متاسفانه ما در شهرستان هستیم و کتاب در هیچ جای استان فارس پیدا نمیشد
بخش آموزش دانشگاه پیشنهاد کرد که از رایا بوک بخریم
منم دیدم که نماد اعتماد داره خریدم
بار اول ۷ کتاب رو به قیمت هر کتاب ۱۸ هزار تومان خریدم. چند روز بعد تماس گرفت و گفت قیمت ها ۲۴ تومن بوده و اشتباهی درج شده. منم بقیه پول رو واریز کردم و کتاب رو ارسال کردند
وقتی کتاب رسید دیدم که اشتباهی ارسال کردند. کتاب ها رو با هزینه خودم عودت دادم به ادرس ارسال شده (خودشون گفتن این کار رو کنم) بعد کتاب ها بازگشت داده شد چون ادرس دفترشون رو تغییر داده بودن و دوباره با هزینه خودم ارسال کردم به ادرس جدید
در همان زمان تماس گرفتند و گفتند قیمت هر کتاب ۳۰ تومن میشه و باز هم اشتباه کردند. گفتم بچه ها کتاب رو با این قیمت نمیخوان. یه دونه ارسال کنید تا بدم به استاد و جزوه بگه بنویسیم
همون یه دونه هم قرار بود هفته قبل ارسال بشه و شنبه به دست ما برسه که باز هم ارسال نشده
حالا هم بدون هیچگونه عذرخواهی با پر رویی میگن: کتابی برای شما ارسال نمیکنیم و هزینه بازگشت دادند
استاد هم تماس گرفته و میگه درس رو حذف کنید یا مشروط بشید! منم فقط ۱۴ واحد برداشتم و اگه حذف کنم خیلی عقب می افتم. بعضی ها هم ترم اخری هستند و دیگه دارن تموم میکنن و این کار بهشون لطمه میزنه!
بخدا اینقدر ناراحت هستم که حاضرم هر چقدر پول رو پرداخت کنم و یکی یه کتاب (حتی دست دوم) رو به دست من برسونه تا فقط آبروی من جلوی مسئولین دانشگاه و دانشجو ها حفظ بشه
- - - Updated - - -
اگه کسی هست که میتونه یه دونه کتاب رو تا پایان امروز به دست من برسونه حاضرم هر چقدر پول که میخواد بهش بدم!
- - - Updated - - -
لینک باز نمیشه و ارور میده