-
October 26th, 2014, 00:11
عضو انجمن
-
-
October 26th, 2014 00:11
# ADS
-
October 26th, 2014, 00:13
عضو دائم
پاسخ : انتخاب رشته!
رشته ای تی اما نه اونایی که تو دانشگاههای ایران تدریس میشه
-
تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2014, 00:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarwhost
رشته ای تی اما نه اونایی که تو دانشگاههای ایران تدریس میشه
یعنی میفرمایین تو دانشگاه ایران نمیتونم به هدفم برسم؟ پس در این صورت شخصی رو که عرض کردم روش کارش چطور بوده؟
ممنون از شما
-
-
October 26th, 2014, 00:21
عضو دائم
اگر مجور به ماندن در ایران هستی
در کنار رشتت مدارک cisco و ... هم بگیر
کلا کاری به مباحث دانشگاه نداشته باش
خودت به فکر خودت باش
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2014, 00:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jahromweb
اگر مجور به ماندن در ایران هستی
در کنار رشتت مدارک cisco و ... هم بگیر
کلا کاری به مباحث دانشگاه نداشته باش
خودت به فکر خودت باش
تشکر از شما! انگار راه چاره خارج از ایران هست چون دوست دیگی هم همین الانهمینو بهم گفت یا حداقلش بصورت خصوصی کلاس برم!خوب پس اگر باید از دانشگاه ایران صرف نظر کردم برای تحصیل در خارج اسم رشته هایی که با علایق من جور در میاد چی هست؟
-
-
October 26th, 2014, 00:24
ببینید شما صرفا با گرفتن مدرک کارشناسی و حتی ارشد ای تی به هدف نمی رسید اما می تونی با حتی مدرک کاردانی به اون چیزی که می خواهید نزدیک بشید.
نه که ازش اونها کم باشه مهم تخصص و مطالعه ازاد و تجربه و ازمان خطای تخصص هست
اما من می گم رشته ای تی رو انتخاب کن برای مدرک و نزدیک بودن ای تی به علایق شما زودتر و راحتر به هدف می رسید در کنار درس مطالعه ازاد و کرفتن مدارک معتبر مثل سیسکو و غیره هرچی
...
-
تعداد تشکر ها از digar_t به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2014, 00:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
digar_t
ببینید شما صرفا با گرفتن مدرک کارشناسی و حتی ارشد ای تی به هدف نمی رسید اما می تونی با حتی مدرک کاردانی به اون چیزی که می خواهید نزدیک بشید.
نه که ازش اونها کم باشه مهم تخصص و مطالعه ازاد و تجربه و ازمان خطای تخصص هست
اما من می گم رشته ای تی رو انتخاب کن برای مدرک و نزدیک بودن ای تی به علایق شما زودتر و راحتر به هدف می رسید در کنار درس مطالعه ازاد و کرفتن مدارک معتبر مثل سیسکو و غیره هرچی
...
ممنون از شما جناب ولی آخه من هیچ تعریفی از رشته آی تی نمیدونم اصلا این رشته شامل چه مهارت هایی میشه؟؟مثلا رشته تحت عنوان امنیت شبکه داریم؟
- - - Updated - - -
پس نظر دوستان بر این هست که در ایران حداکثر کاری که میشه برای دانشگاه کرد قبول شدن در رشته آی تی هست؟
-
-
October 26th, 2014, 09:22
سلام
دوست عزیز به نظر من شما بخون دانشگاه تهران، شریف، امیر کبیر و ... رشته مهندسی کامپیوتر گرایش فناوری اطلاعات قبول بشی شما باید بری با یه مشاور خوب صحبت کنی همین طوری نمیشه تصمیم بگیری بری خارج هیچی بهت نمیدن
در ضمن دانشگاه داریم تا دانشگاه شما بخون تا دانشگاه قبول بشی نه چیز دیگه
ویرایش توسط سرزمین : October 26th, 2014 در ساعت 09:25
-
تعداد تشکر ها ازسرزمین به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2014, 14:54
آیتی رشته بین المللی نیست و فقط در ایران معتبر هست. برای ادامه تحصیل در خارج خیلی لطف کنن واحدهای مشابه رو قبول می کنن و باید یک عالمه پیش نیاز بگذرونید. مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار انتخاب بهتری هست. در ضمن انتظار نداشته باشید که در دانشگاه علامه دهر بشید در دانشگاه فقط راه رو به شما نشان میدن و نه بیشتر! کسب مهارت ، تجربه و بقیه با خودتون هست! و باید برای رویاتون سخت تلاش کنید.
در خارج ایران مهارت و توانایی علمی بسیار بسیار مهم هست. برای اون ها دانش اولویت داره نه مدرک! مدرک صرفا یک معرفی نامه هست.
-
تعداد تشکر ها ازMOHAMMAD MOHSEN به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2014, 15:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
آیتی رشته بین المللی نیست و فقط در ایران معتبر هست. برای ادامه تحصیل در خارج خیلی لطف کنن واحدهای مشابه رو قبول می کنن و باید یک عالمه پیش نیاز بگذرونید. مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار انتخاب بهتری هست. در ضمن انتظار نداشته باشید که در دانشگاه علامه دهر بشید در دانشگاه فقط راه رو به شما نشان میدن و نه بیشتر! کسب مهارت ، تجربه و بقیه با خودتون هست! و باید برای رویاتون سخت تلاش کنید.
در خارج ایران مهارت و توانایی علمی بسیار بسیار مهم هست. برای اون ها دانش اولویت داره نه مدرک! مدرک صرفا یک معرفی نامه هست.
یعنی پس میفرمایید در ایران باید به تحصیل به رشته ای مشابه به رشته دلخواهم بپردازم و علایق اصلیم رو بصورت جداگانه پیگیر کنم و مهارت کسب کنم؟
در این صورت شما فرض رو بر این بگیرید که بخوام تحصیل رو در خارج از کشور بکنم در چه مرحله بهتر هست که خارج شم قبل از ورود به دانشگاه یا بعد از دریافت اولین مدرک از دانشگاه؟ و اینکه در دانشگاه های خارج رشته مورد نظر بنده دقیقا با چه نامی شناخته میشه
ممنون از شما بخاطر وقتی که صرف کردید
-