-
نقض حریم خصوصی مدیران سایت ها توسط برخی از درگاه های پرداخت واسط
با سلام
بنده دو سال از دکمه پرداخت جهان پی استفاده میکردم بارها هم شده کاربر اشتباه کرده و یه 0 اضافه گذاشته یا قاطی کرده و مبلغی بیش از چیزی که تعیین کردیم واریز شده ولی هیچوقت در طی این دو سال , جهان پی نیومد شماره و مشخصات من رو پخش کنه بین کاربرانی که به این دلایل زنگ زده بودن به جهان پی و همیشه حرفه ای برخورد کرده گفته از طریق خود اون سایت پیگیر باشید . البته خودمون روزانه در چک کردن تراکنش ها متوجه اشتباه واریزها میشیم و همیشه هم در خود سایت با کاربر تماس گرفتیم و شماره کارت گرفتیم و مبلغ رو برگشت دادیم
با تجربه خوبی که از جهان پی داشتیم بعد از بسته شدن جهان پی رفتیم سراغ درگاه های دیگه و مشکلات ما از همون روز های اول با درگاه های جدید شروع شد ...
سوالم از مسئولین محترم درگاه ها اینه اگه کاربری مبلغی رو به اشتباه واریز کرد و با یک درگاه پرداخت واسط تماس گرفت ایا شما باید بگید بفرما این شماره تماس مدیر سایت اینم مشخصاتش خودت بهش زنگ بزن ؟؟ یا بگید که ما فقط درگاه پرداختیم و باید از طریق خود سایتشون پیگیر باشید ؟ اصلا درگاه پرداخت برای موقعی که یک کاربر با دکمه پرداخت مبلغی رو وارد میکنه از کجا اطمینان پیدا میکنه که اشتباهی رخ داده و به همین دلیل تصمیم میگیره مشخصات مدیر سایت رو به کاربر بده ؟ این کار نقض اشکار حریم خصوصی ما مدیران سایت ها نیست ؟
میخواستم بدونم چرا باید شماره تلفن و مشخصات شخصی بنده که در پنل گذاشتم به این دلایل که گاهی اوقات پیش میاد در اختیار کاربران سایتم قرار بگیره ؟
این هفته چندمین باریه که کاربر بهم زنگ میزنه این کار درستی نیست که اطلاعات خصوصی مدیران سایت ها رو میدید به کاربران . سایت گزینه تماس داره هر کاربری چنین مشکلی داره باید تیکت بزنه . شاید من دوس نداشته باشم شمارم بین 300 هزار نفر پخش بشه !
در مرام و معرفتم نیست از جایی که بهم سرویس میده بد گم پس اسم نمیبرم از درگاه خاصی , فقط اینو بگم که از 2 جا درگاه بصورت دکمه پرداخت دارم در کمال تعجب هر دو درگاه این کارو کردن اماتور هم نیستند و از همین دو سه درگاه خوش نامی هستند که باقی موندن
ویرایش توسط OMIDTU5 : May 31st, 2016 در ساعت 17:31
دلیل: رفع ابهام
-
تعداد تشکر ها ازOMIDTU5 به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2016 15:45
# ADS
-
پاسخ : نقض حریم خصوصی مدیران سایت ها توسط درگاه های واسطه پرداخت
برادر شمام دلت خوشه ها ...
وقتی کلمه ی حریم خصوصی رو میشنوم خندم میگیره ...
-
تعداد تشکر ها از kavoshco به دلیل پست مفید
-
سلام
اگه اینطوریه منم الکی بگردم یه سایت که از فلان درگاه واسطه استفاده میکنه رو پیدا کنم و برم به فلان درگاه واسطه بگم که این سایت از من کلاه برداری کرده تا همه اطلاعات مدیر سایتش رو بهم بدن 
درسته که اطلاعات برای همین شرایط است اما اینطوری که هر کسی آمد گفت یه اتفاقی افتاده شماره مدیر فلان سایت رو می خوام بهم بدین که نمیشه.
درگاه واسط باید اول کل مدارک کلاه برداری که مشتری ادعا میکنه رو ببینه بعدش اطلاعات حقیقی مشتری هم در سیستمش ثبت کنه بعد اون موقع اگه خواست شماره موبایل مدیر سایت رو بده.
در صورتی که حتی این کار هم نیاز نیست به نظر من یه درگاه واسطه حرفه ای به کسی که این ادعا رو میکنه میگه اگه راست میگید خودتون برید ازش شکایت کنید و اگر از پلیس نامه اش آمد که اطلاعات مدیر سایت رو خواستن ارائه بدن تازه اونم نه در اختیار مشتری بلکه در اختیار پلیس.
-
تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
باید تمام موارد اصولی پیگیری شود
ما بر روی درگاه واسط خودمون که بزودی راه اندازی خواهد شد این مورد و را لحاظ کرده این
اگر خریدار مشکلی بعد از در پرداخت داشته باشه به راحتی می تونه اون ثبت کنه و یک پروسه برای او در نظر گرفته خواهد شد
برخی از پرداخت های بالا نیز تا تحویل نهایی خدمات به کاربر به پنل افزوده نخواهد شد و مثل پی پال مراحل pending را طی خواهد کرد
مورد شما هم بهتر است مستقیم با درگاه خود در ارتباط باشید و موارد و بررسی کنید
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
اگه اینطوریه منم الکی بگردم یه سایت که از فلان درگاه واسطه استفاده میکنه رو پیدا کنم و برم به فلان درگاه واسطه بگم که این سایت از من کلاه برداری کرده تا همه اطلاعات مدیر سایتش رو بهم بدن

درسته که اطلاعات برای همین شرایط است اما اینطوری که هر کسی آمد گفت یه اتفاقی افتاده شماره مدیر فلان سایت رو می خوام بهم بدین که نمیشه.
درگاه واسط باید اول کل مدارک کلاه برداری که مشتری ادعا میکنه رو ببینه بعدش اطلاعات حقیقی مشتری هم در سیستمش ثبت کنه بعد اون موقع اگه خواست شماره موبایل مدیر سایت رو بده.
در صورتی که حتی این کار هم نیاز نیست به نظر من یه درگاه واسطه حرفه ای به کسی که این ادعا رو میکنه میگه اگه راست میگید خودتون برید ازش شکایت کنید و اگر از پلیس نامه اش آمد که اطلاعات مدیر سایت رو خواستن ارائه بدن تازه اونم نه در اختیار مشتری بلکه در اختیار پلیس.
اصلا بحث کلاه برداری نیست . همیشه هم حق رو به کاربر میدم . اما متاسفانه این فرم های پرداخت در هر درگاهی متغیر هستند سیستم طوریه که کاربر خودش باید مبلغ و مشخصات رو وارد کنه . کاربران ما بعضی بی دقتند طرف بوده مستقیم پول واریز کرده بدون هیچ ایمیل و نام کاربری و مشخصاتی !! یا اینکه مثلا بجای 30 هزار تومان 300 هزار تومان واریز کرده ! خب ما فعالیتمون حرفه ای هست و از سال 2009 فعالیم با 300 هزار نفر کاربر قطعا این موارد پیش میاد و ما همیشه اون ها رو به محض مشاهده برگشت دادیم . بحث من سر اینه درست نیست این مشکلات به این روش حل بشه و درگاه در این موارد دخالت کنه هر چیزی اصول حرفه ای خاص خودش رو داره نه اینکه کاربر زنگ بزنه بگه حواسم نبود اضافه واریز کردم درگاه هم بگه بیا این مشخصاتش زنگ بزن بهش . درگاه نباید در کارهای روزمره سایت دخالت کنه اگه سایتی متخلفه مسدود کن درگاهشو یا اینکه اگه خیلی برای درگاه مهمه خود مسئول درگاه تماس بگیره پیگیر شه ببینه قضیه چی بوده نه اینکه با تماس کاربر شماره ادمین سایتو بدی بهش
-
-
شرکت به پرداخت همه شماره تلفن هایی که معرفی کرده بودم به یه نفر داده بود، شخص همه شماره های خریدشو بهم داد که ستل کنم اما همچین خریدی برای من ثبت نشده بود روزی چند بار زنگ می زد در اخر متوجه شدم اطلاعات پرداخت مربوط به یه شرکت دیگه بود که اشتباها شماره منو داده بود، بعد که متوجه این اشتباه شدم هر چی بهش میگفتم به من مربوط نمی شه ول کن نبود.
جهان پی که واسطه است انتظاری نمیشه ازش داشته باشیم ولی به پرداخت چی...
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
farzin11
شرکت به پرداخت همه شماره تلفن هایی که معرفی کرده بودم به یه نفر داده بود، شخص همه شماره های خریدشو بهم داد که ستل کنم اما همچین خریدی برای من ثبت نشده بود روزی چند بار زنگ می زد در اخر متوجه شدم اطلاعات پرداخت مربوط به یه شرکت دیگه بود که اشتباها شماره منو داده بود، بعد که متوجه این اشتباه شدم هر چی بهش میگفتم به من مربوط نمی شه ول کن نبود.
فکر کنم موردی که ایشون فرمودن اصلا مربوط به جهان پی نیست متن استارتر را به دقت بررسی فرمایید.
-
تعداد تشکر ها ازJahan Pay Co به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
farzin11
جهان پی که خیلی عالی بود من واقعا از این شرکت و مدیرش تشکر میکنم . در دوسالی که استفاده کردم هیچوقت مشخصاتم رو به این دلایل به کاربر ندادن . من جهان پی رو به عنوان یک الگوی نمونه مثال زدم که هیچوقت چنین مشکلی باهاشون نداشتیم
مشکل برای ما از زمان بسته شدن جهان پی شروع شده که رفتیم از دو درگاه دیگه سرویس گرفتیم و با هر تماس کاربر اطلاعات ما رو راحت میدن به کاربران
-
-
عضو جدید
شما واقعا اطمینان دارید که درگاه واسط این کارو کرده..؟
یعنی یکی زنگ زده و کلیه اطلاعات شمارو گرفته از درگاه گفته شده...؟
مدرک دارید زیر در هیچ حالت این کار رو نمی کنند بغیر از کلاه برداری شده باشه و یا درخواست از درگاه برای گرفتن اطلاعات شخصی زیاد باشه یعنی طرف (منظور شما نیستید) خلافی کرده باشه که چندین نفر دنبالش باشند برای شکایت
و یا مدرک و شکایت نامه داشته باشند علیه اون وب سایت و درگاه واسط مجبور بشه اطلاعات فرد رو بده
در کل اگر این کار واقعا انجام شده باید درگاه محترم بیایند و پاسخ گو باشند
-
تعداد تشکر ها ازIranicaserver به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2016, 21:47
عضو انجمن
بنظر من صحیحش اینه که درگاه این وسط در این زمینه هم درگاه واسط باشه و رابطی باشه برای حل اختلاف. یعنی اعتراضات یا اشتباهات رو از طریق تیکت به مدیر فروشگاه اطلاع بدن و در خواست بکنن نتیجه رو اعلام بفرمائید. اگر مشکلشون حل شده که چه بهتر نشد. خود خریدار باید شاکی بشه و اطلاعات رو فقط باید بده مراجع ذیصلاح نه به خریدار
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید