سلام دوستان نیازمند 3 عدد سرور مجازی ویندوز با آپتایم بالا و کیفیت خوب و قیمت مناسب جهت همکار اگه سرور خوب باشه تعداد زیاد میخوام سرور
ممنون منتطرم تو یاهو پیام دهید و آفرهاتون رواعلام کنید
ID Y:professional_1368
سلام دوستان نیازمند 3 عدد سرور مجازی ویندوز با آپتایم بالا و کیفیت خوب و قیمت مناسب جهت همکار اگه سرور خوب باشه تعداد زیاد میخوام سرور
ممنون منتطرم تو یاهو پیام دهید و آفرهاتون رواعلام کنید
ID Y:professional_1368
همکاران محترم قبل از دادن سرویس به ایشون دقت کنید که بهشون شرایط سرویس دهی رو بگین!!!! چون ایشون رو میشناسم!!! رم سرورشون به خاطر کارشون پر میشه!!! و هم cpu شون..بعد سرور هنگ میکنه..میگه بالا نمیاد..هر روز این مشکل هست..گفتم که واسه همکاران مشکلی پیش نیاد
سرور بدون نصب هیچ گونه برنامه اضافی خود بخود هر 2 ساعت یک بار بالا نمیومد ولی بازم دمت گرم پولو پس دادی
---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
بخدا افتضاح تر از سرور شما من تو عمرم ندیدم شب ها که اصلا سرور بالا نمیومد و از شما درخواست بکاپ سرور رو دادم شما گفتی به شرطی بکاپ میدیم که دوباره تمدید کنیی![]()
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
بجز پست خودتون 3نفر ریپلای کردن هم 3 نفر هم یه نظر داشتن و یک مورد گوشزد کردن
حالا توصیه هم برای خودتون هم دیگر همکارن و یا از جمله خودم چنانچه افر بخواهیم بدیم
1- نوع دقیق مصرفتون با توجه به مواردی که همکارن گفتند
2- مشخصات ومنابعی که نیاز دارید
اینها بگید هم خودتون مشکل نمیخورید هم کسانی که قرار هست افر بدن به شما
ممکنه مشخصاتی که میگرفتید منابعی که بود نسبت به نیاز شما کمتر بوده برای همین مشکل پیدا میشد
پس بهترین کار ت مشخصات و منابع مورد نیاز خود همچین نوع مصرفتون بصورت اعلام کنید
با تشکر
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
به نظر من کسانی که XEN میدن Offer بدن به ایشون
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)