-
June 26th, 2016, 16:17
عضو جدید
پرسشنامه > لطفا شرکت کنید
سلام، خسته نباشید،
شهادت مظلومانه امام علی (ع) رو به شما کاربران عزیزی تسلیت میگم
سوالی از شما دارم
فرض کنین برای شما یه صفحه تبلیغات باز میشه، یا یه بنر تبلیغاتی نظر شما رو جلب میکنه و کلیک میکنین
وقتی وارد صفحه میشین ، میبینین که یه محصولی الکترونیکیه مثلا یه کتاب pdf
خب ما فرض رو بر این میزاریم که شما به موضوع این کتاب علاقه ای ندارین و یا احساس میکنین کتاب مفیدی نیست
میتونم از شما بپرسم شما بیشتر چه نوع کتابی رو بیشتر میپسندین و حاظرین بابت دانلودش یه هزینه ای پرداخت کنین؟
و اون کتاب چه ویژگی داشته باشه که شما رو ترغیب کنه به خریدش؟
بابت پاسخگویی ، پیشاپیش ممنونم
ویرایش توسط E-Beshkani : June 26th, 2016 در ساعت 16:19
-
-
June 26th, 2016 16:17
# ADS
-
June 27th, 2016, 12:01
عضو جدید
پاسخ : پرسشنامه > لطفا شرکت کنید
-
-
June 27th, 2016, 21:34
عضو جدید
-
-
June 27th, 2016, 21:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
E-Beshkani
سلام، خسته نباشید،
شهادت مظلومانه امام علی (ع) رو به شما کاربران عزیزی تسلیت میگم
سوالی از شما دارم
فرض کنین برای شما یه صفحه تبلیغات باز میشه، یا یه بنر تبلیغاتی نظر شما رو جلب میکنه و کلیک میکنین
وقتی وارد صفحه میشین ، میبینین که یه محصولی الکترونیکیه مثلا یه کتاب pdf
خب ما فرض رو بر این میزاریم که شما به موضوع این کتاب علاقه ای ندارین و یا احساس میکنین کتاب مفیدی نیست
میتونم از شما بپرسم شما بیشتر چه نوع کتابی رو بیشتر میپسندین و حاظرین بابت دانلودش یه هزینه ای پرداخت کنین؟
و اون کتاب چه ویژگی داشته باشه که شما رو ترغیب کنه به خریدش؟
بابت پاسخگویی ، پیشاپیش ممنونم
سلام ، خیر ، نه تنها جالب نیست ، بلکه بسیار آزار دهنده ست ، ب همین دلیل چند سالی میشه ک رو مرورگرم هم pop-up blocker دارم و هم ad blocker ، ک همه ی تبلیغات و پاپ آپ ها رو میبندن ! 
بنده سه تا کتابخونه تو اطاقم دارم و ب نطر من نسخه pdf کتاب های فارسی ک تو نت فراوانه ، نه تنها هیچ گونه ارزشی نداره ک بخوام براش هزینه کنم ، بلکه توهین ب نویسنده و انتشارات اون کتاب هم هست.
مگر اینکه با رضایت کامل نویسنده ، نسخه pdf ش توسط ناشر اون کتاب منتشر شده باشه ، ک در اون صورت داستان فرق میکنه.
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2016, 22:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
omidx
سلام ، خیر ، نه تنها جالب نیست ، بلکه بسیار آزار دهنده ست ، ب همین دلیل چند سالی میشه ک رو مرورگرم هم pop-up blocker دارم و هم ad blocker ، ک همه ی تبلیغات و پاپ آپ ها رو میبندن !
بنده سه تا کتابخونه تو اطاقم دارم و ب نطر من نسخه pdf کتاب های فارسی ک تو نت فراوانه ، نه تنها هیچ گونه ارزشی نداره ک بخوام براش هزینه کنم ، بلکه توهین ب نویسنده و انتشارات اون کتاب هم هست.
مگر اینکه با رضایت کامل نویسنده ، نسخه pdf ش توسط ناشر اون کتاب منتشر شده باشه ، ک در اون صورت داستان فرق میکنه.
بنده میخوام خودم یک کتاب pdf بنویسم نه اینکه کپی کنم
-
-
June 27th, 2016, 22:02
عضو انجمن
سلام
اگر میخوای کتاب نویسی کنی و بزاری برا فروش باید بگم راه کسب در امد خوبیه به یک شرط
تنها چیزی که برای ملت اهمیت داره راه های کسب درامد واقعی توی اینترنت هست . راه های جذب لایک و فالوور فیس بوک و اینستا و ... تلگرام وو..
اما باید حتما 100 درصد کتابتون کاربردی باشه و آسون .
بنده خودم یک کتاب از خارجی ها خریدم در مورد کسب درامد هه هه عالی بود ! الانم دارم میزنم تو کارش کلی پول پارو کنم .
-
تعداد تشکر ها ازalirezakaj به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2016, 22:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
سلام
اگر میخوای کتاب نویسی کنی و بزاری برا فروش باید بگم راه کسب در امد خوبیه به یک شرط
تنها چیزی که برای ملت اهمیت داره راه های کسب درامد واقعی توی اینترنت هست . راه های جذب لایک و فالوور فیس بوک و اینستا و ... تلگرام وو..
اما باید حتما 100 درصد کتابتون کاربردی باشه و آسون .
بنده خودم یک کتاب از خارجی ها خریدم در مورد کسب درامد هه هه عالی بود ! الانم دارم میزنم تو کارش کلی پول پارو کنم .
میشهه اون کتاب رو معرفی کنید؟؟؟
-
-
June 27th, 2016, 22:05
عضو انجمن
با سلام و عرض احترام
کتاب محصول ارزشمندی هست اما اگر همان طور که همکار محترم فرمودن این pdf دارای مجوز های لازم و با رضایت کامل نویسنده باشد.
اما پاپ آپ و یا هر صفحه ای که بدون اجازه کاربر باز شود به نظرم بی احترامی به کاربر است.
در برند سازی های حرفه ای تاکید فراوان شده است که هیچگاه برای برند سازی از پاپ آپ استفاده نکنید چون باعث تنفر کاربر از این برند خواهد شد.
شما یک نظر سنجی در مورد پاپ آپ انجام بدین فقط این جمله را خواهید شنید:
"فحش میدم و صفحه رو میبندم!" (ببخشید البته اما واقعیت همین است)
-
تعداد تشکر ها ازpardazit.net به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2016, 22:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pardazit.net
با سلام و عرض احترام
کتاب محصول ارزشمندی هست اما اگر همان طور که همکار محترم فرمودن این pdf دارای مجوز های لازم و با رضایت کامل نویسنده باشد.
اما پاپ آپ و یا هر صفحه ای که بدون اجازه کاربر باز شود به نظرم بی احترامی به کاربر است.
در برند سازی های حرفه ای تاکید فراوان شده است که هیچگاه برای برند سازی از پاپ آپ استفاده نکنید چون باعث تنفر کاربر از این برند خواهد شد.
شما یک نظر سنجی در مورد پاپ آپ انجام بدین فقط این جمله را خواهید شنید:
"فحش میدم و صفحه رو میبندم!" (ببخشید البته اما واقعیت همین است)
هدف من فقط پیدا کردن موضوع پرطرفدار برای نوشتن کتاب است
وگرنه به هیچ وجه قصد پاپ آپ و... رو ندارم
-
-
June 27th, 2016, 22:38
عضو انجمن
بسیار عالی
اگر نویسنده هستید عقیده دارم هر چه از دل برآید بر دل نشیند ببینید خودتون یه چه عناوین و موضوعاتی علاقه دارید و شروع کنید تا مخاطب خاص خودتان را بیابید
اگر گردآورنده هستید فکر میکنم در زمینه های موفقیت (با اینکه منابع زیاد هست اما باز هم پر مخاطب است) در زمینه های استارت آپ و ایده های نوین خوب میتوانید فعالیت کنید مخصوصا اگر بتوانید از منابع خارجی گرد آوری و ترجمه کنید
شخصا مدتی پیش در مورد "فروش لباس زیر در قطب شمال" یک کتاب خوندم که واقعا جالب بود و بهم انگیزه زیادی در فروش و بازاریابی داد.
در کل کتاب های انگیزشی طرفدار های زیادی داره چون ملتی هستیم جوان و بیکار با آرزو های بزرگ و جیبی بی پول !پس اینجور کتاب ها میتونه جذاب باشه
ویرایش توسط pardazit.net : June 27th, 2016 در ساعت 22:39
-
تعداد تشکر ها ازpardazit.net به دلیل پست مفید