-
April 17th, 2012, 07:45
سوال در رابطه باتفاوت پردازنده ها !
سلام
ظاهرا در این انجمن مطلب آموزشی در مورد تفاوت سی پی یو ها و ... نیست (شاید باشه و من موفق به پیدا کردنش نشدم) .
یه فرد آماتور رو در نظر بگیرید که میخواد سرور بخره و یا کامپیوتر بخره و اطلاعاتی در رابطه با تفاوت سی پی یوها نداره ... اگر مطلب آموزشی کاملی سراغ دارید لطفا لینک بدید و یا یه توضیح کاملی بدید
من تو این چند ساله سرور مجازی های زیادی داشتم ولی موقع خرید سرور مجازی وقتی دوستان مدل سی پی یو رو میگفتن من نمیدونستم خوب هست یا نه و یا جوابگوی کار من هست یا نه ...میشه گفت اصلا به این مورد توجه نمیکردم
منظور از dual processor این هست که دو پردازنده در یک سرور استفاده میشه ؟راجع به هسته پردازنده ها هم یه توضیحی بدید لطفا...سی پی یو 20 هسته ای وجود داره ؟این ابر سرور هاست دی ال مدتیه ذهن منو بدجوری مشغول کرده :دی
این سرور متشکل از 4 پردازنده 20 هستهای از نسل جدید و نایاب Intel سری E7 مدل 4850 بوده
اگر بحث رو منحرف نمیکنید یه توضیحی هم راجع به این ابر سرورشون بدید
واسه اینکه مطلب کامل شه راجع به سرعت پردازنده ها و cache شون هم توضیح بدید لطفا
پیشاپیش مرسی از راهنماییتون
-
-
April 17th, 2012 07:45
# ADS
-
April 17th, 2012, 10:24
عضو انجمن
پاسخ : سوال در رابطه باتفاوت پردازنده ها !
-
-
April 17th, 2012, 11:08
چه عجب یکی یه جوابی داد تاپیک داشت میرفت صفحه دو ... (مرسی جناب god)
فقط تاپیکای خرید فروش خوب بازدید داره ... 
دلیل اینکه راجع به هاست دی ال پرسیدم این بود که یوزر arte که یکی از مدیران انجمن هست در فیس بوک فرموده بودند امکانش نیست و هاست دی ال دروغ میگه (یچیز تو همین مایه ها بود دقیق یادم نیست)
-
-
April 17th, 2012, 11:14
عضو دائم
هاست دی ال اگه دروغ بگه خداییش با این سرور های معمولی میشه میهن دانلود و دانلود ها و ... رو میزبانی کرد؟
پس نتیجه گیری==== هاست دی ال راست میگه
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2012, 11:29
این مدل سی پی یو 10 هسته داره نه 20 هسته.اون 10 تای دیگه مجازی هست و مثلما کارایی هسته واقعی رو نداره.
با استفاده از تکنولوژی hyper threading اینتل هر هسته واقعی شبیه به دو هسته منطقی عمل میکنه.
این سی پی یو هم حداکثر 4 عدد میتونه کنار هم قرار بگیره که میشه 4 تا سی پی یو 10 هسته ای روی یه مادربورد.
هر هسته توی فرکانس 2ghz فعالیت میکنه (به جر حالت turbo boost) با توجه به تعداد هسته ها که 40 عدد هست 80ghz=2*40 نه 160ghz
Hyper-threading - Wikipedia, the free encyclopedia
ویرایش توسط hassanshaikhi : April 17th, 2012 در ساعت 11:57
-
-
April 17th, 2012, 12:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
این مدل سی پی یو 10 هسته داره نه 20 هسته.اون 10 تای دیگه مجازی هست و مثلما کارایی هسته واقعی رو نداره.
البته در عمل ثابت شده که هسته های مجازی پردازنده های اینتل تا حدودی به اندازه هسته های واقعی کارایی دارند که میشه از قدرت پردازشی این پردازنده ها در مقایسه با CPU های AMD (که هسته مجازی ندارند و تعداد هسته های واقعی زیاد هست) به این نتیجه رسید
یا وقتی که هسته های مجازی رو غیرفعال میکنید ...
برای مقایسه کردن CPU های معمول و موجود توی بازار میتونید از بنچمارک ها استفاده کنید : PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End
امتیازی که هر CPU توی این بنچمارک داره، نشان دهنده قدرت تقریبی (نزدیک به واقعیت) اون پردازشگر هست.
مثلا پردازنده AMD Opteron 6274 یک پردازنده 16 هسته ی 2.2 گیگاهرتز هست
در میان CPU های INTEL قرار داره که همگی 6 هسته ای هستند، اما از آن قوی تر هستند
ویرایش توسط RezaFH : April 17th, 2012 در ساعت 16:30
-
تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2012, 14:06
-
تعداد تشکر ها ازhassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2012, 14:26
عضو انجمن
حرفهای شما کاملا درسته و قبول دارم
اما خوشبختانه برنامه نویس ها کم و بیش دران نرم افزارها رو برای کار با هسته های مجازی بهینه سازی میکنند که در اینصورت تفاوت ها چشمگیر میشه بنظر من.
توی همین عکسهایی که گذاشتید، معلوم هست مثلا بازی Fritz میتونه تا حدود خوبی از این قابلیت استفاده کنه یا 3DS Max 2010 ؛ که بنظرم وقتی ورژن جدید تر این نرم افزارها اگر تست بشن، نتیجه بهتر از این هم خواهد بود.
در حالی که مثلا Winrar بخوبی نمیتونه استفاده کنه و تفاوت چندانی بین حالت فعال و غیرفعال بودن هسته های مجازی وجود نداره
درهرصورت نتایج همیشه و برای همه کار و با هر نرم افزاری مشابه هم نیستند و تفاوت معماری ها باعث وجود تفاوت در نتیجه ی تست های مختلف خواهد بود
اما میشه نتیجه گیری کلی رو بر این اساس گرفت که هسته های مجازی باعث افزایش قدرت پردازشی میشوند اما نه به اندازه ی هسته های فیزیکی یک پردازنده.
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2012, 21:22
مرسی از هر دو عزیزی که پست دادن
سی پی یو سرورها با کامپیوترها تفاوتی داره ؟میشه از سرور به عنوان کامپیوتر استفاده کرد ؟:دی
-
-
April 17th, 2012, 22:01
عضو انجمن
این مورد هم یاد آور بشم...
طبق مطلبی که چند وقت پیش از سایت اینتل خودنده بودم، هسته های مجازی که با تکنولوژی ht ایجاد می شوند نسبت یه هسته های عادی اون پردازنده حداکثر تا 30% سریعترهستند.
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید