با سلام خدمت همه عزیزان و اساتید محترم
بنده قصد راه اندازی یک سایت فروشگاهی رو دارم. و از اونجایی که مسئله سئو خیلی خیلی مهمه برای یک سایت تجاری
دنبال یه هاست مناسب از همه لحاظ هستم، پس از تحقیقات فراوان در اینترنت به این نتایج رسیدم.
1- تو اکثر مقالات بهترین هاست برای سئو رو هاست خارج کشور دونسته بودن و دلیلشون هم این بود که پینگ، فاصله زمانی و سرعت هاست خارج برای
روباتهای موتورهای جستجو بهتر از داخل ایرانه و از اونجایی که سرعت برای موتورهای جستجو از فاکتورهای مهمیه دلیل انتخابشونه و همچنین میزبانی،منابع اینترنت و.. در خارج کشور بسیار جلوتر از ایرانه
2- تو یه سری مقالات هم کلا خلاف حرف بالا گفته بودن که سئو خیلی به موقعیت جغرافیایی بستگی داره و اگه یه سایت سرورش داخل خود ایران باشه برای اونایی که آی پی خود ایران دارن بهتر تو موتورهای جستجو دیده میشن، بنده خودم تست کردم و یک کلمه رو یک بار با آی پی خود ایران تست کردم که اکثرا سایتهایی رو دیدم در صفحه 1 گوگل که میزبانیشون تو خود ایران بود بعد همون کلمه رو با آی پی یه کشور دیگه
جستجو کردم که واقعا نتایج زمین تا آسمون فرق داشتن.
الان هنوز استارت فروشگاه رو نزدم، و الان سایت بر روی سرورهای شرکت نت افراز میزبانی میشه که اصلا از سرعت لود سایت راضی نیستم.
با ابزار تست سرعت سایت خود گوگل سایت رو تست زدم که با ارور زیر مواجه شدم:
Reduce server response time
In our test, your server responded in 1.3 seconds. There are many factors that can slow down your server response time.Please read our recommendations to learn how you can monitor and measure where your server is spending the most time.
یعنی اینکه 1ثانیه و 3 دهم ثانیه طول میکشه سرور به درخواست پاسخ بده که واقعا برای لود سایت زمان زیادیه ، چندتا سایت دیگه رو هم که بر روی نت افراز میزبانی میشدن رو تست کردم
با همین اخطار مواجه شدم، چند تا سایت دیگه که سرورشون از شرکت ها ی دیگه بود رو تست کردم اما با همچین اخطاری مواجه نشدم، این اخطار چقدر اهمیت داره؟
بنده تصمیم گرفتم از شرکت هاست دی ال سرویس بگیرم فقط موندم سرویس کانادا یا داخل کشور
دلیلم هم برای این انتخاب اینه که خیلی از سایتهای پربازدید دارن بدون هیچگونه مشکلی روش میزبانی میشن و کیفیت سرویساشونم واقعا عالیه و پشتیبانی فوق العاده ای دارن.