با سلام و احترام خدمت کاربران گرامی وب هاستینگ تالک
با توجه به خرید سرور جدید از انگلستان تا تکمیل ظرفیت مجموع سرورهای خریداری شده فروش این سرورها به همراه تخفیف خواهد بود که به این وسیله قصد اطلاع رسانی داریم تا شما عزیزان نیز بتوانید از تخفیف موجود بهره مند شوید تخفیف 10% برای دو دوره
سرورها با تضمین کیفیت و پشتیبای تقریبا 24 ساعته از جانب ما ارائه میشوند
مشخصات سرور انگلستان به شرح زیر می باشد
Server Dell D7-330 Quad Core 3.20Ghz E3-1230
RAM : 32G DDR3
H.D.D : 2 x 2T SAS Hardware Raid h700 raid0
Port : unlimited 1Gbit
Datacenter : Redstation
- کنترل پنل رایگان : داخل پرتال کاربری شامل دسترسی ری استارت ، خاموش ، روشن
-کنترل پنل پرمیوم سرور مجازی (VMCP) : شامل دسترسی کامل به کنسول سرور مجازی ، مونیتور منابع ، مشاهده منابع واقعی سرور مجازی (منابع لیمیت و رزو ) ، مونیتور میزان مصرف منابع ، مونیتور پهنای باند مصرفی ، دسترسی تعویض سیستم عامل و .... . این پنل شامل هزینه ماهانه 2 هزار تومان میباشد
تصویری از پنل پریمیوم :
به علت تعداد و سایز بزرگ تصاویر ، این فیل را دانلود نمایید لینک
برای استفاده از خدمات حرفه ای بر روی سرور حرفه ای به همراه تخفیف از کد تخفیف زیر دز زمان سفارش استفاده کنید :
englans server : UK-10
canada server : CA-10
برای سفارشات با منابع کاستوم مثل هارد ، رم و سی پی یو در همین تاپیک میزان دلخواه رو اعلام کنید تا قیمت براتون ارسال کنم
سلام.
خواستم ازتون بابت هاست و همینطور سرور vps تشکر کنم . واقعا سرویساتون هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت بی نظیره. به یاری خدا میخوام شما میزبانیم رو داشته باشید.
در ضمن به خاطر کمک و پشتیبانیتون و برخورد خوبتون هم ممنونم. موفق باشید.
نوشته اصلی توسط RoobinaServer
تایید میشه ایشون
نوشته اصلی توسط elnaz110
ایشون تایید میشن پشتیبانیشون بیسته حتی من ساعت 4 صبح هم که کار دارم جواب میدن تا حالا تیکت هامم به 2دقیقه نکشیده قیمتاشونم عالیه
نوشته اصلی توسط TARIMEHR
پشتیبان همیشه انلاین
تایید
نوشته اصلی توسط AbnusServer.Com
نیازی به تایید ندارن کارشون بیسته مخصوصا پشتیبانی .
نوشته اصلی توسط majidisaloo1
تایید میشن از همکاران خوب ما هستند ایشون
موفق باشید
نوشته اصلی توسط AbnusServer.Com
از قبل که سرور گرفته بودم ازشون امروز هم یکی از این پلن های طلایی شون رو گرفتم در عرض 20 دقیقه تحویل دادن خیلی عالی هستش سرعت دانلود هم بالا بود من با sentos یه فایلی رو که می خواستم دانلود کردم میانگین 80 زده بود البته اینم بگم حجم فایل 60مگ بود و زود تموم شد اما کاملا راضی هستم از ایشون
نوشته اصلی توسط taranoome
از همه لحاظ تایید میشن هر کی یک بار خرید کنه مشتری دائمش میشید.
نوشته اصلی توسط ajaxian
از نظر سرویس دهی و پشتیبانی تایید میشن . 2 ماهه 2 تا vps دارم ازشون . uk و DE که هر دو سرویس عالی بودن . قیمتهاشون هم مناسبه . کاملا تایید هستن
نوشته اصلی توسط habiballahafg
من ازشون سرور مجازی دارم رضی هستم از همه نظر (اخلاق ،پشتیبانی و همچنی آپ تایم بودن سرور ها )
نوشته اصلی توسط TARIMEHR
خیلی وقته پیش ما تایید شده هستن
نوشته اصلی توسط poriya_hashie
3ماه شایدم بیشتر هست داریم باهاشون کار میکنیم
مشکلی به هیچ عنوان چه از نظر کیفیت چه پشتیبانی نداشتیم
از سرور های کانادا شون هم چند روزی هست خیلی راضی هستم