Name.com می خوام که بدون شارژ اکانت دامین داشته باشم
    Hover.com چطور ؟ اطلاعاتی دارین ؟
    بازم ممنونم

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    107 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fatimagorrani نمایش پست ها
    واقعا از توضیحاتون ممنونم،
    اما من دنبال سایتی هستم که مثل Moniker.com or Name.com می خوام که بدون شارژ اکانت دامین داشته باشم
    Hover.com چطور ؟ اطلاعاتی دارین ؟
    بازم ممنونم
    سلام

خوب سایت نمایندگانی مثل ما که hover.com هم یکی مثل شرکت ما هست شما نیاز به داشتن شارژ نیستید دامنه را در سایت ما www.exactserver.com برای مشتریان خارجی و www.exactserver.ir برای مشتریان ایرانی سفارش میدید و آنلاین پرداخت می کنید و یک کنترل پنل از طرف ما به شما برای مدیریت دامنه داده میشه که همه نمایندگان توکاز چنین قابلیتی ندارند و این قابلیت به واسطه استفاده از whmcs در سایت ما به وجود اومده و هم یک کنترل پنل هم از خود توکاز دریافت می کنید که با لینک manage.opensrs.net قابل دسترس هست و بدن واسطه دامنه شما به صورت آنللاین ثبت میشه و مدیریت آن هم بر خلاف ثبت کننده های دیگه فقط دست خودتون هست و شرکت ثبت کننده دامنه یعنی ما هیچ دسترسی به دامنه شما نداریم.

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط tar.gz نمایش پست ها
    directi چه مشکلی داره که کار نمیکنید؟!
    base slab بگیرین و بدون واسطه کار کنین!
    دایرکتی یک شرکت هندی می باشد قیمت هاش نسبت به توکوز و شرکتهای مطرح جهان پایین تر هست اما معایب رتبه هفت دنیا درمقابل رتبه دو توکاز در دنیا، پاسخ دهی توکاز روباتیک هوشمند و حداکثر بعداز 5 دقیقه می باشد ولی دایرکتی من چند بار باهاشون دعوا کردم و معمولا یک و بعضی مواقع شده سه روز بعد پاسخ دادن. در بقیه شرکت ها شرکت ثبت کننده دامنه نیز به اطلاعات دامنه شما دسترسی داره و اگر با هم مشکلی داشته باشید می تواند دامنه شما را لاک کرده و به شما تحویل نده و مالک رو برای خودش بزنه در صورتیکه در توکاز چنین امکانی برای شرکت ثبت کننده دامنه وجود نداره و عملا هیچ کاره می باشد و هیچ دسترسی به اطلاعات و مدیریت دامنه شما ندارد. امنیت و کیفیت کاری توکاز واقعا یه چیزه دیگری هست حتی از name.com هم بهتره
    ویرایش توسط exactserver : June 24th, 2011 در ساعت 20:48

11. تعداد تشکر ها ازexactserver به دلیل پست مفید

عضو انجمن tar.gz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    141
    تشکر تشکر شده 
    313
    تشکر شده در
    208 پست

directi چه مشکلی داره که کار نمیکنید؟!
    base slab بگیرین و بدون واسطه کار کنین!

تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    58 پست

بازم تشکر از پست خوبتون
    چطور بفهمم که شما دسرسی به دامین دارین یا نه؟
    گفتین Tucows دامین شمارو هم به کسی دیگه نمیده، چطور؟
    از کجا باید اکانت بسازم تا دامین را ترنسفر کنیم؟
    خودتونو جای من بزارین و یک داکین دارین که دوست ندارین دست نمایندگی ها بیفته! چه سوالاتی براتون پیش میار! دقیقآ این سوالاتو رو جوابشونو می خوام!
    مشکل من با Moniker.com & Name.com اینکه با ایران مشکل داره و شنیدم دامین می خوره ! از ایرانی ها !!!
    Directi هم که باید شارژ کنی که به دردم نمی خوره فقط یک دونه دامین دارم!!!
    میدونم چه کار کنم ! منتظرم شما هستم exactserver

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    107 پست

سلام

تمام خواسته های شما در توکاز وجود داره نیاز به شارژ امانت ندارید و امنیت بالایی داره و شرکت ثبت کننده هیچ دخل و تصرفی روی دامنه شما نمی تواند انجام دهد.

عکس بالا پنل مربوط به کاربر یعنی شما برای مدیریت دامنه که همه دسترسی ها حتی دریافت کد انتقال دامنه به یک ثبت کننده دیگر رو هم داره. عکس های پایین هم مربوط به پنل نماینده یعنی ما می باشد و همانطور که می بینید بیشتر موارد از جمله اطلاعات دامنه فقط قابل خواندن می باشند و قابل تغییر نیستند و اگر شما اطلاعات رو عوض کنید در پنل ما تغییرات دیده نمی شود و باز اطلاعات روز اول رو میبینیم ما و فقط مجاز به تمدید دامنه و پرداخت آن هستیم و در صورت فراموش کردن رمز عبر پنل تسط شما یه لینک تو این پنل هست که با کلیک بر روی اون رمز عبور رو توکاز برای شما میفرسته و ما از آن خبر نخواهیم داشت و اگر شما رمز عبور پنل رو تغییر بدید ما هیچ کاری روی پنل شما نمی توانیم انجام بدهیم.

امیدارم تونسته باشم جواب قانع کننده و درستی داده باشم. باز اگر سئوالی بود در خدمت هستم.

15. تعداد تشکر ها از exactserver به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)