نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: برنامه نویسی رایگان ووردپرس - تک استار

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید phpcoding آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    33 پست

پیش فرض برنامه نویسی رایگان ووردپرس - تک استار

با سلام
    برای دوستانی که بنده رو نمی شناسن من امیرعلی استکی برنامه نویس ارشد تیم تک استار و مدیر این شرکت هستم . که به دلایل شخصی این سایت مدت زیادیه که آف شده و فک نمیکنم به این زودیا قصد بالا آوردن سایت رو داشته باشیم . برای این دسته دوستان که باز منو نمی شناسن تخصص بنده زبان های c#-java-basic برای ویندوز و html-css-php-javascript برای وب هستش . که البته زبان های دیگه هم مثل perl-python-pascal-go-c++-nodejs و ... هم کار میکنم ولی نه به صورت تخصصی . دوستانی که منو می شناسن میدونن که تو این هشت سالی که تو مسلک برنامه نویسی هستم از هیچ اسکریپت آماده ای استفاده نکردم . در php هم تحت هیچ فریم وورکی کار نمیکنم با اینکه به خیلیاشون مسلط هستم . بیشتر کارام Pure و فول اختصاصین
    ولی به درخواست یکی از دوستان نزدیک و صمیمی خودم (که البته ایشون درخواست نکردن پیشنهاد دادن) تصمیم گرفتم یه مدت خیلی کوتاهی رو اختصاص بدم به کدنویسی رایگان . تو این هشت ساله از این کارا نکردم معمولا ولی خب بالاخره وقتشه که یه خیری از ما به دوستان برسه . چند روزی هست که اقدام به بررسی مستندات و کتابخانه های سیستم مدیریت محتوای ووردپرس کردم و فک میکنم دیگه کمو بیش بهش مسلطم . انشالله در آینده تجربیات بیشتری هم کسب میکنم . دوستانی که نیاز دارن و به هر نحوی نمیتونن بابت کدنویسی هزینه کنند در همین تاپیک اعلام کنند تا درخواستشون انجام بشه . نام پلاگین + توضیحات دقیقشون رو بنویسن تا در اسرع وقت براشون نوشته بشه . قصد نه خودنماییه نه کسب طرفدار و هوادار نه جمع کردن کمک های مالی و دونات . فقط دوست دارم بعد از هشت سال که کمک زیادی در این جور مسائل به کسی نکردم یه دستی از دوستانی که نیازمندن بگیرم . دوستانی که به پلاگین نیاز دارن پست ارسال کنن فقط . سایر دوستان که میخوان تاپیک رو به حاشیه بکشن نیان اصن تو تاپیک این دستور یا تهدید نیست یه خواهشه
    فقط سه نکته هست قابل توجه دوستان که باید اعلام کنم :
    اول اینکه لطفا از من درخواست کار های گرافیکی نکنید . من تخصصم برنامه نویسیه نه گرافیک . اگر قالب PSD آماده دارید بدید تا رایگان کد کنم ولی از طراحی PSD برای قالب - طراحی لوگو و ... واقعا معذورم چون در حیطه ی تخصص من نیست . لطفا فقط درخواست هاتون در زمینه های برنامه نویسی سمت کلاینت و سرور باشه
    دوم اینکه یه صبحتی کوچولو با دوستانی که وسع مالیشون بیشتر از سایر دوستانه . نمیخوام نصیحت کنم چون کسی خودمو نصیحت کنه فحشش میدم
    ولی یه خواهشی دارم ازتون . دوستانی که میتونن هزینه کنن و مشکل مالی ندارن لطفا اینجا درخواست چیز رایگان نکنند . اینطوری میشه زرنگ بازی . چون من از وضع مالی درخواست کننده ها خبردار نیستم و نمیخوامم که باشم ولی خب مسلما وقتی دوستی که مشکل مالی نداره درخواستی کنه من تا زمان انجام دادن درخواست ایشون نمیتونم درخواست سایر دوستان که واقعا نیازمندن رو انجام بدم
    خود و خدایی فقط کسایی که واقعا نیازمندن بیان درخواست هاشونو ارسال کنن . قصد بی احترامی به هیچ کدوم از طرفین نیست برای خاطرجمعی دوستان هم ذکر کنم که من از دسته تنگ دست ها هستم و این روزا شدیدا وضعیت مالیم خرابه پس خدای نکرده فکرای ناجور نکنید .
    و سوم و آخرین خواسته ی من لطفا خواهشا تمنائن درخواست هاتون فقط در زمینه ووردپرس باشه . از کدنویسی برای سایر سیستم ها واقعا معذورم . فقطو فقط ووردپرس

خب بسم الله . منتظر اول درخواست هستم ...
    ویرایش توسط phpcoding : April 2nd, 2017 در ساعت 18:42
    انجام پروژه های:php-c#-c++-java-basic-css-html-javascript-python
    مشاوره با مسئول پروژه ها-حامد دعایی:+989901567129
    تماس با برنامه نویس-امیرعلی استکی:+989017735378

2. تعداد تشکر ها از phpcoding به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)