سلام . من بعد از اینکه از سرورم بک آپ گرفتم و به یک سرور دیگه منتقلش کردم و تو سرور جدید ری استور شد دیگه وارد دایرکت ادمین نمیتونم بشم . دیگه پسورد رو نمیشناسه .
دوستان قبلا به این مشکل برخوردین ؟ با توجه به اینکه ضروریه لطفا کمکم کنید
سلام . من بعد از اینکه از سرورم بک آپ گرفتم و به یک سرور دیگه منتقلش کردم و تو سرور جدید ری استور شد دیگه وارد دایرکت ادمین نمیتونم بشم . دیگه پسورد رو نمیشناسه .
دوستان قبلا به این مشکل برخوردین ؟ با توجه به اینکه ضروریه لطفا کمکم کنید
سلام.
احتمالا یوزر ادمین مربوط به سرور قبلی رو هم ریستور کردید که هیچ ایرادی هم نداره - پسوردش شده پسورد دایرکت ادمین قبلیتون- در کل اگر نیاز به تغییر پسورد داشتید برای ادمین دایرکت ادمین به اس اس اچ سرور جدید برید و بزنید :
پسورد جدید رو میزنید - باز تکرارش میکنید و تمام ! نهایتا میتونیدکد:passwd admin
هم بزنید ....کد:service directadmin restart
ویرایش توسط dreamdata : July 27th, 2012 در ساعت 16:22
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
سلام دوست عزیز با password قبلی وارد شوید احتملا پسورد شما به قبلی تغییر یافته است
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
سلام مجددا .
ممنون
ولی با اونم وارد نمیشه
اگر سرور دست خودتونه ( وارد ssh ) بشید و passwd admin میزدید مشکلتون حل مشد. یا متوجه نشدید صحبتمو یا مدیریت سرور دست خودتون نیست.
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)