-
July 26th, 2012, 15:58
سایتم بالا نمیاد به دلایل نامعلوم . ضروری
دوستان 3 روز مشکلی برای سایتم پیش اومده و سایت آپ نمیشه . تیکت زدم به شرکت هاستینگ و گفتن سایت بطور نرمال لود میشه.لینک سایت رو به دوستان یاهوم فرستادم و به این نتیجه رسیدم که سایت تو بعضی از سیستم ها لود میشه و تو بعضی ها نه !
فکر کنم سایت تو سیستم هایی که برای اولین بار به لینک سایت مراجعه میکنن باز میشه ولی تو سیستم هایی که قبل این 3 روز از این لینک استفاده کردن قبلا , سایت ایراد میده البته تو این 3 روز چند بار کوتاه برای 1-2 بار سایت لود شده ولی باز آپ نشده.شرکت هاستینگ با توجه به تست سایت من اعلام میکنن که مشکل از سرور ما نیست و به ISP شما مربوط خواهد بود (تست فعال بودن سایت HostTracker [Website Uptime Monitoring Service] ).
حالا دوستان پشتیبانی شرکت ADSL ما میگن سایت تو سیستم اونها هم لود شده و مشکل احتمالی کش ISP رو رد میکنن !
نظر شما چی میتونه باشه ؟ این یک مشکل اساسی هستش ! از دوستان وارد خواهش میکنن راهنمایی کنن
لینک سایت : http://smj-it.ir/
شرکت هاستینگ : سرور پارس
ISP : همارا سیستم - تبریز
در ضمن من به پنل سایت هم دسترسی ندارم http://176.9.84.46:2082/?login_theme=cpanel
و همچنین اشکال به یک سیستم خاص و مرورگر و یا ****** هم ربطی نداره .
ممنون
-
-
July 26th, 2012 15:58
# ADS
-
July 26th, 2012, 16:04
عضو انجمن
پاسخ : سایتم بالا نمیاد به دلایل نامعلوم . ضروری
دوست عزیز سایتتون بالایت برای من - حداقل اینه که اگه تا الان هم مشکلی داشته دیگه نداره ( چک کردم مشکل دی ان اس نداره ) - زمان نیاز بوده که زمان سپری سده - پس مشکلی دیگه نیست !
-
-
July 26th, 2012, 17:06
ساییتون برای منم باز میشه مشکلی نداره
-
-
July 26th, 2012, 17:28
عضو انجمن
سلام
سایتتون باز میشه و مشکلی ندارد با سرعت نرمال لود میشه
موفق باشید
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
-
-
July 27th, 2012, 00:58
ممنون از لطف دوستان , ولی خودم تاکید کردم تو بسیاری از سیستم ها لود میشه مخصوصا سیستم هایی که برای اولین بار به سایت مراجعه میکنن . مشکل من اینه که تو بقیه سیستم ها تکلیف چیه !!
-
-
July 27th, 2012, 01:25
یک بار دیتابیس رو ریپایر و یک بار اوپتیمایز کنید ، نتیجه رو هم گزارش کنید
-
-
July 27th, 2012, 01:50

نوشته اصلی توسط
Pars98
یک بار دیتابیس رو ریپایر و یک بار اوپتیمایز کنید ، نتیجه رو هم گزارش کنید
من به cpanel سایت هم دسترسی ندارم (یعنی این هم برای من لود نمیشه )
هم شرکت هاستینگ و هم ISP مشکل رو از طرف خودشون رد کردن و من چون تو این مشکل اطلاعات کافی ندارم نمیدونم مشکل از کجاست تا برم رو اون بخش وقت بزارم ! خواهشا راهنمایی
-
-
July 27th, 2012, 01:54
شاید که آی پی شما بلاک شده
پینگ بگیرید از دامین و اینجا قرار بدید
چک کنید از این طریق میتونید وارد سرور بشید؟ IPServer:2082 یا YourHostingDomain:2082
-
-
July 27th, 2012, 01:59

نوشته اصلی توسط
Pars98
شاید که آی پی شما بلاک شده
پینگ بگیرید از دامین و اینجا قرار بدید
چک کنید از این طریق میتونید وارد سرور بشید؟ IPServer:2082 یا YourHostingDomain:2082
http://176.9.84.46:2082/ - error
پینگ !!??
-
-
July 27th, 2012, 02:07
عضو انجمن
لطفا تاپیک رو کشش ندید دوست عزیز
عرض کردم سایتتون برای کل دنیا بالاست - شما 5 نفر پیدا کنید که نتونه سایتتون رو باز کنه بعدا تاپیک رو ادامه بدید - ناراحت شدن هم نداره - شما هر چی هست مشکل اینه که از سیستم خودتون ( حالا آنتی ویروسه - فایرواله - ... با چیز پی ان ... ) هر چی هست از سیستم خودتونه ! شما ویندوزی که سالم باشه بدون هیچ برنامه ای تست کردید؟ بررسی کنید ببینید چی رو سیستم دارید که درخواست باز شدن سایتتون به بیرون نمیره !!!
-