با سلام. متأسفانه براي منم اين مشكل دو هفته ميشه پيش اومده. اكثر فايلام قفل شده پسوندش هم به cerber3 تغيير كرده. من از نابينايان هستم تو هر سايتي رفتم روشهايي رو گفته بودن كه خيلياش با كيبورد و برنامه هاي صفحه خوان كه ما استفاده ميكنيم سازگار نبود. با يكي از فاميلامون تماس گرفتم. يك محصول داخلي رو بهم معرفي كردن كه توصيه ميكنم اونايي كه اطلاعاتشون سالمه ازش استفاده كنن تا اين مشكل براشون پيش نياد. اسم اين برنامه padwish متعلق به شركت امن پردازه. در طي تماسهايي كه باهاشون داشتم و بررسيهايي كه انجام دادن اگه از قبل اين برنامه رو سيستمم نصب بود اين مشكل برام پيش نيومده بود. البته هدفم تجارت و تبليغات تجاري نبود. ارائه راهكار پيشگيري كننده و همچنين حمايت از توليدات داخلي بود. ممنون ميشم راهكار قطعي برگشت فايلام رو وقتي پيدا شد با ايميل بهم خبر بدين كه خيلي براي فايلام نگران بودم و اطلاعات با ارزشي از دست دادم! اينم آدرس وبسايت و شماره تماس شركت امن پرداز
www.amnpardaz.com 021-439-12000
- - - Updated - - -
ببخشيد ي سؤال يادم اومد بپرسم. ميگم اگه گزينه hide extention for known files type در control panel folder options فعال بود اين مشكل برام پيش نيومده بود؟ و اينكه يه نرم افزار رايگان، دسترسپذير، سبك، كارساز و امن معرفي بفرمايين كه تمام اطلاعات سيستمم و آيْپيم رو از هكرها مخفي كنه طوري كه وقتي اينترنت استفاده ميكنم هيچ هكري پي نبره من الآن اينترنت هستم! تا حالا چنين چيزي نديده بودم و اسم باجافزارم نشنيده بودم. ناخواسته بدون اينكه سايتاي غير مجاز استفاده كنم ايميلاي اسپم رو پاسخ بدم، فايلاي ضميمش رو دانلود كنم، لينكاشو باز كنم يك دفعه نميدونم چرا سيستمم اينطوري شد. منم اكثر اطلاعات با ارزشم تو سيستمم هست فقط. ممنون ميشم راهنمايي كنين زودتر اين مشكل برام حل بشه و انشاء الله كه زودتر عواملش شناسايي و دستگير بشن تا ديگه براي كسي چنين اتفاقاتي نيفته.