نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: انتخاب رشته!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sitetheme آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,441
    تشکر تشکر شده 
    499
    تشکر شده در
    401 پست

پیش فرض پاسخ : انتخاب رشته!

نقل قول نوشته اصلی توسط M-Sadeghi نمایش پست ها
    اگر می خوای مهندس کامپیوتر بشی باید رشته نرم افزار رو تو دانشگاه بخونی که دانشگاه علم و صنعت در تهرانپارس این رشته رو داره
    این مهندسی کامپیوتر رو که میفرمایید همون رشته ای نیست که به هرکی میگید میگه اشباح شده!؟؟چون من نمیخوام آخرش برم ویژوال بیسیک بنویسم((

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sitetheme نمایش پست ها
    این مهندسی کامپیوتر رو که میفرمایید همون رشته ای نیست که به هرکی میگید میگه اشباح شده!؟؟چون من نمیخوام آخرش برم ویژوال بیسیک بنویسم((
    ببین دوست عزیز کامپیوتر اشباح شده الآن شما توی همین انجمن ممکنه فرد 13 ساله هم پیدا کنی اما اگه میخوای واقعاً یه حرکت بزنی و درس کار کنی نه هیچ عهدی توی ایران این کار رو نکرده شما باید هدفت بزرگ باشه کار کردن توی Microsoft هدف بزرگ نیست هدف بزرگ یه چیزی اختراع کردنه مثل اینکه شما بری یه سیستم عامل خوب بزنی تا 70 میلیون ایرانی دست از ویندوز و لینوکس بردارن و بیان از سیستم عامل شما استفاده کنن هدف بزرگ یعنی این ک هیچ عهدی توی ایران این کار رو نتونسته انجام بده در واقع همه مصرف کننده ایم حتی اون کسی که قالب طراحی میکنه هم مصرف کنندست چون با یه سری کد از پیش تعریف شده داره این کار رو میکنه.

3. تعداد تشکر ها ازسرزمین به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    859
    تشکر شده در
    647 پست

دیدتون به شدت نسبت به مهندسی کامپیوتر نادرست هست. رشته من مهندسی نرم افزار هست. (ترم آخر کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار هستم) در نرم افزار تمرکز بر روی چگونگی طراحی، تحیل و مدیریت تیم نرم افزاری هست نه صرفا کدنویسی با یک برنامه خاص! در این رشته یاد می گیرید که برای انجام یک پروژه نرم افزاری چه استانداردها و مواردی رو باید رعایت کنید.

اگر برداشت شما از نرم افزار این هست صرفا کدنویس بشید دیدگاهتون نسبت به این رشته درست نیست. در دانشگاه نهایت 2 تا 3 زبان رو به شما یاد بدن بقیش با خودتون هست نیازی هم ندارید اصل فکر پشت برنامه هست

درسته هست که تعداد فارغ التحصیلان مهندسی کامپیوتر بالا هست اما افرادی رو می شناسم که به اصطلاح مهندس کامپیوتر هستند اما حتی بلد نیستند کامپیوتر رو چطوری روشن کنن! در ضمن بازار کار این رشته بسیار گسترده هست و برخلاف تعداد فارغ التحصیلانش افراد کاربلد این رشته بسیار کم هستند!

5. تعداد تشکر ها از MOHAMMAD MOHSEN به دلیل پست مفید

عضو انجمن M-Sadeghi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    438
    تشکر شده در
    336 پست

شما می خوای تهش چیکاره بشی؟ نه نترس آخرش vb نمی نویسی نرم افزار بری خودش به چند شاخه تقسیم میشه که باید ببینی چیا هست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
    خیلی جاها دارن فقط علم و صنعت نیست!!!

بهترینشو گفتم دیگه عزیز
    به خدا که او می آید ......
    میزبانی وب وطن وب هاست

7. تعداد تشکر ها از M-Sadeghi به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

بهترینشو گفتم دیگه عزیز
    به نظر شما بهترین دانشگاه علم و صنعته؟! البته علم و صنعت هم یکی از دانشگاه های برتر هست ولی دیگه بعد از تهران و شریف و ...
    ویرایش توسط سرزمین : October 27th, 2014 در ساعت 10:37

عضو انجمن M-Sadeghi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    438
    تشکر شده در
    336 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
    به نظر شما بهترین دانشگاه علم و صنعته؟! البته علم و صنعت هم یکی از دانشگاه های برتر هست ولی دیگه بعد از تهران و شریف و ...

فکر می کنم تهران و شریف نرم افزار نداشته باشه درسته؟؟؟ چون نمی دونم ولی می دونم معماری کامپیوتر و امنیت شبکه داره. تهران و شریف و علم و صنعت بهترین دانشگاه های ایران هستش دیگه.
    به خدا که او می آید ......
    میزبانی وب وطن وب هاست

10. تعداد تشکر ها از M-Sadeghi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)