صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: به دست گرفتن قدرت در شرکت!

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض به دست گرفتن قدرت در شرکت!

سلام.دوستانی که ثبت شرکت کردند سوال دارم ازشون..قراره با چند تا دوستان یک شرکت خصوصی بزنیم.تو دفعه قبل تجربه بدی داشتم و نمیخوام تکرار بشه.. اینبار 4 نفر هستیم و قرار هست هر کسی سمتی رو بگیره.یکی که مدیر عامل هست و یکی هم مدیر هیئت مدیره و... حالا سوال اینجاست.چطور میشه مدیر عامل نشد و مدیر هیئت مدیره هم نشد اما قدرتت از همه تو شرکت بالاتر باشه؟ منظورم اینه پشت پرده باشی اما مدیر عامل نتونه برات شاخ و شونه بکشه و اگر مشکلی پیش آمد بندازتت بیرون و.. در واقع شما قدرت اول شرکت باشید؟ چیکار باید کرد موقع ثبت؟

ممنون از دوستان..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. # ADS

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

پیش فرض پاسخ : به دست گرفتن قدرت در شرکت!

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    سلام.دوستانی که ثبت شرکت کردند سوال دارم ازشون..قراره با چند تا دوستان یک شرکت خصوصی بزنیم.تو دفعه قبل تجربه بدی داشتم و نمیخوام تکرار بشه.. اینبار 4 نفر هستیم و قرار هست هر کسی سمتی رو بگیره.یکی که مدیر عامل هست و یکی هم مدیر هیئت مدیره و... حالا سوال اینجاست.چطور میشه مدیر عامل نشد و مدیر هیئت مدیره هم نشد اما قدرتت از همه تو شرکت بالاتر باشه؟ منظورم اینه پشت پرده باشی اما مدیر عامل نتونه برات شاخ و شونه بکشه و اگر مشکلی پیش آمد بندازتت بیرون و.. در واقع شما قدرت اول شرکت باشید؟ چیکار باید کرد موقع ثبت؟

ممنون از دوستان..
    در تهران هستید ؟
    نوع شرکتی که قصد ثبت دارید چیست ؟
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

4. تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

خیر شهرستان..شرکت کامپیوتری هستش.فروش قطعات و لوازم کامپیوتر.. فقط میخوام بدونم سمتی چیزی یا تبصره ای چیزی وجود داره بشه قدرت کامل رو در دست گرفت تا مدیر عامل و... هم نتونن بهت امر و نهی کنن؟ ( تجربه قبلی بنده بسیار بد بوده و چون قبول کردم رییس هیئت مدیره بشم مدیر عامل از قدرتش استفاده میکرد و آخر سر هم بیخیال شدم و بیرون آمدم) الان میخواهیم شرکت بزنیم چند نفره و میخوام پشت پرده بیشتر فعالیت کنم و گرچه کارهای اصلی شرکت با من هست نمیخوام مدیر عامل یا... بشم.اما در این حال میخوام قدرت کامل شرکت دست خودم باشه تا دوباره اوضاع قبلی تکرار نشه...

عضو انجمن websazha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    313
    تشکر تشکر شده 
    1,994
    تشکر شده در
    1,407 پست

سلام
    تا اونجایی که زمانی که ثبت شرکت می کردم از دوست ما که وکیل نیز هست پرسیده بودم در مورد میزان تصمیم گیری و ارشد بودن تصمیم ها .
    جواب این بوده شما در زمان ثبت شرکت سهم را مشخص می کنید.و می توانید بیشترین سهم به مدیر و یا هر کسی اختصاصی دهید الزاما نیاز نیست مدیر عامل سهم بیشتری داشته باشد شما هیئت مدیره می شود و مدیری که بر فرض 10 درصد دارد شما 55 درصد همین کافی هست و باقی سهام هم برای ..
    امیدوارم اطلاعات درست بوده باشد اما قبل از اقدامی مطمئنن با وکیل مجرب مشاوره ای داشته باشد .( دفاتر ثبت شرکت خیر)
    سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
    تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران

7. تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط websazha نمایش پست ها
    سلام
    تا اونجایی که زمانی که ثبت شرکت می کردم از دوست ما که وکیل نیز هست پرسیده بودم در مورد میزان تصمیم گیری و ارشد بودن تصمیم ها .
    جواب این بوده شما در زمان ثبت شرکت سهم را مشخص می کنید.و می توانید بیشترین سهم به مدیر و یا هر کسی اختصاصی دهید الزاما نیاز نیست مدیر عامل سهم بیشتری داشته باشد شما هیئت مدیره می شود و مدیری که بر فرض 10 درصد دارد شما 55 درصد همین کافی هست و باقی سهام هم برای ..
    امیدوارم اطلاعات درست بوده باشد اما قبل از اقدامی مطمئنن با وکیل مجرب مشاوره ای داشته باشد .( دفاتر ثبت شرکت خیر)
    با تشکر از شما دقیقا همین 5 درصد منو زمین زد.منتهی بحث اینجاست آیا هر کسی سهام بیشتری داشته باشه سمت بالاتری موقع ثبت بهش تعلق نمیگیره؟ مثلا اگر من 60 درصد سهام مال من باشه میشه سمت دیگری داشته باشم با همین 60 درصد سهام؟ و مدیر عامل 40 درصد سهام داشته باشه؟

عضو انجمن my1zarb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    63 پست

ممنون از دوستان..
    سلام
    دقیقاً منظور شما رو متوجه نشدم.
    اما بهترین راه برای شرکت و هر چیز دیگر عقد یک قرارداد، تعهد یا ... دیگر بطور رسمی با مهر و امضا هست.
    در شرکت شخص یا اشخاصی که حق امضاء دارند (منطقاً) بیشترین دسترسی ها رو دارا خواهند بود.
    هر کس، به خدا توکل کند، دشواری ها برای او آسان می شود و اسباب برایش فراهم می گردد. (امام علی علیه السلام)

10. تعداد تشکر ها از my1zarb به دلیل پست مفید

عضو انجمن websazha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    313
    تشکر تشکر شده 
    1,994
    تشکر شده در
    1,407 پست

با تشکر از شما دقیقا همین 5 درصد منو زمین زد.منتهی بحث اینجاست آیا هر کسی سهام بیشتری داشته باشه سمت بالاتری موقع ثبت بهش تعلق نمیگیره؟ مثلا اگر من 60 درصد سهام مال من باشه میشه سمت دیگری داشته باشم با همین 60 درصد سهام؟ و مدیر عامل 40 درصد سهام داشته باشه؟
    بله مدیریت فرد دیگری هست که فقط 1% سهام داشته باشد تفاوتی ندارد.امکان پذیر هست اینگونه شما فقط سهام دار خواهید بود می توانید به هیئت مدیره و یا حتی مدیریت راه پیدا کنید و نخواهید وارد نمی شود. برفرض بیشترین میزان سهام به شما تعلق دارد توجه داشته باشید همیشه بیش از 50% باشد.
    سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
    تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران

12. تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید

عضو انجمن camelian77 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    934
    تشکر شده در
    622 پست

احتمالا شما در حال تاسیس مسئولیت محدود هستید، درسته؟ پیشنهاد من این هست که درصد بیشتری سهم اولیه از بقیه شرکا داشته باشید، پست رئیس هیئت مدیره رو بردارید و به اساس نامه یه بند اضافه کنید که نظر رئیس هیئت مدیره بر نظر مدیرعامل ارجح است.
    کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !

چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/
    ----------------------------------------------------------

14. تعداد تشکر ها از camelian77 به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط camelian77 نمایش پست ها
    احتمالا شما در حال تاسیس مسئولیت محدود هستید، درسته؟ پیشنهاد من این هست که درصد بیشتری سهم اولیه از بقیه شرکا داشته باشید، پست رئیس هیئت مدیره رو بردارید و به اساس نامه یه بند اضافه کنید که نظر رئیس هیئت مدیره بر نظر مدیرعامل ارجح است.
    بسیار ممنون از پاسختون.پس میشه با اضافه کردن یک بند یا تبصره قدرت رو به کسی غیر از مدیر عامل منتقل کرد؟

عضو دائم TARIMEHR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,361
    تشکر تشکر شده 
    2,913
    تشکر شده در
    1,723 پست

بسیار ممنون از پاسختون.پس میشه با اضافه کردن یک بند یا تبصره قدرت رو به کسی غیر از مدیر عامل منتقل کرد؟
    بعید میدونم اینطور باشه
    شما با داشتن بیشترین سهام ، باز هم به عنوان سرمایه گذار شناخته میشید و موقع دعوی مدیرعامل شرکت میتونه با خرید سهامتون عملا شمارو کنار بگذاره.
    شما که نمیتونی مدیریت عاملیشو ازش بگیری. شرکتیه که ثبت کرد و مسئولش هست اما اون میتونه سهام شمارو رو ازتون(از راه خرید) بگیره
    در قلمرو ایمان نیز تسامح هست

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)