-
January 18th, 2018, 11:23
عضو جدید
کدام سرویس دهنده خارجی؟
سلام.
قصد تهیه یک vps از سرویس دهنده ای خارجی رو دارم:
- هارد: حداقل 500 گیگ (نوع هارد مهم نیست)
- لوکیشن: Uk + یک آی پی اضافه از آمریکا
- سیستم عامل: ویندوز سرور
- با تورنت مشکل نداشته باشه
- سرور پایدار باشه و داون تایم نداشته باشه
- پورت سرعت: حدود 50 مگابایت بر ثانیه (بیشتر از این نیازی ندارم)
- بودجه ماهانه: حداکثر 100 هزار تومان
با جستجویی که در گوگل کردم تقریباً همگی فضای هارد کمی داشتن. مشکل بعدی اینکه هزینه سیستم عامل ویندوز سرور در سرویس دهنده های خارجی خیلی گرونه.
آیا امکانش هست سرور بدون سیستم عامل بگیرم و ویندوزسرور کرک شده نصب کنم؟ (و هم چنین سایر برنامه های کرک شده)
دوستان اگه سرویس دهنده ای با این مشخصات می شناسید لطفاً معرفی کنید.
ممنون.
ویرایش توسط MVGroup : January 18th, 2018 در ساعت 11:25
-
-
January 18th, 2018 11:23
# ADS
-
January 18th, 2018, 12:49
عضو جدید
پاسخ : کدام سرویس دهنده خارجی؟
با احترام در صورت تمایل با من در ارتباط باشید تا برای شما راه اندازی کنم سرور مورد نظرتون را با هزینه مناسب تر و کیفیت بالاتر از شرایط اعلامی شما
از طریق تلگرام با ما در ارتباط باشید : Telegram :@emdserver 09361148983
ای ام دی سرور نامی نیک در ارائه کلیه خدمات سرور اختصاصی و مجازی . پشتیبانی 24 ساعته تلفنی
02191031506 www.emdserver.com Telegram :@configServerall
-
تعداد تشکر ها از emdserver.com به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2018, 13:53
عضو انجمن
سرویس دهنده خارجی هزینه شما بالای 60 الی 70 پوند می شه برای خرید، اگر بودجتون اوکیه می شه معرفی کرد و زیاد هستند
در غیر این صورت باید از سرویس دهنده های داخلی بخرید
ضمنا شما اگر یه وی پی اس انگلیس بخرید دیگه آی پی از آمریکا نمی شه روت کرد روش!
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-
تعداد تشکر ها از Optimus به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2018, 15:46

نوشته اصلی توسط
MVGroup
سلام.
قصد تهیه یک vps از سرویس دهنده ای خارجی رو دارم:
- هارد: حداقل 500 گیگ (نوع هارد مهم نیست)
- لوکیشن: Uk + یک آی پی اضافه از آمریکا
- سیستم عامل: ویندوز سرور
- با تورنت مشکل نداشته باشه
- سرور پایدار باشه و داون تایم نداشته باشه
- پورت سرعت: حدود 50 مگابایت بر ثانیه (بیشتر از این نیازی ندارم)
- بودجه ماهانه: حداکثر 100 هزار تومان
با جستجویی که در گوگل کردم تقریباً همگی فضای هارد کمی داشتن. مشکل بعدی اینکه هزینه سیستم عامل ویندوز سرور در سرویس دهنده های خارجی خیلی گرونه.
آیا امکانش هست سرور بدون سیستم عامل بگیرم و ویندوزسرور کرک شده نصب کنم؟ (و هم چنین سایر برنامه های کرک شده)
دوستان اگه سرویس دهنده ای با این مشخصات می شناسید لطفاً معرفی کنید.
ممنون.
در سایت های خارچی سرویس دهنده هزینه ها بسیار بالا هست و سیستم عامل ویندوز با قیمت بالا نصب میشه
بهترین راه تهیه از همکاران در داخل انجمن هست
-
تعداد تشکر ها از NicCloud به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2018, 16:13
اگر مشکلی با پرداخت های ارزی نداشته باشید ، سرویس دهنده های خارجی چه از نظر هزینه و چه کیفیت بهتر هستن.
من از این ۳ سرویس دهنده VPS داشتم ، Linode , Vultr و DigitalOceann ، هر سه شون امکان نصب هر سیستم عاملی با استفاده از ISO اون سیستم عامل هست (خودتون باید دستی نصب کنید)
این رو هم بگم برای استفاده از سرویس دهنده های بالا ، نباید با ای پی ایرانی وارد پنل کاربری تون بشید ، به جر این مورد مشکلی دیگه ندارن ، کیفیت هر سه شون عالی هست ، هر سه هم لوکیشن های مختلفی رو ارائه میدن.
-
تعداد تشکر ها از firebox به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2018, 17:39
عضو انجمن
از طریق تلگرام در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها از ehsaan به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2018, 17:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Optimus
ضمنا شما اگر یه وی پی اس انگلیس بخرید دیگه آی پی از آمریکا نمی شه روت کرد روش!
بعضی از سرویس دهنده ها آی پی اضافه ارائه میدن. پس آی پی اضافه چه کاربردی داره؟
آی پی آمریکا رو برای این میخوام چون بعضی از سایت ها هستن که فقط با آی پی آمریکا باز میشن. میخوام در اون لحظه آی پی سرور رو آمریکا کنم تا بتونم از اون سایت استفاده کنم.
در بیشتر مواقع آی پی UK نیاز دارم.
---

نوشته اصلی توسط
NicCloud
در سایت های خارچی سرویس دهنده هزینه ها بسیار بالا هست و سیستم عامل ویندوز با قیمت بالا نصب میشه
بهترین راه تهیه از همکاران در داخل انجمن هست
سوال منم همین هست. آیا امکانش نیست ویندوز کرک شده نصب کرد؟ فکر میکنم فروشنده هایی هم که اینجا ارائه میدن احتمالا باید نسخه کرک شده استفاده کنند.
---

نوشته اصلی توسط
firebox
اگر مشکلی با پرداخت های ارزی نداشته باشید ، سرویس دهنده های خارجی چه از نظر هزینه و چه کیفیت بهتر هستن.
من از این ۳ سرویس دهنده VPS داشتم ، Linode , Vultr و DigitalOceann ، هر سه شون امکان نصب هر سیستم عاملی با استفاده از ISO اون سیستم عامل هست (خودتون باید دستی نصب کنید)
این رو هم بگم برای استفاده از سرویس دهنده های بالا ، نباید با ای پی ایرانی وارد پنل کاربری تون بشید ، به جر این مورد مشکلی دیگه ندارن ، کیفیت هر سه شون عالی هست ، هر سه هم لوکیشن های مختلفی رو ارائه میدن.
ممنون. سرویس دهنده هایی که معرفی کردید همه اشون هارد SSD میدن که همین قیمت رو خیلی زیاد میکنه. چون من هارد بالا لازم دارم، فقط هاردهای معمولی به بودجه من میخوره.
---
در مورد سرویس دهنده های ایرانی متاسفانه داون تایمشون خیلی زیاده (اورسل). من الان یه vps دارم ماهانه 20 هزار تومن (از سرویس دهنده خارجی هست) با 2 ترابایت هارد و 10 ترابایت ترافیک. بیشتر از 6 ماهه دارم استفاده میکنم حتی 1 ثانیه داون تایم نداشته. فقط مشکلم باهاش سیستم عامل لینوکس ـشه که در نصب برنامه ها مشکل دارم و خیلی از برنامه ها نسخه لینوکس ندارن و یا اگه دارن در 90 درصد مواقع نمیتونم نصبشون کنم.
+ آیا سرویس دهنده ای خارجی نیست که بشه ویندوز کرک شده روش نصب کرد؟
-
-
January 18th, 2018, 19:13
عضو انجمن
-
-
January 18th, 2018, 19:21
عضو انجمن
با سلام و احترام،
سرور درخواستی شما از هتزنر آلمان قابل ارائه است.
مشاهده پلن های سرور مجازی حجیم
✔ استفاده از مجازی ساز KVM - منابع اختصاصی
✔ ارائه پنل مدیریت تحت وب، شامل خاموش - روشن کردن، تعویض سیستم عامل، تغییر IP، کنسول، VNC و ...
✔ استفاده از رم های سری جدید DDR4 و هارد های SATA 6Gb/s 7200rpm کلاس Enterprise
✔ سرویس ها دارای ترافیک نامحدود می باشند
ارادت.
-
تعداد تشکر ها از Hi Data به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2018, 21:01
عضو انجمن
دوست عزیز سرویسی که شما میخواین سرویس دهنده های داخلی مناسب تر هستن،نمیدونم چرا میخواین از سرویس دهنده خارجی بگیرین،با این وضع گرونی ارز
تو همینجا شرکت های معتبری هستن که با قیمت مناسب و کیفیت و پشتیبانی مناسب سرویس میدن
-
تعداد تشکر ها از Majiiid به دلیل پست مفید