سلام
وقت بخیر
من میخوام برای سایت هام ssl نصب کنم
ولی گفتن هر سایت باید یک ip اختصاصی داشته باشه و این هزینه برای من نمیصرفید
ولی گفتن sni فعال کنید میشه نصب کرد
الان در cpanel از کدام بخش باید sni فعال نمود
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
وقت بخیر
من میخوام برای سایت هام ssl نصب کنم
ولی گفتن هر سایت باید یک ip اختصاصی داشته باشه و این هزینه برای من نمیصرفید
ولی گفتن sni فعال کنید میشه نصب کرد
الان در cpanel از کدام بخش باید sni فعال نمود
ممنون میشم راهنمایی کنید
بنظر فعال نیست
چون این متن مینویسه
و فایل crt اینستا نمیکنه
Note: You do not have a dedicated IP address. As a result, web browsers that do not support SNI will probably give false security warnings to your users when they access any of your SSL websites. Microsoft® Internet Explorer™ on Windows XP™ is the most widely used web browser that does not support SNI.
- - - Updated - - -
بنظر فعال نیست
چون این متن مینویسه
و فایل crt اینستا نمیکنه
Note: You do not have a dedicated IP address. As a result, web browsers that do not support SNI will probably give false security warnings to your users when they access any of your SSL websites. Microsoft® Internet Explorer™ on Windows XP™ is the most widely used web browser that does not support SNI.
بله این مشکل در سی پنل هست ، ولی شما یک سرتیفیکت ssl رو بصورت primary از دامین خودت (هاست نیم سرور) تعریف کن ، اینطوری همه ی سایت ها وقتی با https باز شن منتقل میشن رو primary ssl شما.
حالا داخل هاست مربوط ، میتونی یک ایندکس سفید بزاری یا دسترسی رو از طریق اچ تی اکسس deny from all کنی یا ... در هر صورت راه حل کلی براش نیست.
...Zzzz...
خوب باز نمیذاره فراخوانی کنم
همش Private key میخواد
در صورتی که روی سرورهای قبلیم به راحتی ssl نصب میکردم و مشکلی هم با ip سرور نداشت اصلا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)