-
June 25th, 2016, 14:46
عضو جدید
-
-
June 25th, 2016 14:46
# ADS
-
June 25th, 2016, 14:52
عضو انجمن
پاسخ : ارتباط با مدیر شرکت سرورهاا (Serverhaa) - راهنمایی کنید
دوست عزیز با یکی از دوستان سرور فروش همین سایت در ارتباط باشید تا بصورت رایگان انتقال بدن به سرور خودشون
-
-
June 25th, 2016, 15:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
farshid17
دوست عزیز با یکی از دوستان سرور فروش همین سایت در ارتباط باشید تا بصورت رایگان انتقال بدن به سرور خودشون
من از قیمت راضیم اما میخوام بدونم چرا جوابی به تیکت ها ندادن. به هرحال رابطه فروشنده و خریدار دو طرفه باید باشه نه یکطرفه!
-
-
June 25th, 2016, 15:11
ایشون یکی از فروشنده های حرفه است و از همکارهای خوب ما بعید هست ایشون بزارن تیکتی بدون پاسخ بسته شود
-
تعداد تشکر ها از hostorder به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2016, 15:12

نوشته اصلی توسط
hostorder
ایشون یکی از فروشنده های حرفه است و از همکارهای خوب ما بعید هست ایشون بزارن تیکتی بدون پاسخ بسته شود
این بنده خدا تاپیک نزده که ما و یا شما کسیو تایید بکنیم و درباره اش نظر بدیم ، نیازمند یک راه حل و راه ارتباطی با ادمین این سایت هستن!!!!
-
June 25th, 2016, 15:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hostorder
اتفاقا از اخلاق و کمک رسانی آقای کفایتی راضیم و تا الان نشده ایشون با دلسردی جوابمو بدن
من مشکلم با پاسخ ندادن یکماه اخیر این شرکت هست حالا ممکنه هر اتفاقی افتاده باشه و خبر نداشته باشم چون 6ماه پیش مجبور شدند سیستم سایتشونو دوباره با ساب دامین جدید نصب و راه اندازی کنن و کاربران رو به اون سیستم انتقال بدن. شاید مشکل سیستمی باشه
کماکان منتظرم
-
تعداد تشکر ها ازPital به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2016, 15:30
عضو انجمن
اگر میبینید که جواب نمیدن و دسترسی هم بهشون به هیچ وجه ندارید.
بهتره به فکر انتقال باشید تا سرورتون براش مشکلی پیش نیومده
ارائه دهنده خدمات میزبانی وب , ثبت دامنه , هاست دانلود , سرور مجازی
شرکت سریع سیستم شمال به شماره ثبت 983 , دارای نماد اعتماد >>
www.pdvhost.com
-
-
June 25th, 2016, 15:30
عضو انجمن
kasra kefayati
021.47623828
-
-
June 25th, 2016, 15:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
melismspanel
اگر میبینید که جواب نمیدن و دسترسی هم بهشون به هیچ وجه ندارید.
بهتره به فکر انتقال باشید تا سرورتون براش مشکلی پیش نیومده
من یوزر ایشون رو تو همین انجمن پیدا کردم و آخرین ارسالشون رو دیدم. آخرین ارسالشون برای دو روز پیش بود و آفر داده بودند. فکر نمیکنم در دسترس نیستن ، یک مشکلی هست که من بی خبرم و خدا داند. منتظرم اگر آنلاین شدند این تاپیک رو ببینند و دلیل عدم پاسخگوییشونو بدونم ، اگر دسترسی به دادن پ.خ داشتم همونجا صحبت میکردم اما ندارم
-
-
June 25th, 2016, 15:40
عضو دائم
جدا از این بحث ، بخش پشتیبانی سرورهاا الان 1 ماهه جواب تیکت هایی که ثبت میکنم رو نمیده!!!! تیکت هم بعد چند روز خود به خود بسته میشه اونم بدون پاسخ!
والا اگر همچین موردی برای من پیش می آمد خدا را شکر میکردم که تا همین لحظه هم سرور من بالا هست که بک آپ بگیرم فرار کنم حالا شما هنوز راضی هستی و نگران سایتتم با این اوضاع هستی عجیب هست!! یوزرشون داخل انجمن امروز آنلاین بوده باز اگر نبود میگفتیم مشکلی دارند که نمیتوانند پشتیبانی کنند....
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید