نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: سرور مجازی قوی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    15 پست

پیش فرض سرور مجازی قوی

با سلام به دوستان
    بیش از 10 ساله داریم کار وب انجام میدیم و تقریبا توو تمام دیتاسنتر های معروف سرویس داشتیم
    میخوام ی آفری بدید برای یک سایت که سورس یونیک داره ( یعنی هیچ cms آشنایی نیست )
    سایت دیتابیس سنگینی داره ، در حال حاضر 4 گیگ که هرروز داره بیشتر میشه
    حداقل رم استفاده شده در بهترین شرایط 5 گیگه ! یعنی شما هرچی بیشتر از این آفر بدید بهتره
    حافظه ssd ، اصلا ساتا به کارم نمیاد ( 40 50 گیگ کفایت میکنه ) اونقدرا فضا مهم نیست ، کل سایت 5 گیگ هم نمیشه ، فعلا
    پورت قوی
    بک آپ روی سرور دیگه واجبه
    پردازنده حتما 4 هسته به بالا باشه با فرکانس 2 به بالا
    دیتا سنتر الان ایران هستیم ولی اگه بتونید سرویس اروپایی خوب با پینگ عالی بدید قابل بررسیه
    مدیریت و دایرکت ادمین لازمه ( سرعت لود و کانفیگ خیلی مهمه ) صفحه اصلی سایت زیر 500 کیلوبایته ، اصلا همش کد و تکسته ، ولی چون دیتا بیس سنگینی داره کانفیگ خاص خودشو میخواد که میخوام 1 ثانیه ای لود بشه ( اینو تضمین میگیرم ) دیتا سنتر قبلی که بودم همینطور بود و واقعا 1 ثانیه ای لود میشد ، ولی جایی که الان هستم با وجود اینکه میگن کانفیگ حرفه ایه 5 ثانیه طول میکشه
    سایت باید منتقل بشه ( نمیدونم چطور قراره منتقل کنید ولی ما هر وقت منتقل کردیم ی مشکلی خورده سایت ! واقعا دیگه کشش کانفیگ و گرفتن ایراد های سایت رو ندارم ، سایت باید بدون مشکل منتقل بشه ، دقیقا همینی که هست بره ی جای دیگه ، حتی اسم یوزر هم نمیخوام عوض شه که برم کانفیگ اتصال دیتابیس رو عوض کنم، سایت کرانجاب های زیادی داره ) << این مورد تاکیده ! اگه سایت به مشکل بخوره خسارت میگیرم
    کسانی که آفر میدن حداقل چند سال تو این فروم شناخته شده باشن و دارای سابقه کاری قوی باشن
    ---------------------
    آفر خوب هم بدید میتونم لینک رو به صورت فالو توو فوتر بذارم ، سایت گردش بات زیادی داره و هرروز داره رنک بهتری پیدا میکنه
    لطف کنید آفر رو همینجا اعلام کنید نه توو پی وی و تمام موارد ذکر شده رو دقیق بخونید
    تماس از طریق تلگرام هم داشته باشید ( ترجیحا )
    اسم و آدرس سایت هم نپرسید ،اگر به توافق برسیم ذکر میشه تو پی وی، سوال دیگه ای داشتید در خدمتم
    در حال حاضر سرور با رم 10 گیگ از پارس آنلاین دارم ماهیانه 150 تومان ، قاعدتا از خارج که آفر میدید باید مناسب تر باشه

یا حق
    ویرایش توسط shadow : September 1st, 2016 در ساعت 01:11

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)