-
November 26th, 2013, 17:55
عضو جدید
شرکت iweb کانادا حسابهای هزاران ایرانی را مسدود کرد
به گزارش خبرنگاران حوزه آی تی به نقل از شاهدان عینی، شرکت iweb کانادا و زیرمجموعه آن به نام funio هاستها و سرورهای هزاران نفر از ایرانیان را بدون هیچ اخطار قبلی بسته است.
بر اساس این گزارش آی وب به هیچ یک از اعتراضات و تیکتهای پشتیبانی کاربران پاسخ نداده و تنها در گفتگوهای تلفنی اظهار نمودهاند این مساله تصمیم مدیریت شرکت بوده و به دلیل تحریمهاست. این در حالی است که به کاربران این سرویس پیش از بهرهگیری از آن اطمینان داده شده بود که با تحریم ایران مشکلی ندارند.
به اظهار کاربران معترض در سالهای اخیر هزاران دلار هزینه هاستینگ و سرور به حساب این شرکت واریز شده است و مدیران آی وب اظهار میدارند چون ایران تحریم است حتی نمیتوانیم پول شما را بازپرداخت کنیم.
سایت پژوهشهای ایرانی در این رابطه مینویسد: رفتار انسانها در مواقعی که بلایی عمومی رخ دهد، به دوگونه متفاوت است: یا به یاری همنوع خود میشتابند و یا با فرصتطلبی سعی میکنند تا با لگدمال کردن دیگران سود بیشتری به دست آورند. مواجهه مؤسسات کشورهای دیگر در قبال بلای تحریمهای بینالمللی که عملاً گریبانگیر مردم بیگناه ایران شده، به همان دو شکل بوده است. عدهای سعی کردند تا کمکی باشند و یا لااقل بار اضافهای بر دوش مردم نباشند. عده دیگری نیز فرصت را برای سودجویی و اجحاف مناسب دانستند.
این سایت مینویسد: اما دیتاسنتر آیوب (iweb) در کانادا و بخش هاستینگ وابسته به آن که فونیو (Funio) نام دارد، رفتاری درست برعکس دیگران از خود نشان داد. آنان تحریمها و رنجی که مردم عادی بخاطر آن متحمل شدهاند را با رفتاری ضدبشری و تجاوزگرانه تبدیل به فرصتی برای باجخواهی و باجگیری کردند. تعداد کثیری از هاستهای ایرانی و از جمله هاست من که سایت شخصیام بر روی آن نصب شده بود، به همراه تمامی ایمیلها و دیگر امکانات آن، بدون آنکه هیچگونه اطلاع و اخطاری داده شود، به ناگهان مسدود شد. پنل مدیریت هاست و ایمیلها نیز از دسترسم خارج شد و حتی امکان درخواست پشتیبانی و تیکتنویسی هم نداشتم. چنان که گویی اصلاً و ابداً چنین هاست و سایت و ایمیلهایی وجود خارجی نداشتهاند.
این سایت میافزاید: به ناچار به چت آنلاین آیوب مراجعه کردم. پاسخ دادند که دوره دو ساله هاست من به پایان رسیده است. توضیح دادم که من سه سال پیش این هاست را برای مدت ده سال خریداری کردهام و همان وقت هزینه ده ساله آنرا یکجا پرداخت کردهام. سپس اپراتور آیوب پس از مشورت با مدیران خود اطلاع داد که اشتباه گفته و مسدود شدن هاست من به دلیل تحریم است. توضیح دادم که در اینصورت نیاز به هشدار قبلی بود و نیز نیاز به بازپرداخت مبالغی که به دلیل هفت سال باقیمانده طلب من به حساب میآید. پاسخ دادند که ما نمیتوانیم به دلیل تحریمها پولی به ایرانیان پرداخت کنیم.
این سایت ادامه میدهد:نهایت و نتیجه صحبتهای من با اپراتور و حسابداری و یکی از مدیران آیوب این درخواست بینهایت وقیحانه و فرصتطلبانه بود: «اگر شما صورتحسابی را که اکنون برایتان ارسال میشود، پرداخت نمایید، ما تحریمها را نادیده میگیریم». متعاقب آن صورتحسابی به مبلغ ۶۹۵ دلار به دستم رسید و گفته شد تا زمانی که این مبلغ پرداخت نشود، حتی برای دانلود و دریافت نسخه پشتیبان (بکآپ) از سایتها امکانی برای من وجود ندارد. به عبارت دیگر دیتاسنتر آیوب در کانادا سایتهای ایرانیان را به بهانه تحریم اما برای اخاذی به گروگان گرفته است.
پژوهشهای ایرانی مینویسد:مشکلی که بخاطر تحریمها برای من پیش آمد، در برابر مشکلات مشابهی که برای صنعتگران و کارخانجات و مؤسساتی که با آسایش و سلامت و زندگی مردم مرتبط هستند، بسیار اندک و پیش پا افتاده است. در این فکرم که آنان چه اجحافهایی را تحمل میکنند و تا چه حد به منظور زورگیری و اخاذی گروگان و گرفتار مدعیان حقوق بشر میشوند.
یکی دیگر از سرویسدهندگانی که از این رفتار آی وب دچار زیان شده است میگوید: من یکی از این قربانیان هستم که عین همین اتفاق برام افتاده و الان خیلی عصبانیم. به نظرم ***ان دریایی از مدیران این گونه شرکتها خیلی شریفتر و انسانتر هستند و اگر شهروند آمریکا یا کانادا بودیم میشد بابت این نوع راهزنی و سرقت بزرگ از آنان خسارت گرفت اما دستمان به جایی نمیرسد.
لازم به توضیح است که این اتفاق درست پس از مذاکرات ژنو و لغو تحریمهای ایران افتاده است.
-
-
November 26th, 2013 17:55
# ADS
-
November 26th, 2013, 17:59
پاسخ : شرکت iweb کانادا حسابهای هزاران ایرانی را مسدود کرد
چیز عجیبی نیست ، با مدیرفروش ایرانیش من رفیقم بهم گفتش که دارن این کارو میکنن منم سریع تغییر سرور دادم دیروز ، دارن همه هاستینگای ایرانی رو مسدود میکنند ، پیشنهاد من به شما تغییر سرور از امریکا اگه شده به افغانستان ولی امریکا نذارید
-
تعداد تشکر ها از TakAvaz به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2013, 18:13
امریکا خوب شده باهامون کانادا لج کرده حالا دوباره برعکس میشه بالاخره
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2013, 18:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
TakAvaz
چیز عجیبی نیست ، با مدیرفروش ایرانیش من رفیقم بهم گفتش که دارن این کارو میکنن منم سریع تغییر سرور دادم دیروز ، دارن همه هاستینگای ایرانی رو مسدود میکنند ، پیشنهاد من به شما تغییر سرور از امریکا اگه شده به افغانستان ولی امریکا نذارید

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
امریکا خوب شده باهامون کانادا لج کرده حالا دوباره برعکس میشه بالاخره
ای وب با توجه به اینکه بخشی از سهام دارانش پیرو سیاسیت های امریکایی شدند مجبور به بستن اکانت ایرانیان شده است
فعلا شرایط برای میزبانی مستقیم با نام ایرانی در خارج از ایران امکان پذیر نیست. سرویس دهنده های بهتری نیز هستند.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2013, 18:25
به طور کل استفاده از شرکتهای خارجی با مشخصات ایرانی یک اشتباهه حتی اگر در اون دوره زمانی اون شرکت با ایرانی ها مشکلی نداشته باشه
-
-
November 26th, 2013, 18:28
نخیر جانم شرکت های کانادایی همگی پیروی ایالت متحده امریکا هستن گوش همشون تو دست امریکاست ، درضمن باید اینم بگم به شما مشکل از سیاست کشور امریکا نیست ، مدیر فروشه میگفت رئیسمون با ایرانی ها مشکل داره اون بذاره راحت میتونیم سرویس بدیم
-
-
November 26th, 2013, 18:31
عضو دائم
مطمئن باشین یه روز این خبر رو برای هتزنر و... می شنویم ...
بهتره با هویت غیر ایرانی خرید کنید .
عجیب اینکه هفته پیش یه سرور از فرانسه سفارش دادم با مشخصات پدرم ! جالب اینکه ازم ویزا خواستن وقتی ویزا رو بهشون دادم !
اکانت قبلیم رو باز کردن !!! ( اکانتی که یک سال و نیم پیش تو زمان افتضاح بازی ایرانی ها بسته شده بود ! )
آخی عجب خاطراتی داشتم با این پنله !
-
-
November 26th, 2013, 18:32
عضو انجمن
yesuphost کانادایی هست و خیلی با احترام رفتار میکنه
پس این ربطی به این مسائل نداره بلکه از عمد دارند این کار ناشایست را انجام می دهند
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-