سلام توی پست قبلی تعدادی سرور خریدم و الان دوباره تعدادی میخوام بخرم لطفا پیشنهاد ها تون رو اعلان کنید
دوستان این رو بدونید که تعداد خرید من زیاد هست و طولانی مدت اگه سرور های شما کیفیت لازم را داشته باشه
سرور رو برای ارسال ایمیل انبوه میخوام
امکان داره از سرور شما روزانه از 100 هزار تا 5 میلیون ایمیل ارسال بشه پس کیفیت و قوانین دیتا سنتر برام مهم هست
دوستان لطفا به این صورت افر بدین تا راحت تر از شما خرید کنم با تشکر
افری که پیشنهاد من هست به صورت زیر هست لطفا دقیقا به همین صورت قیمت بدین لینک ندین که برید افر ها رو ببینید یا از این جور حرف ها ، متاسفانه عده ای از فروشنده ها هستن حتی ارزش برای مشتری قائل نمیشن که بیان متن رو بخونن همینطوری متنی رو که 100 جا دادن رو کپی پیست میکنن و میرن از این جور فروشنده ها نمیشه انتظار داشت که بعد از خرید وقت بزارن برای رفع مشکل به وجود اومده
چه مقدار ایپی اضافه داده میشه ؟
قیمت هر ایپی اضافه چقدر هست ؟
این جمله رو مجبورم به اینگلیسی بنویسم چون معادل فارسی شو نمیدونم مدیران خواهش میکم اخطار ندین
ips from 8,16,32,64,128
8 ip based server
16 ip based server
32 ip based server
تظمین میدم روزانه 5 تا 6 سرور از شما خریداری کنم با اغاز فعالیت جدیدم و استقبال مشتری هام تا ماه دیگه تعداد خرید سرور هام از 6 تا در روز به 18 سرور در روز میرسه
Ram : 1 GB
H.D.D : 30GB
CPU : 1-4 هسته از هر نوع پردازنده
قیمت : ؟
Ram : 2 GB
H.D.D : 80GB
Ram : 4 GB
H.D.D : 80GB
نکته جدی : لازم به ذکر هست که همینطور که میدونید ارسال ایمیل انبوه زیاد برای دیتا سنتر ها جالب نیست یعنی مثلا میان سرور رو بلاک میکنن یا ابیوز میزنن و از این جور حرف ها من تظمین میخوام که سروری که ارائه میدین ابیوز دریافت نکنه ، این رو هم بگم که نصب ای***یپت و اموزش و پنل و از این جور چیز ها نیاز نیست چون خود مشتری هام خودشون کانفینگر حرفه ای هستن و خودشون این کارهارو با سلیقه خودشون میکنن
لطفا هرچه زودتر افر ها تون رو بدین خیلی عجله دارم