-
January 17th, 2012, 00:50
سوال: نحوه نصب درگاه زرین پال بر روی یک اسکریپت PHP در هاستینگ که cpanel دارد
سلام.
من یک سرویس هاستینگ دارم که پنل مدیریتی اون cpanel است.
یک اسکریپت انگلیسی به زبان PHP داشتم که روی هاست نصب کردم و بعد تمامی صفحه هاش رو فارسی کردم
الان فقط مونده که به جای درگاه های libertyreserve , paypal و غیره درگاه زرین پال نصب کنم که همش فارسی شه.
چطور باید این کار رو انجام بدم؟
-
-
January 17th, 2012 00:50
# ADS
-
January 17th, 2012, 01:27
عضو انجمن
پاسخ : سوال: نحوه نصب درگاه زرین پال بر روی یک اسکریپت PHP در هاستینگ که cpanel دارد
سلام
دوست عزیز باید ماژول برای سیستم شما نوشته بشه
یعنی یک درگاه زرین پال متناسب با اسکریپت شما باید نوشته بشه و روی سیستم ست بشه
تا امکان استفاده از درگاه زرین پال برای شما محیا بشه
-
تعداد تشکر ها از ra3ou1 به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2012, 11:32
پاسخ : سوال: نحوه نصب درگاه زرین پال بر روی یک اسکریپت PHP در هاستینگ که cpanel دارد

نوشته اصلی توسط
ra3ou1
سلام
دوست عزیز باید ماژول برای سیستم شما نوشته بشه
یعنی یک درگاه زرین پال متناسب با اسکریپت شما باید نوشته بشه و روی سیستم ست بشه
تا امکان استفاده از درگاه زرین پال برای شما محیا بشه
ممنون.کی باید این کار رو انجام بده ؟ هزینه چقد می شه؟
-
-
January 17th, 2012, 11:59

نوشته اصلی توسط
f125tk
ممنون.کی باید این کار رو انجام بده ؟ هزینه چقد می شه؟
داخل سایت زرین پال قسمتی به نام <آزمایشگاه> قرار داده شده و ماژول های زرین پال برای سیستم های مختلف برای دانلود گذاشته شدهـ اگر سیستم مربوطه داخل لیست نبود می تونی از لینک
زرين پال | ياور زرين
استفاده کنی.
-
تعداد تشکر ها از abolfazlgoodarzi به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2012, 13:51

نوشته اصلی توسط
abolfazlgoodarzi
داخل سایت زرین پال قسمتی به نام <آزمایشگاه> قرار داده شده و ماژول های زرین پال برای سیستم های مختلف برای دانلود گذاشته شدهـ اگر سیستم مربوطه داخل لیست نبود می تونی از لینک
زرين پال | ياور زرين
استفاده کنی.
ممنون . من این بخش رو دیدم. اما این برای فروش محصول به صورت جداگانه ست.اما در وب سایت من چند گزینه در کنار هم وجود دارد که مشتری می تواند هر کدام را خواست انتخاب کند و در همان صفحه قیمت محاسبه شده و بعد باید بر روی پرداخت کلیک کند و به درگاه منتقل شود
-
-
عضو جدید
شمما می تونید از اسکریپتی که من برای وردپرس نوشتم استفاده کنید ....
نمونه اش اینجا هست demo.1wp.ir
-
-
خوب يه ماژول متناسب براي سيستم سفارش بده
-