سلام
از همکاران و مشتریایی که با این دیتاسنتر کار کردن آیا اطلاع دارید که هک ماهواره ای روی این سرورها جواب میده یا نه
سلام
از همکاران و مشتریایی که با این دیتاسنتر کار کردن آیا اطلاع دارید که هک ماهواره ای روی این سرورها جواب میده یا نه
تا جای که میدونم جواب نیمده یه سویس بود مثل بنز جواب میداد که اون هم چند روزه ظاهرا دیگه جواب نمیده از سرورهای دیتا سنتر سویت وی لوکیشن امریکا یا هلندشون بگرید جواب میده
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
یک جستجو کوچک کافی بود که این لینک بهتون گوگل بده
Redstation UK - Dedicated server and colocation services
تا جایی که اطلاع دارم این لینک مربوط به دیتاسنتری در امریکا هست و اصلا ربطی به موضوع نداشت
فعلا تنها روی دیتاسنتر سویس یا هلند میتونید جواب بگیرید البته روی xlhost هم جواب میداده
پ.ن : بهتره قبل از خرید از فروشنده در این مورد سوال بپرسید یا تست کنید که ادرس از طریق میکروتیک میتوان رموت داد به جای دیگر یا نه
ویرایش توسط ilmavps : June 18th, 2012 در ساعت 03:53
مهندس ایشون در جواب ریپلای من پرسیدن لینک دیتا سنتر که یه بنده خدا لینک دادن شما با دقت ظاهار نمیخونید پستها را
اتفاقا ربط هم داره به این دیتا سنتر این دیتا سنتر هم سرور توی لوکیشن امریکا داره هم توی هلند ریپلای ایشون در پاسخ به من بود که گفتم این دیتا سنتر جواب میده که پرسیدن لینکش چی هست یه بنده خدا هم لینک داد
موفق باشید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
اگر اینطوری باشه پس امکانش هست که تا چند وقت دیگه این دیتاسنتر ها هم جلوشرو بگیرن درسته
سلام
چند سرور موجود داریم
جواب نمیده
OldProfile
دوستان خدا کنه که کلا دیتاسنتر ها جلی این routing ستلایت بگرین چون واقعا کسی که داره هزینه میکنه چه گناهی کرده که بخواهد سئو استفاده بشه ازش و شاهد او ن باشه که 24 ساعت rate مک پر هست
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)