-
April 7th, 2012, 18:33
عضو دائم
سرویس با پهنای باند نامحدود ارائه نکنید
سلام خدمت همه همکاران و دوستان عزیز
امروز با یک ایمیل بد مواجه شدم :
Your current CDR on service SUPC4155 is 20TB, the usage was 48,331344TB so the overusage is 28,331344TB.
In this case, the calculation is 28 x 9,90 = $277,20 overusage charge for February 2012
----
With best regards
Richard Bates
حتماً متوجه منظور من شدید 28,331344TB پهنای باند اضافه , استفاده شده بر روی یکی از سرورهای اختصاصی
که معادل 583800 هزار تومان باید تا فردا صبح اضافه به دیتاسنتر پرداخت کنیم
خوب حالا ما در قوانین سایت به این صورت اعلام کردیم :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - اطلاعیه ها - قوانین استفاده از خدمات شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارز هاست
14 - بر روی تمام پنل های وارزهاست پهنای باند سرویس ها نامحدود اعلام شده است که این میزان بر سرورهای لینوکس و ویندوز تا پنل VDS4 به میزان 2500 گیگابایت و در پنل های بالاتر از VDS5 تا 5000 گیگابایت است ؛ در صورتی که کاربر بیش از این میزان مصرف نماید برای سرویس مربوطه اخطار ارسال می شود تا در صورت تمایل سرویس خود به به پلن بالاتر ارتقاء دهید ؛ در صورتی که کاربر تمایل به ارتقاء پلن مربوطه نداشته باشد سرویس مربوطه در زمان سررسید تمدید نخواهد شد
که همه کاربران قبل از خرید حتماً باید یک بار قوانین سایت را مطالعه می کنند
این پهنای باند اضافه مصرف شده بر روی سرور مذکور توسط چند یوزر ایجاد شده است که یکی از یوزرها کلاً ایرانی نیست
یکی از سرورهای مجازی در ماه گذشته حدود 10 ترابایت مصرف داشته و ...
هم اکنون این سه سرویس غیرفعال است و به کاربران اعلام کردیم که هزینه اضافه مصرف شده را از آنها نخواهیم گرفت تا نارضایتی ایجاد نشود , چون اعلام نموده اند که قوانین سایت را مطالعه نکردند و تنها اعلام کردیم که سرویس ها را فعال میکنیم تا بک آپ تهیه نمایند و به مکانی دیگر منتقل کنند , هرچند که هرکس دیگری بود مطمعاً هزینه پهنای باند اضافه مصرف شده را تا ریال آخر دریافت می کرد
متاسفانه در 30 روز گذشته به دلیل اینکه تعطیلات عید بود و ... وقت نداشتیم که سرویس ها را مانیتور کنیم
همیشه هر 15 روز پهنای باند مصرفی سرویس ها بررسی میشد و در صورتی که کاربری مصرف بیش از حد داشت به صورت تیکت اخطار ارسال میشد
که متاسفانه به دلیل تعطیلات و ... در 30 روز گذشته این مورد انجام نشده بود
حال به عنوان یک پیشنهاد دوستانه و برادرانه و کسی که حداقل 2.5 سال هست که به صورت رسمی در قالب شرکت ثبت شده دارم فعالیت میکنم از همکاران تقاضا دارم که دیگه از عنوان نامحدود استفاده نکنند
یا حداقل قبل از خرید حتماً اجباری کنید که کاربرانتون اگر چنین قوانینی دارید مطالعه کنند و بعداً منکر مطالعه نکردن قوانین و ... نشوند
اگه هر از عنوان نامحدود استفاده میکنید حتماً میزان دقیق یا حدودی مجاز استفاده کاربر را اعلام کنند تا در آینده با سوء تفاهم بین کاربر و سرویس دهنده روبرو نشوید
اشتباهی بود که ما در سال گذشته انجام دادیم و در آخرین تغییراتی که در پلن های سایت داشتیم پهنای باند را نامحدود نوشتیم و این بخش را در قوانین سایت اضافه کردیم
برای اینکه دوست ندارم شخص یا گروهی از همکاران در آینده با چنین مشکلاتی روبرو شوند این تاپیک را ایجاد کردم که گوش زد کنم , همیشه پهنای باند مصرفی و میزان منابع استفاده شده کاربران خود را بررسی کنید تا با جریمه های چند صد هزار تومانی روبرو نشوید
شرمنده که سرتون را به درد اوردم
از مدیران انجمن هم عذرخواهی میکنم که چنین تاپیکی ایجاد کردم
اما بودن چنین تاپیک هایی که در آن تجربه دیگران وجود داره به نظر من برای برنامه ریزی های آینده سرویس دهندگان مناسب خواهد بود
سوالی بود در خدمت هستم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
1eng.ir, AmirHosein, amirlord, amiry, Aria, ASRESAT, AvalinHost, delta, H.G.N, HyperServer, Iran Web Host, j4b3r, mehdi24, mehrshad.ho, merci, Mr_Parham, m_dg_farari, nima17701, reza115, RezaFH, rsl, SaMaN0861, seyyed_ahmad, shirazlpi, taghi.karimi, taksami4, tthost, vahab00, vps-baran.ir
-
April 7th, 2012 18:33
# ADS
-
April 7th, 2012, 18:35
پاسخ : سرویس با پهنای باند نامحدود ارائه نکنید
پهنای باند نامحدود رو پورت محدود شده مشکلی نداره! ولی رو پورتی که محدودیتی اعمال نکردید اشتباه محضه ...
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
delta, itjavani, mehrshad.ho, merci, m_dg_farari, nima17701, P30Tools, SaMaN0861, seyyed_ahmad, shirazlpi, vps-baran.ir, Warez-Host.IR
-
April 7th, 2012, 18:39
عضو انجمن
پهنای باند نامحدود روی سروری که 20 ترابایت پهنای باند داره اشتباه محضه.
ما چندین فروش سرور به صورت نامحدود داشتیم,ولی نکته اینجا بوده که پورت سرور مورد نظر هم پورت 100 یا 1000 Unmeter بوده.
منظور بنده این هست فروش نامحدود هم در شرایطی امکان پذیر هست و هیچ مشکلی هم نخواهد داشت!
-
تعداد تشکر ها ازP30Tools به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2012, 18:40
عضو دائم
سلام
کلا سرویس پهنای باند نا محدود رو باید وقتی ارائه داد که پورت اختصاصی باشه
که اون هم هزینه اش بالاست
ولی الان خیلی ز دوستان افرهای نامحدود ارائه میدهند
حالا شما بزرگواری کردید و به دلیل نخوندن قوانین توسط یوزرها این هزینه رو خودتون متقبل شدید
ولی خب شاید بقیه این کار رو انجام ندهند
کاش همیشه شفاف سازی ها به طور کامل انجام بشه
و یوزرهای مرحله آخر هم این موضوع رو بهتر درک کنند
که چیزی به نام نامحدود وجود نداره ( حتی پورت اختصاصی محدودیت ترافیک خودش رو داره)
باز هم تشکر میکنم از تشکر به جا و بزرگوارانه شما
-
تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2012, 18:48
سلام.
پهنای باند کنترل نشده (Unmetered) در حالت 100 مگابیت در بهترین حالت موجود هزینه ای معادل 100 دلار خواهد داشت که از شرکت های دسته چندم مثل cogent و HE.NET می تواند دریافت شود در حالت commitment های بالا برای دیتاسنتر ها.
در این حالت که بعضی کاربران تصور می کنند 10 ترابایت پهنای باند زیادی هست و پورت هم 1 گیگ هست و تصورات غلط دیگه، اکثراً مشکلات مذکور به وجود میاد.
من برای شما رحمان جان خیلی ناراحتم که این مشکل برای شما هم پیش آمده و قویاً پیشنهاد می کنم که اشکال کاربر رو به دوش نکشید. شما قوانین رو تنظیم کردید و کاربر در هنگام خرید سرویس قوانین شما را تایید کردند و اگر خوانده نشدن قوانین مشکل ایشان بوده، شما موظف به قبول مسولیت نیستید و از نظر شخصی بنده کار شما اشتباه هست که این گونه با کاربر برخورد می کنید چون در نتیجه باعث بروز مشکل برای دیگر سرویس دهنده ها میشه و کاربر تصور غلط در ذهنش ایجاد میشه که همه باید این کار رو بکنند.
کاربران دیگری هم که دارند سرویس نا محدود میدن به زودی متوجه اشتباهشون میشن، هیچ چیز نا محدود نیست، ممکن هست میزان کنترل نشه (Unmetered) ولی نا محدود (Unlimited) وجود خارجی ندراه!
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
1eng.ir, AmirHosein, amiry, arman_gts, AvalinHost, CityKala.net, H.G.N, HOSSEIN1242000, j4b3r, mehrshad.ho, merci, mohsen1, m_dg_farari, P30Tools, Pooldar, RezaFH, s.w.a.t, shirazlpi, shivahost, vps-baran.ir, Warez-Host.IR
-
April 7th, 2012, 19:01
عضو انجمن
واژه نامحدود ترفند بازاریابیبرای افزایش کسب و کار هست!
-
تعداد تشکر ها ازreza115 به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2012, 19:13
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Aria
من برای شما رحمان جان خیلی ناراحتم که این مشکل برای شما هم پیش آمده و قویاً پیشنهاد می کنم که اشکال کاربر رو به دوش نکشید. شما قوانین رو تنظیم کردید و کاربر در هنگام خرید سرویس قوانین شما را تایید کردند و اگر خوانده نشدن قوانین مشکل ایشان بوده، شما موظف به قبول مسولیت نیستید و از نظر شخصی بنده کار شما اشتباه هست که این گونه با کاربر برخورد می کنید چون در نتیجه باعث بروز مشکل برای دیگر سرویس دهنده ها میشه و کاربر تصور غلط در ذهنش ایجاد میشه که همه باید این کار رو بکنند.
با تشکر.
درسته کاربر قوانین نخونده ولی ایشون به این دلیل به نظرم زیر بار رفتن که مشکل از طرف خودشن بوده این قضیه وقتی مانتیور نکردن و اخطار نفرستادن برای کابر کابر از کجا باید متوجه بشه مصرفش چقدر بوده که بخواد ارتقا بده طبق قوانی این شرکت یا اینکه سرویسش قطع بشه وگرنه کاربر بگه قوانین نخوندم چیزی عوض نمیکنه مشکل از سمت خودشون بوده که اخطار ندادن
متاسفانه در 30 روز گذشته به دلیل اینکه تعطیلات عید بود و ... وقت نداشتیم که سرویس ها را مانیتور کنیم
همیشه هر 15 روز پهنای باند مصرفی سرویس ها بررسی میشد و در صورتی که کاربری مصرف بیش از حد داشت به صورت تیکت اخطار ارسال میشد
که متاسفانه به دلیل تعطیلات و ... در 30 روز گذشته این مورد انجام نشده بود
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2012, 19:17
عضو انجمن
سلام
از مشکلی که برای شما دوست عزیز پیش اومده واقعا ناراحت هستم
ما سرورهایی داشتیم که در حالت Unmitered بیش از 20 - 30 ترابایت مصرف داشته و مشکلی نبوده
ولی نکته ای که هست ، بهتر بود نام دیتاسنتری که اینگونه عمل کرده را هم بگید ، چون یقینا رفتار دیتاسنترهای مختلف متفاوت خواهد بود
-
تعداد تشکر ها ازstchost به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2012, 19:20
رحمان جان ناراحت نشی ولی مشکل از سمت شماست وقتی سرور نامحدود نیست نامحدود دادین!!! معمولا کسایی نامحدود میدن که سرور هم نامحدود هست
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2012, 19:25
عضو دائم
کاربران دیگری هم که دارند سرویس نا محدود میدن به زودی متوجه اشتباهشون میشن، هیچ چیز نا محدود نیست، ممکن هست میزان کنترل نشه (Unmetered) ولی نا محدود (Unlimited) وجود خارجی ندراه!
با تشکر.
ممنون آریا جان از نظرت
مشکل از من تنها نیست
مشکل همه همکاران هستن که به کاربر به اصطلاحی سواری میدن
نشون دادن متن تیکت ها درست نیست ولی
برای کاربر همکاران ما اخطار ارسال کردن , اعلام شده مثلاً شما 3 ترابایت اضافه مصرف کردید که معادل X تومان هست و باید پرداخت کنید تا سرویس تا انتهای ماه فعال نگه داشته شود و بعد در صورت تمایل به سرویس دهند دیگر منتقل کنید یا سرویس را روشن میکنیم و بک آپ تهیه کنید و هم اکنون بک آپ تهیه کنید و منتقل کنید
هزینه هم فدای سرتون خودمون از جیبمون میدیم ولی به صورت طلبکاران میگن که ما به شما پول دادیم باید سرویس تا انتهای ماه فعال باشه
ما کاری نداریم که در قوانین چه چیزی نوشتیم وقتی نوشتین نامحدود باید نامحدود باشه
در همون تیکت با اینکه خودم در تیکت ها شرکت نمی کنم برای کاربر نوشتم که دوست عزیز دیتاسنتر هم زمانی که میاد اعلام میکنه مثلاً پورت 100 نامحدود یک قوانینی برای این نامحدود اعلام می کنه که ما هم موظف به رعایت این موارد هستیم
ولی کاربر ایرانی اونقدر (( ببخشید این حرف را میزنم و توهین به کسی نباشه )) فهم و شعور نداره که هرچیزی قانونی داره و فقط این را می بینه که برای یک سرویس مثلاً 512 مگابایت رم آمده 25 تومان پول داده و تا آخر ماه توقع داره سرویس دهنده غلام حلقه به گوشش باشه که 100% ما هم با چنین کسانی برخورد میکنیم
اما کاربرانی خارجی که چند ماه هست باهاشون کار میکنیم واقعاً از نظر رعایت قوانین و ... در سطح بالاتری از کاربران داخلی قرار دارند به همین دلیل داریم بیشتر تلاشمون را میکنیم که به این سمت کشیده بشیم (( دلیل اصلی که جدیداً در بخش فروش انجمن زیاد شرکت نمی کنیم همین مورد هست ))
شما مطمعاً باشید من الان به این چند نفر اعلام کنم که به شما بک آپ ارائه نمی کنم تا هزینه پهنای باند اضافه مصرف شده را پرداخت کنید
فکر می کنید چطوری برخوردی میکنند ؟؟
من هیچ زمان روی سرورهای اختصاصی که تهیه میکنم کمتر از 20 ترابایت پهنای باند خرید نمی کنم و متوسط با تعداد یوزری که ایجاد میکنم می دونم هر ماه بین 5 تا 7 ترابایت اضافه میاد که در صورتی که امکان خرید بیشتر باشه مثل سرورهای سوئیس با 50 ترابایت خرید میکنم ولی روی این سرور بیشتر از 20 ترابایت زمان خرید به ما ارائه نشد
مثل اینکه دیروز یکی از دوستان خوشحال آمده به من میگه رحمان یک سرور اختصاصی اکازیون برات دارم
مشخصات را گرفتم عالی بود
کد:
2 x X3470 32GB RAM
2 x 2 SAS
Port 1GB
10TB
450 هزار تومان
ولی وقتی حساب میکنم می بینم هر ترابایت پهنای باند اضافه 9 پوند هزینه داره و 20 ترابایت اضافه فقط میشه 558000 خودش متوجه شد که زیاد هم سرویسی که معرفی کرده مناسب نیست
بهش گفتم که دیتاسنتر هم روی سیاست کاریش آمده روی این سرور از عمد 10 ترابایت پهنای باند داده که ماضاد هزینه سخت افزار را از طریق پهنای باند تهیه کنه و به درد ما نمی خوره
درسته که شاید این هزینه برای بعضی ها زیاد باشه و برای بعضی ها ناچیز و ما نیز مجبوریم که پرداخت کنیم تا سروراصلی با قطعی مواجه نشود
اما تجربه ای شد که برای آینده بیشتر حواسمون جمع باشه تا همیشه پهنای باند مصرفی کاربران را بررسی کنیم تا دچار مشکلات این چنینی نشیم
در انتها ممنونم که در این تاپیک شرکت کردی
چون همیشه در هر تاپیکی که شما شرکتی میکنی بار علمی تاپیک و اطلاعات خوبی که در اختیار من و دیگران قرار میدی قابل ستایش هست
همیشه موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید