-
April 3rd, 2010, 23:33
عضو دائم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2010 23:33
# ADS
-
April 4th, 2010, 00:23
عضو دائم
پاسخ : ایا تحویل سرور به این صورت منطقی و صحیح میباشد
لطفا همه دوستانی که این تاپیک میخوانند به عنوان یک همکار در این تایپک شرکت کنند و نظرشون بگن
چرا که این مشکل روز ی ممکنه گریبان *** اونها هم بشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
April 4th, 2010, 00:29
عضو انجمن
اگر بلد نبودن نباید قبول می کردن
حالا که قبول کرده باید بدون مشکل تحویل بده
من جای شما باشم درخواست مانی بک میدم
یادمه در iweb
می خواستیم citrix xen نصب کنن
گفتن ما برای این برنامه متخصص نداریم و پشتیبانیش نمی کنیم
حتی اگر نصبش راحت هم باشه چون متخصص این برنامه رو نداشتن قبول نکردن
اول تکلیف رو روشن کردن
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما
تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
-
تعداد تشکر ها از takweb.ir به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2010, 00:42
عضو دائم
معمولا 24 ساعت تست برای وی پی اس ها میزارن یا اگه پول بگیرن تا یک هفته گارانتی بازگشت پول میدن تا در صورتی که مشکلات اینچنینی باشه خریدار ضرر نکنه.
اگه سرور اختصاصی باشه باید با تضمین بازگشت پول حداقل تا یک هفته خریداری بشه.
البته بعید می دونم دیتا سنترهای معتبر اعتبارشون رو با این چیزا زیر سوال ببرن...
-
تعداد تشکر ها از mohsen1 به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2010, 00:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohsen1
معمولا 24 ساعت تست برای وی پی اس ها میزارن یا اگه پول بگیرن تا یک هفته گارانتی بازگشت پول میدن تا در صورتی که مشکلات اینچنینی باشه خریدار ضرر نکنه.
اگه سرور اختصاصی باشه باید با تضمین بازگشت پول حداقل تا یک هفته خریداری بشه.
البته بعید می دونم دیتا سنترهای معتبر اعتبارشون رو با این چیزا زیر سوال ببرن...
دیگه حرف حساب رو ایشون گفتن.نظری نمیونه. این سروری که گرفتید مگر دیتاسنترش مانی بک نداره؟ حداقل یک روزم شده باشه اگر مشکل داشته باشه باید پول رو پس بدن.شما هم اگر میبینی سرور مشکل داره پسش بده فدای سرت این همه دیتاسنتر که منت میکشن برای فروش سرور!
-
-
April 4th, 2010, 00:57
عضو انجمن
حالا کدوم دیتا سنتر بوده . بهتر هست اگر واقعا کسی مشکلی دارد بیان بشه تا سابقه در فروم ثبت بشه تا دیگران اشتباه خرید از این فرد یا شرکت یا واسطه یا .... را نکنند
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2010, 01:01
عضو انجمن
من اصلا کاری به اين موضوع ندارم که سرور رو از کی و کجا خريدی!
ولی در مورد سرور بهتر هستش که يا مستقيم با خود ديتا سنتر کار کنيد يا بيشتر و بيشتر هزينه کنيد و يک قرار داد معتبر ببنديد و همه کارها از اجاره خود سرور گرفته تا منج اون رو به همون کسی که باهاش قرار داد بستيد بسپريد! (روش دوم رو معمولا شرکت ها و اشخاصی اجرا ميکنن که هزينه براشون مهم نيست، کيفيت کار براشون مهم هستش.)
پس برای ما که دوست داريم کم خرجتر باشه، بهتره سرور رو مستقيم از ديتا سنتر بگيريم.
اما در مورد مشکل شما!
شايد دليل لود بالا خود مجازی سازی باشه که براتون نصب کردند!
يعنی شايد خود مجازی ساز، تو حالت عادی و با اون کانفيگ، لود بالايی داشته باشه! حتما که دليل نميشه ديتا سنتر کارش رو درست انجام نداده باشه و شايد واقعا مجازی ساز مشکل داشته باشه!
و نکته دوم اينکه بهتره مشکلاتتون رو از طريق ايميل و با صبر، حل کنيد نه اينکه به پشتيبانی آنلاين فشار بياريد که همين الان درستش کنن و اينطوری!
به احتمال زياد مشکل از کانفيگ مجازی ساز هستش و بايد دوباره کانفيگ بشه و اگر هم ميگيد از اول اينطوری تحويل شما داده شده که بايد رايگان اصلاح بشه!
اينشالا مشکلتون زودتر حل بشه چون هم شما داری منطقی حرف ميزنيد هم اونطرف قضيه آدم با تجربه ای هستش!
با تشکر
علی امیری
-
تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2010, 01:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
حالا کدوم دیتا سنتر بوده . بهتر هست اگر واقعا کسی مشکلی دارد بیان بشه تا سابقه در فروم ثبت بشه تا دیگران اشتباه خرید از این فرد یا شرکت یا واسطه یا .... را نکنند
ممنون میشم شاد هم به عنوان فروشنده سرور و یا نماینده معتبر یکی از دیتا سنترها نظرتون بگید در این مورد این مدل تحویل دادن
فقط منتظر هستم تا دوستان جواب بدن اول گزاشتم همکاران موضوع را ببنید و نظرشون بگن مطمن باشید که معرفی خواهید شد
پس منتظر جواب دوستان هستم
حالبه بدونید بعدازچند ساعت من گفتم یا سالم تحویل بدین یا با اینکه مانی بک کنید که اصلا زیر بار نمیرفتند و فقط میگفتند سالمه من گفتم یا سخت افزاری یا نرم افزاری وظیفه شماست که سالم تحویل بدین میگفت سالمه اینکه یوزج بالا بخاطر کانفیگه و به ما مروبط نیست جالبه نه
من نمیدونم کسی که بلد نیست چیز ین صب کنه برای چی دست میزنه بیخود میکنه و وقتی بلد نیست اون مهندس دست بزنه
من خواستم دوستانه حل بشه ولی خودش اینطور دوست داشت دنبال حاشیه باشه الان هم تاپیک زده من هم این تاپیک زدم که بهش ثابت بشه
بعد سر حوصله اون تاپیک جواب داده خواهد شد نکته به نکته
و همانطروی که گفتم قبل بهش گفتم گرون براش تمام میشه و به اعتبار خودش لطمه میزنه ولی خودش دوست داره مثل اینکه دنبال جو و حاشیه باشه
-
-
April 4th, 2010, 01:26
عضو انجمن
مشکل اینجاست > شما سرور Self-Managed تحویل گرفتید
شما سرور رو با مشخصاتی که پسندیدید تحویل گرفتید
مجازی که خواستید رو نصب کردند براتون
حالا تنظیمات اولیه و ... که خودتون باید انجام بدید و چون self-managed هست طبق قوانین پشتیبانی دیتاسنتر برای هر کاری باید از شما اجازه بگیرند و بدون اجازه شما حتی حق ندارند وارد سرور شما بشند رو شما میخواید این تنظیمات رو انجام بده ؟
قضیه مشخصه !
شما میخواید سروری که پول manage ندادید رو به صورت fully managed تحویل بگیرید و انتظار دارید دیتاسنتر پشتیبانی شما رو انجام بده !
من واقعاً نمیدونم بعضی از دوستان روی چه حساب/کتابی توی این تاپیک نظر دادند و دیتاسنتر رو مقصر کردند ، یه جورایی فقط خواستند حرف شما رو تایید کنند و اصلاً مطالب رو نخوندند !
مثلاً همون سرور های گیگا که شما داشتی و vmware مشکل داشت
مگه پشتیبانی گیگا اومد سرور رو مجانی براتون درست کرد ؟
یا مشکل xen پشتیبانی دیتاسنتر اومد مجانی حل کرد ؟ یا ...
-
تعداد تشکر ها ازRoka به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2010, 01:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
giga
ممنون میشم شاد هم به عنوان فروشنده سرور و یا نماینده معتبر یکی از دیتا سنترها نظرتون بگید در این مورد این مدل تحویل دادن
فقط منتظر هستم تا دوستان جواب بدن اول گزاشتم همکاران موضوع را ببنید و نظرشون بگن مطمن باشید که معرفی خواهید شد
پس منتظر جواب دوستان هستم
حالبه بدونید بعدازچند ساعت من گفتم یا سالم تحویل بدین یا با اینکه مانی بک کنید که اصلا زیر بار نمیرفتند و فقط میگفتند سالمه من گفتم یا سخت افزاری یا نرم افزاری وظیفه شماست که سالم تحویل بدین میگفت سالمه اینکه یوزج بالا بخاطر کانفیگه و به ما مروبط نیست جالبه نه
من نمیدونم کسی که بلد نیست چیز ین صب کنه برای چی دست میزنه بیخود میکنه و وقتی بلد نیست اون مهندس دست بزنه
من خواستم دوستانه حل بشه ولی خودش اینطور دوست داشت دنبال حاشیه باشه الان هم تاپیک زده من هم این تاپیک زدم که بهش ثابت بشه
بعد سر حوصله اون تاپیک جواب داده خواهد شد نکته به نکته
و همانطروی که گفتم قبل بهش گفتم گرون براش تمام میشه و به اعتبار خودش لطمه میزنه ولی خودش دوست داره مثل اینکه دنبال جو و حاشیه باشه
ما شاالله شما از 10 تا دیتا سنتر سرور میفروشید و باید بدونید تعهدات دیتا سنتر ها چی هست و ....
یه لینک براتون میزارم ببنید تا ببنید منیج و رفع مشکلات هزینه دارد مگر اینکه دیتا سنتر بیاد و بگه سرور منیج شده تحویل میدن البته نه روی مجازی سازی و وی پس اس ها فقط سرور اصلی . این لینک تبلیغ نیست و فقط جهت اشنایی شما با برخی قوانین هست
netelligent - SUPPORT - PLANS
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
تعداد تشکر ها ازAfraWeb.net به دلیل پست مفید