-
March 3rd, 2016, 16:15
راهنمایی راجب مشکلات سایت فیلم و سریال خارجی (با سرمایه زیاد)
سلام دوستان
قصدم اینه که یه سایت فیلم و سریال با بزرگترین ارشیو توی ایران و حتی یکی از بزرگترین سایت دانلود فیلم و سریال توی جهان راه بندازم
سایت فقط برای دانلود اعضای وی ای پی هست که قراره با هزینه بسیار پایینتر از سایر سایت ها باشه (شاید نصف خیلی سایت ها)
از لحاظ هزینه هم مشکلی نیست میتونم حتی تا ماهانه ۱۰ میلیون تومن خرج کنم
اینجوری که حساب کردم حداقل به ۷۰ ترابایت فضا نیاز دارم که باز مشکلی نیست
از لحاظ گرافیک و برنامه نویسی هم مشکلی نیست خیلی خوب خواهد بود و با بهترین ها کار خواهم کرد
تمامی سریال ها و فیلم ها هم حداقل با چهار کیفیت شاخص قرار خواهد گرفت (بلافاصله پس از انتشار(کمتر از ۵ دقیقه))
فقط الان مشکلی که دارم در زمینه مشکل *****یگ و مشکلات دیگه هست
میخواستم از دوستان بپرسم که چه مشکلاتی میتونه پیش بیاد برام و برای جلوگیری ازشون میتونم چیکار کنم
اگه کسی بتونه در زمینه مشکلاتش راهنمایی کامل کنه خیلی ممنون میشم اگه برام پ.خ کنه
همچنین راجب درگاه و اینا چجوری باشه که مشکلی پیش نیاد
با تشکر
-
-
March 3rd, 2016 16:15
# ADS
-
March 3rd, 2016, 16:23
پاسخ : راهنمایی راجب مشکلات سایت فیلم و سریال خارجی (با سرمایه زیاد)

نوشته اصلی توسط
arash r
سلام دوستان
قصدم اینه که یه سایت فیلم و سریال با بزرگترین ارشیو توی ایران و حتی یکی از بزرگترین سایت دانلود فیلم و سریال توی جهان راه بندازم
سایت فقط برای دانلود اعضای وی ای پی هست که قراره با هزینه بسیار پایینتر از سایر سایت ها باشه (شاید نصف خیلی سایت ها)
از لحاظ هزینه هم مشکلی نیست میتونم حتی تا ماهانه ۱۰ میلیون تومن خرج کنم
اینجوری که حساب کردم حداقل به ۷۰ ترابایت فضا نیاز دارم که باز مشکلی نیست
از لحاظ گرافیک و برنامه نویسی هم مشکلی نیست خیلی خوب خواهد بود و با بهترین ها کار خواهم کرد
تمامی سریال ها و فیلم ها هم حداقل با چهار کیفیت شاخص قرار خواهد گرفت (بلافاصله پس از انتشار(کمتر از ۵ دقیقه))
فقط الان مشکلی که دارم در زمینه مشکل *****یگ و مشکلات دیگه هست
میخواستم از دوستان بپرسم که چه مشکلاتی میتونه پیش بیاد برام و برای جلوگیری ازشون میتونم چیکار کنم
اگه کسی بتونه در زمینه مشکلاتش راهنمایی کامل کنه خیلی ممنون میشم اگه برام پ.خ کنه
همچنین راجب درگاه و اینا چجوری باشه که مشکلی پیش نیاد
با تشکر
سلام
سایت فیلم و سریال خارجی اونم از نوع امریکایی همیشه در ایران خلاف قوانین بوده و ***** میشه.
تو کشور های اروپایی هم اگر همچین کاری کنید بی اجازه همچین سایتی بزنید به دلیل نقض قوانین کپی رایت به مشکل میخورید.
برای ایران هم دو راه بیشتر ندارید یا اینکه با ساماندهی و *****ینگ همکاری کنید یعنی هر مطلبی که از نظر اونا درست نیست باشه حذف بشه که باید حذف کنید در این صورت به شما تضمین داده میشه اگر قوانین درست اجرا کنید ***** نمیشید. در غیر این صورت بخواید هر فیلمی قرار بدید هر لحظه احتمال ***** هست .
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2016, 16:24
عضو دائم
سلام، ***** که غیرمجاز باشد حتما ***** میشوید تا شاکی خصوصی هم نداشته باشید فیلم و سریال حداکثر *****ینگ هست و نه بیشتر، برای درگاه هم باید از درگاه های واسط استفاده کنید.
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2016, 16:27

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام، ***** که غیرمجاز باشد حتما ***** میشوید تا شاکی خصوصی هم نداشته باشید فیلم و سریال حداکثر *****ینگ هست و نه بیشتر، برای درگاه هم باید از درگاه های واسط استفاده کنید.
خوب این درگاه های واست مثل پی لاین اطلاعات ادم رو نمیدن بیرون؟ یعنی راهی هست؟چونکه بعضی از سایت ها دیدم دارن
-
-
March 3rd, 2016, 16:33
برای *****ینگ ایده ای هست که که بنده قصد پیاده سازی رو دارم
البته بنده تنها در ایران فعالیت نمی کنم و مستقیما هم وارد زمینه فیلم نشدم چون نیاز به نیروی کار زیادی داره
همچنین برای حل مشکل کپی رایت هم ایده ای پیاده شده
اگر قصد همکاری داشته باشید ایده ها در اختیارتون قرار میگیره
قبلا هم سابقه مدیریت چندین سایت های دانلود زیر 400 الکسای ایران رو هم داشتم و در زمینه وارز هم فعالیت کردم
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2016, 16:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
arash r
خوب این درگاه های واست مثل پی لاین اطلاعات ادم رو نمیدن بیرون؟ یعنی راهی هست؟چونکه بعضی از سایت ها دیدم دارن
چرا اگر درخواستی ارسال شود اطلاعات شما را در اختیار پلیس میگذارند، کار ریسکی هست دیگه شما 100% قابل پیگیری هستید و نمیتونید ناشناس کار کنید مگر اینکه پول شویی کنید که بنده در این زمینه اطلاعی ندارم.
-
-
March 3rd, 2016, 16:40

نوشته اصلی توسط
navid2zp
برای *****ینگ ایده ای هست که که بنده قصد پیاده سازی رو دارم
البته بنده تنها در ایران فعالیت نمی کنم و مستقیما هم وارد زمینه فیلم نشدم چون نیاز به نیروی کار زیادی داره
همچنین برای حل مشکل کپی رایت هم ایده ای پیاده شده
اگر قصد همکاری داشته باشید ایده ها در اختیارتون قرار میگیره
قبلا هم سابقه مدیریت چندین سایت های دانلود زیر 400 الکسای ایران رو هم داشتم و در زمینه وارز هم فعالیت کردم
متاسفانه به خاطر سرمایه گذاری و ... که میخوام انجام بدم امکان شراکت برام ممکن نیست در کمال تاسف
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
چرا اگر درخواستی ارسال شود اطلاعات شما را در اختیار پلیس میگذارند، کار ریسکی هست دیگه شما 100% قابل پیگیری هستید و نمیتونید ناشناس کار کنید مگر اینکه پول شویی کنید که بنده در این زمینه اطلاعی ندارم.
پس این ایران فیلم و وارز و اینا چطوری انقدر دووم اوردن؟ تازه این همه دیر به دیر هم ***** میشن
-
تعداد تشکر ها از arash r به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2016, 16:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
arash r
متاسفانه به خاطر سرمایه گذاری و ... که میخوام انجام بدم امکان شراکت برام ممکن نیست در کمال تاسف
- - - Updated - - -
پس این ایران فیلم و وارز و اینا چطوری انقدر دووم اوردن؟ تازه این همه دیر به دیر هم ***** میشن
بالاخره ***** میشوند حالا چه سه روزه مثل imovie چه چند هفته مثل ایران فیلم و چه ماهانه مثل وارز و .. همانطور که عرض کردم کاری با شما ندارند و حداکثر فقط فیل_ترینگ هست، شما تا شاکی خصوصی نداری به کارتون ادامه میدهید اما زمانی که شاکی خصوصی به هر علتی پیدا کنید و پی ببرند سایت غیرمجاز هم دارید که ***** میشود اون زمان است که ..
-
-
March 3rd, 2016, 17:10
عضو انجمن
درود
باتوجه به همکاری های نسبتا زیادی که قبلا با سایت های فیلم و دانلود داشتم
و همچنین باتوجه به توصیف کوتاهی که از کارتون نوشتید، خیلی دوستانه بهتون میگم با این طرز فکر از یه جهت امیدوار کنندست اما از یه جهت کارتون محکوم به شکست خواهد بود.
امیدوار کنندست از این دید که ظاهرا قدرت لازم رو برای شروع دارین اما طبیعتا کارتون خالی از اشکال نیست و اشکالش هم روی همین چند که گفتین بگم خدمتتون به هیچ وجه به 70 ترابایت و این بودجه ها نیاز نیست و همین دید و دورنما ! در خیلی از دوستان موجب شکست کارشون شده و در آینده هم خواهد شد .....
شاید منظور بنده رو متوجه نشید اما نمیخوام زیاد این مورد رو وارد بحث کنم چون هدف تاپیک بحث در خصوص مشکلات دیگست.
در خصوص فیـلتریگ هم باید عرض کنم خدمتتون که سال قبل قرار بود فیـلترینگ هوشمند اجرا بشه اما به احتمالا خیلی زیاد سال 95 اجرا خواهد شد. و این خیلی به سودتون خواهد بود.
و بسیاری از مشکلات رو حل میکنه.
اما برای شروع باید مکانیزیم کارتون بنحوی باشه که از حداقل به حداکثر برسید و برای شرایط موجود سعی کنید از حداقل شروع کنید و انتظارات نابجای سازمان فیــلترینگ رو برآورده کنید
مدتی که از شروع کارتون گذشت و سایتتون یه خورده در حذف لینک ها با سازماندهی همکاری کرد از این ریسک که کل سایتتون فـیلتر بشه دور میشید.
چون اولا پایداری یا همون سابقه سایتتون در ساماندهی یه خورده زیاد شده و وقتی که میخوان سایتی رو کاملا فیـلتر کنند اول به سابقه همکاری در حذف لینک ها حتما توجه میکنند.
پس از مدتی که فعالیت سایت بیشتر شد باتوجه خیل عظیم سایت هایی که تحت نظرشون هست کمتر گزارش حذف لینک براتون ارسال میشه و همچنین تا فـیلترینگ هوشمند راه اندازی شد کلا دیگه این دغدغه از بین میره
چراکه پس از اجرا شدن فیــلترینگ هوشمند اگر لینک های بقول خودشون مشکل دار رو حذف نکنید سایتتون کاملا فـیلتر نمیشه و فقط اون لینک ها فیلـتر میشه که کاربری که خواهانشون هست خودش میدونه چطور دانلودشون کنه
اگرم میخواید غیر مجاز کار کنید که اون بحث دیگست اما اگر مجاز و روی برنامه کار کنید و همچنین کارتون یه مکانیزم خاص داشته باشه بی دردسرتر و راحت ترید .... چند مدت یه بار راهم به پلیس فتا میفته و بارها در این خصوص با دوستان اونجا بحث داشتم و خودشون هم بارها گفتن که دیگه کم کم حساسیت ها داره کمتر و کمتر میشه چون قابل جلوگیری نیست.
در خصوص درگاه هم حداقل فعلا از درگاه موقت استفاده کنید و اگر بنحوی فعالیت کنید که حساسیت زیادی ایجاد نکنید مشکلی پیش نمیاد 
اگر نیاز به مشاوره کامل داشتید اطلاع بدین درخدمتم
موفق باشید
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2016, 17:12
عضو جدید
با سلام خدمت شما
زیاد به تاپیک جو ندید دوستان.
شاکی خصوصی در کدوم قسمت ایجاد میشود ؟ ***ی زیرنویس ؟ گذاشتن دوبله فیلم غیرمجاز یک شرکت ؟
مثلا چطور میتونه یکی ازتون شکایت کنه ؟
درگاه های واسط مناسب هستند و به این آسونی و بدون داشتن حکم دادگاه اطلاعات شخصی رو در اختیار کسی قرار نمیدهند. و حکم دادگا مستلزم داشتن شاکی خصوصی هست.
خیالتون از این بابت راحت راحت باشه و امیدوارم در کارتون موفق باشید
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
-