با سلام دوستان من یه هارد جدید برای سرور اختصاصی گرفتم اما نمیدونم چجوری اونو به ماشین مجازی اضاف کنم
کسی هست راهنمایی کنه
ممنون میشم
با سلام دوستان من یه هارد جدید برای سرور اختصاصی گرفتم اما نمیدونم چجوری اونو به ماشین مجازی اضاف کنم
کسی هست راهنمایی کنه
ممنون میشم
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
ببخشید . اشتباه خوندم . پست ویرایش شد و مطلب من حذف
ویرایش توسط dexin : December 11th, 2013 در ساعت 21:54
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
یعنی هیشکی اینجا بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه دیتا استور اضافه نشد؟!
سلام
با vsphere client به سرور وصل شوید
روی تب configuration کلیک کنید
داخل تب باز شده از ستون سمت چپ گزینه storage رو انتخاب کنید
لیست دیتا استور های موجود رو مشاهده خواهید کرد
بالا گزینه add storage خواهید داشت که با کلیک روی این گزینه دیتا استور جدید رو میتونید اضافه کنید
دوست عزیز موقعی که add storage رو میزنم یه لیست میاد که دوتا گزینه داره یکیdisk/lun و دیگری network file system اولی رو که میزنم یه صفحه دیگه میاد که next اون فعال نیست و دومی هم که میزنم یه صفحه میاد که یه سری جاهای خالی داره نمیدونم چجوری پرشون کنم
میشه راهنمایی بفرمایید؟
(در ضمن وقتی لیست storage رو میارم فقط یکی از هاردهای سرور من شناسایی میشه اون یکی دیگه که جدید گرفتم نمیاد)
ویرایش توسط berbidvps : December 12th, 2013 در ساعت 08:39
دوست عزیز وقتی شما disk/lun رو میزنید باید لیست هارد هایی که به سرور ادد نشدن نشان داده بشه.
اگر چیزی در این لیست نیست دو حالت داره.
یکی اینکه اصلا هارد اضافه ای به سرورتون وصل نیست
یا اینکه هارد وصل شده ولی چون هات پلاگ نیست نیاز هست که یکبار سرور اختصاصی ریست بشه.
اگر از وصل بودن هارد مطمئن هستید یکبار سرور اصلی رو ریست کنید.
موفق باشید
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)