-
June 19th, 2015, 10:57
سئوال در مورد اتصال سایت به PayPal
با سلام ...
یه سایت دارم که میخوام بهش درگاه PayPal وصل کنم که بشه تو سایت با paypal خرید کرد ! چند تا سئوال در این مورد دارم :
حتما باید صاحب حساب PayPal با صاحب دامنه ، اسمش یکی باشه ؟
و اینکه میگند پی پال به خاطر تحریم با ایران مشکل داره ! درسته ؟
البته من سایتم رو سرور خارجی هست و دامنه هم توش اسمی از ایران نیست ! فکر میکنید باز هم مشکل ایجاد بشه ؟
ممنون از همگی ...
-
-
June 19th, 2015 10:57
# ADS
-
June 19th, 2015, 11:38
عضو انجمن
پاسخ : سئوال در مورد اتصال سایت به PayPal
paypal لحظه ای شک کنند حسابتون رو میبند. صاحب دامنه و ... رو کار ندارند. api از سیستمش میگیرید و روی سیستمتون سوار می کنید همین
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
-
تعداد تشکر ها از spsgorgan به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2015, 13:18
حساب رو میبندند ، یعنی به پول داخل حساب نمیتونیم دسترسی داشته باشیم ؟ یا اتصال به درگاه سایت رو میبندند ؟
علاوه بر این جریمه ای نداره ؟
بعدش من توسط شخص دیگری که در اروپا زندگی میکنه و به نام اون شخص میخوام پی پال بگیرم ! بازم مشکل ایجاد میشه ؟
-
-
June 19th, 2015, 13:26
عضو انجمن
کل حساب و پول بلوکه میشه.
دسترسی از ایران رو با تغییر ip باید انجام بدید.
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
-
-
June 19th, 2015, 13:46
عضو جدید
دسترسی به پنل پی پال با ای پی ایران موجب مسدودی میشه یا خرید از سایت با درگاه پی پال با ای پی ایران ؟
مثلا اگر کسی از ایران از سایت من که درگاه پی پال داره خرید بکنه مشکلی برای من پیش میاد ؟
-
تعداد تشکر ها از samansystem به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2015, 13:56
عضو انجمن
خیر دسترسی به پنل رو عرض کردم/
paypal اجازه خرید با ip ایران رو اصلا نمیده که بخواد خریدی انجام بشه . بعدش بخوان خریدی هم بکنن با تغییر ip میشه
-
-
June 19th, 2015, 14:30
عضو انجمن
حساب پی پال خیلی حساس اگه مواظب نباشبی بلوک میشه دستت هم به جای بند نیست
برای تغییر آی پی هم باید از سرور ها مجازی به صورت ریموت استفاده کنی و از سرور کشوری استفاده کنی که اکانت ساختی .
-
تعداد تشکر ها از Nomix به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2015, 14:32
عضو انجمن
من به شخصه از فری گ ی ت استفاده می کنم مشکلی هم نداشتم
-
-
June 19th, 2015, 15:17
عضو جدید
1- حساب پی پال شما برای اتصال به سایت باید یا primer باشه یا bussines
2- حساب باید حتما وریفای بشه
3- پی پال اگر که متوجه شود که شخص پرداخت کننده ادرس ایران رو زده باشه حتما حسابتون رو لیمیت میکنه و از شما مدارک میخاد
4- فرض کنید بدون مشکل با پی پال بتونید کار کنید, چطور میخاید برداشت کنید؟ برای برداشت باید حتما یا حساب بانکی داشته باشی یا کردیت کارت که برای برداشت به کردیت کارت از بعضی کشور ها قابل قبول است. مثلا من الان پی پال تاجیکستان دارم نمیتونم به کردیت کارتم برداشت بزنم فقط بانک رو میذاره.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
samansystem
دسترسی به پنل پی پال با ای پی ایران موجب مسدودی میشه یا خرید از سایت با درگاه پی پال با ای پی ایران ؟
مثلا اگر کسی از ایران از سایت من که درگاه پی پال داره خرید بکنه مشکلی برای من پیش میاد ؟
پی پال اصلا نمیذاره با ایپی ایران واردش بشی بهت ارور زیر رو میده:
Access Denied You don't have permission to access "http://www.paypal.com/" on this server.
پی پال در حال حاضر به شدت به ایپی ایران حساس است.
-
تعداد تشکر ها از openz به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2015, 15:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
spsgorgan
من به شخصه از فری گ ی ت استفاده می کنم مشکلی هم نداشتم
واقعا .. پی پال با چه کشوری ساختی و چند وقت استفاده میکنی ...
-