-
January 10th, 2014, 06:02
عضو انجمن
-
-
January 10th, 2014 06:02
# ADS
-
January 10th, 2014, 07:38
پاسخ : فروش قالب سایت هاستینگ (اختصاصی)
دوست عزیز قیمت هاتون خیلی بالاست.!
البته نظر شخصی من هست ولی تبدیل به وردپرس و whmcs و دیتالایف و freer این قالب حدود چند ساعت بیشتر وقت نخواهد برد.
همچنین تبدیل به html آن 2 ساعت حداکثر با بهترین کد نویسی..!
به هر حال موفق باشید.
-
-
January 10th, 2014, 10:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yas-host
دوست عزیز قیمت هاتون خیلی بالاست.!
البته نظر شخصی من هست ولی تبدیل به وردپرس و whmcs و دیتالایف و freer این قالب حدود چند ساعت بیشتر وقت نخواهد برد.
همچنین تبدیل به html آن 2 ساعت حداکثر با بهترین کد نویسی..!
به هر حال موفق باشید.
شما از این آمارهایی که دادید مطمئنید؟
من فکر نمی کنم یه کدنویس حرفه ای اگر بخواد یه کار حرفه ای تحویل مشتری بده ، با این ارقامی که شما گفتید بتونه کاری از پیش ببره ...
لطفاً به حرف من دقت کنید ، عرض کردم ، کار حرفه ای ، نه اینکه کارو با بریدن اسلایس های بزرگ و غیر قابل ویرایش بخواهیم سریع تموم کنیم ...
و احتمالاً منظورتون از وردپرس هم یه قالب html هست با فقط قسمت اخبار قایل ویرایش ، ولی منظور من از وردپرس ، داشتن حداکثر امکان مدیریت روی قالب هست.
با این حال ، فقط به خاطر شما (که از قبل میشناسمتون) قیمت ها کمی کاهش یافت.
درصورتی که مورد دیگری باقی مانده خواهشاً از طریق پیغام خصوصی با من در ارتباط باشید و اجازه بدید خریداران واقعی در این تاپیک شرکت کنند ...
ویرایش توسط Mohammad_reza : January 10th, 2014 در ساعت 10:48
-
تعداد تشکر ها از Mohammad_reza به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2014, 10:54
عضو انجمن
سلام
قیمت که داده اند مناسب هست اما هرکس سلیقه ای دارد
و قیمتی ...
انشاا.. فروش برود
شرکت(
داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
"
پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
-
تعداد تشکر ها از servervds.com به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2014, 11:03
سلام این قالب چی داره مگه؟
html ؟
-
-
January 10th, 2014, 11:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrshad13and11
سلام این قالب چی داره مگه؟
html ؟

منظورتون از چی داره مگه چیه ؟
-
-
January 10th, 2014, 11:08

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
منظورتون از چی داره مگه چیه ؟
منظورم چه امکانی در این قالب است که قیمتش بالاست!؟
-
-
January 10th, 2014, 11:09
عضو دائم
قالب زیبایی هست
قیمتهاتونم در مقابل زیبایی قالب بسیار بسیار مناسبه
امیدوارم به کسی که لایقش باشه بفروشید
یوزر i-whost دنبال قالب هست با ایشون در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2014, 11:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrshad13and11
منظورم چه امکانی در این قالب است که قیمتش بالاست!؟
دوست عزیز ، قیمت های غیرمنطقی و بیش از حد پایین برخی از طراحان (عموماً تازه کارها) دلیل بر بالا بودن قیمت بنده نمیشه. به نظرم قیمتی که دادم پایین هم هست ...
شما قیمت های اتحادیه طراحان و همچنین قیمت های سایر طراحان حرفه ای رو استعلام کنید و بعد مقایسه کنید.
درضمن ، بالا عرض کردم ، قالب با وردپرس و whmcs قابل ارائه است. یعنی هر امکاناتی که این سیستم ها دارند ، قالب هم می تونه داشته باشه ...
موفق باشید.
ویرایش توسط Mohammad_reza : January 10th, 2014 در ساعت 11:25
-
-
January 10th, 2014, 11:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
دوست عزیز ، قیمت های غیرمنطقی و بیش از حد پایین برخی از طراحان (عموماً تازه کارها) دلیل بر بالا بودن قیمت بنده نمیشه. به نظرم قیمتی که دادم پایین هم هست ...
شما قیمت های اتحادیه طراحان و همچنین قیمت های سایر طراحان حرفه ای رو استعلام کنید و بعد مقایسه کنید.
درضمن ، بالا عرض کردم ، قالب با وردپرس و whmcs قابل ارائه است. یعنی هر امکاناتی که این سیستم ها دارند ، قالب هم می تونه داشته باشه ...
موفق باشید.
چه جالب طراح هم پيدا ميشه تو انجمن كه حرفه اي كار كنه. (ما كه بعد كلي جستجو در انجمن بيخيال طراح در خود انجمن شديم)
البته جاي پست دادن در تاپيك شما نيست ولي خب از تاپيك هاي جداگانه به نتيجه نرسيديم متاسفانه !!!
اين طرح ها به نظر شخصي بنده براي ما ابتدايي هست لطفا اگر نمونه كار خيلي حرفه اي داريد پيغام خصوصي كنيد يا ... (مثلا در حد 1 ميليون تومان يا كمي بالا پائين) يعني ميشه با قيمت هاي شما امكانات و طراحي قالب مد نظر ما 3 يا 4 برابر قالب فعلي 
زيبايي - كدنويسي قوي - html5 طبق صلاح ديد طراح - حرفه اي بودن و جديد بودن طرح و ...
سيستم مد نظر : html - whmcs
يا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید