-
October 10th, 2013, 22:55
جایگزینی برای ریسلر کلاب
سلام دوستان. باتوجّه به اینکه شکرت DirectI (ریسلر کلاب) به دلایلی ایران را مشمول تحریم خود قرار داده است،(برای اطلاعات بیشتر به تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f118/94161/ مراجعه فرمایید) و همچنین تقریبا بیش از نیمی از دامنههای ایرانی در این شرکت ثبت شده و بسیاری از شما و شرکتهای ایرانی از این شرکت نمایندگی دارند، به زودی مجبور به انتقال دامنههای خود به یک شرکت دیگر خواهیم بود. حتّی اگر تحریم از سوی این شرکت صورت نگیرد(بنا بر گفته برخی از دوستان، سخت گیری نشود)، بازهم به نظر میرسد که نباید اتّکای زیادی به این شرکت داشته باشیم و همه تخم مرغهایمان را در سبد این شرکت بچینیم. یکی از مزیتهای این شرکت، پذیرش وب مانی بود که تنها سیستم پرداخت اینترنتی است که با ایرانیان مشکلی ندارد. آیا شما شرکت یا شرکتهای دیگری را میشناسید که بتوانیم با توجّه به شرایط تحریم ایران با آن کار کنیم؟ سوال دوم من این است که همانطور که میدانید دولت آمریکا صادرات کالاهای IT و کامپیوتر و لپ تاپ و خدمات اینترنتی و نرم افزار و... را به ایران آزاد اعلام نمود. بر همین اساس شرکتهای بزرگی چون اپل و گوگل هم در قوانین کنترل صادرات محصولات خود به ایران بازنگری کردند(ریسلر کلاب که جای خود دارد) حال حتّی اگر این شرکت آمریکاییباشد، بر همین اساس و با ارجاع به دستورالعمل جدید OFAC(مرکز کنترل تحریم در آمریکا و صادر کننده بخشنامه لغو تحریم کالاهای کامپیوتری و خدمات اینترنتی) و همچنین ارایه مثالهایی از شرکتهای بزرگ آمریکایی جون اپل و گوگل که تحریم فروشگاه اینترنتی و سخت افزارشان را لعو کردند) میتوان از آنها خواست در مورد قطع خدماتشان به ایرانیان تجدید نظر کنند. نظر شما در مورد سوال دوم چیست؟ به نظر من در صورت پیگیری حقوقی، با استناد به این بخشنامه صادره از سوی OFAC، میتوان بسیاری از شرکتها را به ارایه خدمات به ایرانیان ترغیب نمود و به آنها خاطر نشان کرد که این موضوع خطری برای آنها نخواهد داشت و موجب نقض تحریم از سوی آنها و عواقبش نخواهد بود. به هر حال در حال حاضر حتّی بانکهای ایرانی و شرکت کشتی رانی با پیگیری حقوقی در دادگاههای اروپا، توانستند تحریم را علیه خود لغو کنند. باید از ظرقیت قوانین حقوقی برای احقاق حقّمان و جلوگیری از اعمال تحریم استفاده کنیم.
ویرایش توسط mri_6889 : October 10th, 2013 در ساعت 23:06
-
تعداد تشکر ها ازmri_6889 به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2013 22:55
# ADS
-
October 10th, 2013, 23:16
عضو انجمن
پاسخ : جایگزینی برای ریسلر کلاب
سلام
در مورد ریسلرکلاب، خودشون انتقال می دهند به شرکت ثالثی که هلندی هست و مشکلی پیش نخواهد آمد.
در مورد تحریم های برخی کالاها و خدمات هم، فقط شامل موارد رایگان میشه. مثلا خدمات رایگان گوگل. و خدماتی که در مورد اونها باید هزینه ای پرداخت بشه، هنوز هم شامل تحریم هست.
-
تعداد تشکر ها ازGateFa به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 01:46
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از Reza.exe به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 01:48
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از Reza.exe به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 02:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Reza.exe
باز من رفتم مسافرت رسما کوفتم شد :|

الان برای من اخطاری نیومده
حدود 5 هزار تا دامنه تو پنل من ثبت هست ، چندین نمایندگی دارم
تکلیف چیست عایا :|
هنوز رسما هیچ اخطاری برای کسی نیامده و فقط هر کسی سوال کرده چنین حوابی گرفته!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 02:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Reza.exe
ب
حدود 5 هزار تا دامنه تو پنل من ثبت هست ، چندین نمایندگی دارم
فقط عملیات چنین انتقالی 3 ماه طول میکشه! از همین رو باید در مرحله اول به انتقال اتوماتیک و بدون دردسر به real time register که پیشنهاد خود ریسلر کلاب هست رضایت داد.
تنها مشکل این سرویس دهنده جدید نداشتن webmoney هست که بد نیست ما ایرانی ها درخواست هایی برای فعال کردن درگاه وب مانی براشون بفرستیم.
ریسلر کلاب به ما گفته که تا 31 اکتبر به هرجا می خواهید منتقل کنید ( که خب هزینه دارد ) و اگر هم نکردید اتوماتیک به این real time منتقل می کنیم.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 10:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
فقط عملیات چنین انتقالی 3 ماه طول میکشه! از همین رو باید در مرحله اول به انتقال اتوماتیک و بدون دردسر به real time register که پیشنهاد خود ریسلر کلاب هست رضایت داد.
تنها مشکل این سرویس دهنده جدید نداشتن webmoney هست که بد نیست ما ایرانی ها درخواست هایی برای فعال کردن درگاه وب مانی براشون بفرستیم.
ریسلر کلاب به ما گفته که تا 31 اکتبر به هرجا می خواهید منتقل کنید ( که خب هزینه دارد ) و اگر هم نکردید اتوماتیک به این real time منتقل می کنیم.
دقیقاً به شما چنین جوابی دادن که کل دامنه های نمایندگی به صورت رایگان به Realtimeregister منتقل می شود ؟ اگر به این صورت باشد باز هم بد نیست !
دوستانی که همچنان این موضوع را تکذیب می کنند اشتباه متوجه شدند و قضیه کاملاً جدی هست. شما همین الان امکان Move ندارید به هیچ پنل Resellerclub دیگری.
ولی اگر برای انتقال دامنه هزینه دریافت کنند واقعاً فاجعه هست ! مثلاً شخصی که 1000 تا دامنه داشته باشد حدود 32 میلیون تومان باید هزینه انتقال بدهد.( هر دامنه یکسال اعتبار )
طبیعتاً این مورد از سوی ثبت کننده ها عملی نیست و باید مشتری ها هزینه کنند که این موضوع هم نارضایتی ها و موارد خاص خود را ایجاد می کند.
ویرایش توسط Desperados : October 11th, 2013 در ساعت 10:47
-
تعداد تشکر ها از Desperados به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 11:21
-
تعداد تشکر ها از mri_6889 به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 11:42
از مدیر محترم این بخش، خواهشمندم با توجّه به اینکه این موضوع ممکن است برای بسیاری از اعضای انجمن مهم باشد، این تاپیک و تاپیک مربوط به خبر تحریم ریسلر کلاب که لینک آن را در پست اوّل دادهام، بصورت چسبناک درآورید.
-
تعداد تشکر ها از mri_6889 به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 12:36
عضو انجمن
وقت کلیه دوستان بخیر
به نظر ما باید راه حلی توسط کلیه شرکت هایی که در شرکت معظم ریسلر کلاب اقدام به ثبت دامنه میکنند به صورت فوری اندیشیده بشود .
از جمله این شرکت ها :
1- ******
2- هاست ایران
3- ای ار پاور وب
4- دیتااارقام
و بسیاری از دوستان و همکاران ما .
به نظر ما باید از این کار در درجه اول جلوگیری شه ، واقعا یک شرکت به همین راحنی نمیتونه این کار را انجام بده و بیش از 50 درصد دامنه های یک کشور نادیده بگیره ، به نظر ما حتی المقدور باید یک اتحادی در این مورد شکل بگیره که دیدی از این موضوع نداریم واقعا شرکت های دیگر چه کاری میخواند انجام بدند و به راحتی قصد این انتقال را میخواند انجام بدند ؟
ممنون
ثبت آنلاین دامنه | ثبت دامنه .com تنها 34900تومان | مالکیت 100% دامنه
نمایندگی دامنه | بدون هیچ نامی از دیتا ارقام | ثبت آنی دامنه|خرید ارزان دامنه
دیتاارقام
-
تعداد تشکر ها ازsales data به دلیل پست مفید