-
درخواست اسکریپت مستقیم کننده از سایتهای vip
سلام
دوستانی که توانایی نوشتن اسکریپت مستقیم کننده لینک های سایت هایی که vip میدن ، رو دارن ، قیمت و مدت زمان تحویل اسکریپت و زبان برنامه نویسی رو ذکر کنن.
برنامه نویس وب و اپلیکیشن...
سوالی داشتین در خدمتم ....
telegram =
majid_s68
-
-
May 31st, 2013 12:08
# ADS
-
پاسخ : درخواست اسکریپت مستقیم کننده از سایتهای vip
سلام عرض ادب و خسته نباشید به علت رعایت مسائل امنیتی و مباحث حرفه ای در انجام این پروژه با مبلغ 1.5 + پشتیبانی با زبان php انجام میشه در صورت تمایل میتونید با آیدی یاهو بنده که در زیر قرار دارد تماس داشته باشید با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت My Yahoo ID : info.p30pdf
-
-

نوشته اصلی توسط
ali-us
منظورتون از سایت های vip فایل هاستینگ ها می باشد ؟ مثل رپیدشیر ، فورشیر ، ... ؟
منظورم از سایت های vip ، سایت های دانلود فیلم و موزیک مثل فراصدا ، پرشیان تی وی ، و امثال آنها که به کاربران اکانت میدن هست.
لیچر واسه رپیدشیر و فورشیر .... اینارو میدونم و با آنها هم کار کرده ام.
telegram =
majid_s68
-
-
عضو جدید
چنین چیزی که شما میخواین مطمئن هستم که وجود نداره و نخواهد داشت
ویرایش توسط hesam_vala : May 31st, 2013 در ساعت 18:54
-
-
عضو دائم
یعنی چی؟ من الان سایتم vip هست.. برای دانلود باید اکانت بخرید چون اکانتی که ساختم پسورد گزاری شده توسط خودم.. شما میخوای اسکریپتی بنویسی که اینا رو مستقیم کنه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
delta
یعنی چی؟ من الان سایتم vip هست.. برای دانلود باید اکانت بخرید چون اکانتی که ساختم پسورد گزاری شده توسط خودم.. شما میخوای اسکریپتی بنویسی که اینا رو مستقیم کنه؟
بله عزیز ، بنده این کار رو میخواهم انجام بدم ، همچنان که برای سایت های بزرگ مثل رپیدشیر و امثال آنها این کار ( اسکریپت لیچر ) رو انجام دادن.
telegram =
majid_s68
-
-

نوشته اصلی توسط
hesam_vala
چنین چیزی که شما میخواین مطمئن هستم که وجود نداره و نخواهد داشت
شاید وجود نداشته باشه ، ولی از کجا مطمئن هستید که وجود نخواهد داشت ؟!!!
telegram =
majid_s68
-
-
همینطوری که واسه خودش مستقیم کنه که اصلا امکانش نیست
ولی اگر منظورتون این هست که اکانت بخرید و اد کنید توی اسکریپت و اون دانلود کنه قابل قبول هست
چون اینجور سایت ها اکثرا از اف تی پی استفاده می کنن فک کنم اسکریپت اماده هم براش وجود داشته باشه
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
majidjon
بله عزیز ، بنده این کار رو میخواهم انجام بدم ، همچنان که برای سایت های بزرگ مثل رپیدشیر و امثال آنها این کار ( اسکریپت لیچر ) رو انجام دادن.
عزیز آنها اکانت میخرند و تو اسکریپشون ادد میکنند. مثلا من میام یک اکانت یک ماهه میخرم و تو اسکریپتم ادد میکنم و هر کی تا یک ماه بیاد توش لینک بده مستقیمش میکنه براش.. وگرنه اسکریپت های vip شخصی رو نمیشه رایگان مستقیم کرد..
-
-
June 1st, 2013, 10:26

نوشته اصلی توسط
delta
عزیز آنها اکانت میخرند و تو اسکریپشون ادد میکنند. مثلا من میام یک اکانت یک ماهه میخرم و تو اسکریپتم ادد میکنم و هر کی تا یک ماه بیاد توش لینک بده مستقیمش میکنه براش.. وگرنه اسکریپت های vip شخصی رو نمیشه رایگان مستقیم کرد..
یعنی الان هیچ راهی نداره که اسکریپتهای vip شخصی رو لییچ کرد ؟ حالا چه با اکانت ، یا بدون اکانت ؟
سایت های مثل آپلودباز ، هیپ فایل ، اپلود بوی .... اینارو چی ؟ اینارو هم نمیشه چه با اکانت یا بدون اکانت لییچ کرد ؟
telegram =
majid_s68
-