با سلام
یک سرور مجازی با رم 2 گیگ دارم که برایم با هزینه کافیگ کردند. اما توی 20 روزه گذشته دو بار به مشکل دان شدن سرور مواجه شدم .
به آی پی سرور پینگ کردم و تایم اوتی نداره و سرعت خوبه
اما
1- وبسایت باز نمیشه.
2-دسترسی به کنترل پنل دایرکت ادمین نصب شده بروی آن میسر نیست.
3- با برنامه پاتی هم سعی در کانکت شدن دارم که بعد از وارد کردن آی پی و پورت تا 10 دقیقه هم بایست صبر کنم تا شاید ارتباط برقرار بشه.
دفعه قبل (یک هفته پیش) که این مشکل رو داشتم با انتظار فراوان برای کانکت شدن پاتی تونستم سرور رو ریبوت کنم و بعد از ریبوت مشکل حل شد تا امروز و تکرا مجدد مشکل دان شدن سرور. الانم که تیکت میزنم چندین بار سعی کردم که توسط پاتی به سرور متصل بشوم اما فعلا موفق نشدم.
این موارد رو برای مشخص شدن بهتر مشکل خدمت اساتید عارض میشوم:
بنده برنامه پاتی رو هم از روی کامپیوتر خودم و هم از روی سرور مجازی ویندوزی که دارم ، اجرا کردم و مشکل قطعی یا سرعت اینترنت ندارم. سرور من در دیتا سنتر ایکاتل هلند هستش. تعداد متوسط بازدید روزانه وبسایت 6000 تاست. آی پی خودم و سرور ویندوزیم درون دیوار آتش بعنوان آی پی سفید درج شده و از اینجهت هم مشکل ندارم و اینم عارض بشوم که از وردپرس بروی سرور استفاده میکنم.(احتمال حمله دی داس رو میدادم اما دفعه قبل هم دیوار آتش تعدادی آی پی رو بلاک کرده بود و ظاهرا حمله جدی نداشتم)
با توجه به مطالب عنوان شده مشکل بنده رو چطور ارزیابی میفرمائید. مشکل از کانفیگه یا مشکل از سرور ضعیف برای بازدید بالای بنده ست.
ممنون میشوم اگر بذل بخشش نموده و تجربه خودتون را با اینجانب به اشتراک بگذارید
سپاسگذارم
ارادت