صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: درخواست سرور مجازی ویندوز

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض درخواست سرور مجازی ویندوز

سلام. یک vps ویندوز با کیفیت بالا با رم 512 برای چیز چیز میخوام. از سوییس یا هلند ورداستریم یا آمریکا با تضمین سرعت... قیمت بدید.. مرسی
    راستی ضحمت نصب و کانفیگ نرم افزار + انتقال با شماست.. ممنون
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی ویندوز

با سلام ز آمریکا و کانادا در خدمتیم:
    حافظه رم : 512 مگابایت
    فضای هارد : 20 گیگابایت
    پهنای باند : نامحدود
    یورت شبکه : 1 گیگابایت
    آی پی : 1 عدد
    سیستم عامل: ویندوز - لینوکس - میکروتیک (قابل انتخاب)

ماهانه : 17 هزار تومان
    فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای

5. تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

تضمین سرعت ؟

فکر نمی کنم هیچ یک از کاربران این انجمن پدر یا فامیل هاشون مدیر مخابرات ایران باشند که بتونند تضمین سرعت بدند

ماه پیش یکی از کاربران ما دچار مشکل شد، هر چقدر بررسی کردیم هیچ جای کار مشکل نداشت و در نهایت پیشنهاد کردیم با ISP خودشون تماس بگیرند و مشخص شد که IP های سرور ایشان رو در blacklist قرار دادن از طرف ISP فقط!!!

ایران هیچ قانونی در این زمینه ها نداره، ارائه تضمین یعنی دروغ گفتن برای فروش سرویس !

با تشکر.

7. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

سلام
    فکر کنم شما ماه پیش هم از ما تضمین سرعت و کیفیت خواستید
    سرویسی که بدون دریافت هیچ هزینه ای با کانفیگ هماهنگ کردم همکاران تقدیم شما کنند تا چند روز تست کنید و در صورت عدم رضایت اعلام کنسلی کنید , حتی به خودتون زحمت ندادید بعد از گذشت یک هفته در تیکت ایجاد شده اعلام کنید که به سرویس نیاز ندارید تا همکاران سرویس را غیرفعال کنند
    این مد نظرتون باشه که اگر از جایی دیگه سرویس تهیه کردید (( با شرایطی که ما برای شما محیا کردیم )) حداقل در قبال لطفی که به شما شده به خودتون زحمت بدید و پاسخ تیکت ها را ارسال کنید
    این یادمون باشه که احترام , احترام میاره

موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

9. تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    744 پست

هلند ، ecatel
    وارز
    Portal Home - Afagh Group

11. تعداد تشکر ها از php.source به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    سلام
    فکر کنم شما ماه پیش هم از ما تضمین سرعت و کیفیت خواستید
    سرویسی که بدون دریافت هیچ هزینه ای با کانفیگ هماهنگ کردم همکاران تقدیم شما کنند تا چند روز تست کنید و در صورت عدم رضایت اعلام کنسلی کنید , حتی به خودتون زحمت ندادید بعد از گذشت یک هفته در تیکت ایجاد شده اعلام کنید که به سرویس نیاز ندارید تا همکاران سرویس را غیرفعال کنند
    این مد نظرتون باشه که اگر از جایی دیگه سرویس تهیه کردید (( با شرایطی که ما برای شما محیا کردیم )) حداقل در قبال لطفی که به شما شده به خودتون زحمت بدید و پاسخ تیکت ها را ارسال کنید
    این یادمون باشه که احترام , احترام میاره

موفق باشید
    تا چند روز؟ دوست من روز سوم نشده سرویس پاک شد کلا! دوست عزیز بنده رو سالهاست اینجا میشناسند.با خیلی از هاستینگا که شاید حتی نامش رو ندونید همکاری داشتم. و همینطور شما هم بنده رو تا حدی میشناسید.بله درسته از شما یک میکروتیک گرفتیم که ازش خوشمم آمد و قرار شد فرداش مبلغ رو بریزم.آن فرداش دقیق یادم نیست اما آن فردا عید قدیر یا همچین چیزی بود که تا چند روز هم بسته بود بانکها.که بنده به چندین بانک مراجعه کردم و سیستم سیباشون قطع بود.یادتون باشه فقط شهر ما نبود و کل ایران سیستم بانکیشون اختلال داشت.از هر عابر بانکی هم خواستم پول رو بریزم سیبا قطع بود.آنلاین خواستم بریزم که این جواب بخش پشتیبانی شما بود..
    پرداخت آنلاین بانک سامان در حال حاضر غیرفعال است
    --------------------------------
    باتشکر پشتیبانی شرکت نوآوران شبکه بینالود ؛ وارزهاست - لیالی
    فرداش و پس فرداش تعطیل بود و اینترنت شهر کوفتی ما نت قطع بود و بنده تا بعد تعطیلات به نت دسترسی نداشتم و نمیتونستم جواب شما رو بدم. روز سوم به علت اینکه نتونستم مبلغ رو بریزم مستقیم پیغام حذف اکانت آمد و سه ساعت بعدش سرویس کلا پاک شد. شما خودت رو بزار جای من چیکار میکنی؟ بنده بی احترامی کردم؟ یا حق کسی رو خوردم؟ دوستانی که اینجا هستند شده ازشون سرویس گرفتم و دو روز استفاده نکردم اما پول یک ماهشون رو بهشون دادم.با تمامی مشکلاتی که در پی ایجاد شرکت دارم با همه تصویه حساب کردم..مبلغ ها هم بسیار گرونتر از 14 هزار تومان شده بوده.. هیچ کدوم از دوستان با اینکه به بعضیهاشون بالای 200 هزار تومان بیش از یک ماه بدهکارم یکیشون نیومد تو تاپیک بگه و اینقدر به بنده اعتماد دارند که میدونن باهاشون تصویه حساب میکنم.. بعد شما به خاطر یک سرویس 14 هزار تومانی که آن هم البته به قول شما چند روز تست بوده آمدید وسط جمع دارید میگید به شما بی احترامی شده؟
    شما واسط تاحالا مشکلات نبوده؟ من پیغام نتونستم بدم شما چرا یک پ خ ندادی؟ چرا تلفن نزدی به مشتریت سرویس رو میخوای یا نه؟ مگر تلفن بنده رو نداشتید؟ چرا یک زنگ نزدی به مشتریت؟ ایمیل دادن واقعا کافیه؟ خوبه آریا جان هم تایید میکنه اینجا ایرانه.نداشتن اینترنت و قطعی و بانک و.. مشکلات همیشگی هست.تا دو روز مشکل باشه شما میپری بهش؟
    بابت آن سرویس هم با اینکه تقصیر بنده نبود ازتون معضرت میخوام.اگر بهتون خسارتی خورده بگید مبلغ رو همین الان واریز کنم..

راستی این سرویس رو هم بنده برای خودم نمیخوم.بنده 6 تا مشتری دارم که دارم یکیشون رو منتقل میکنم رو سرور دیگر از نوع ویندوز... کسی آفر داره بده..مرسی

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط faranetwork نمایش پست ها
    با سلام ز آمریکا و کانادا در خدمتیم:
    حافظه رم : 512 مگابایت
    فضای هارد : 20 گیگابایت
    پهنای باند : نامحدود
    یورت شبکه : 1 گیگابایت
    آی پی : 1 عدد
    سیستم عامل: ویندوز - لینوکس - میکروتیک (قابل انتخاب)

ماهانه : 17 هزار تومان
    فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای
    شما که گفتی تنظیمات انجام نمیدی عزیز؟ دیگه آفرت چیه؟
    راستی ضحمت نصب و کانفیگ نرم افزار + انتقال با شماست
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

13. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو انجمن m3hdi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    819
    تشکر شده در
    563 پست

با سلام
    512 مگابایت رم
    30 گیگ هارد
    500 گیگ پهنای باند
    ماهانه : 25 هزار تومان
    هلند
    یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...

15. تعداد تشکر ها از m3hdi به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    516
    تشکر تشکر شده 
    2,000
    تشکر شده در
    1,597 پست

با درود بی پایان
    از هلند ورداستریم پورت 1Gbps در خدمت هستیم.
    کانفینگ 2 پروتکل
    Ram 512
    Hdd 20
    Bw 1T
    Port 1Gbps
    ماهانه 16200 تومان

17. تعداد تشکر ها از Milad-H به دلیل پست مفید

عضو انجمن Mehrvarzan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست
    آدرس تلگرام: https://t.me/Ferdy110
    خرید و فروش بیت کوین با قیمت مناسب: کلیک کنید

19. تعداد تشکر ها از Mehrvarzan به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    تا چند روز؟ دوست من روز سوم نشده سرویس پاک شد کلا! دوست عزیز بنده رو سالهاست اینجا میشناسند.با خیلی از هاستینگا که شاید حتی نامش رو ندونید همکاری داشتم. و همینطور شما هم بنده رو تا حدی میشناسید.بله درسته از شما یک میکروتیک گرفتیم که ازش خوشمم آمد و قرار شد فرداش مبلغ رو بریزم.آن فرداش دقیق یادم نیست اما آن فردا عید قدیر یا همچین چیزی بود که تا چند روز هم بسته بود بانکها.که بنده به چندین بانک مراجعه کردم و سیستم سیباشون قطع بود.یادتون باشه فقط شهر ما نبود و کل ایران سیستم بانکیشون اختلال داشت.از هر عابر بانکی هم خواستم پول رو بریزم سیبا قطع بود.آنلاین خواستم بریزم که این جواب بخش پشتیبانی شما بود..

فرداش و پس فرداش تعطیل بود و اینترنت شهر کوفتی ما نت قطع بود و بنده تا بعد تعطیلات به نت دسترسی نداشتم و نمیتونستم جواب شما رو بدم. روز سوم به علت اینکه نتونستم مبلغ رو بریزم مستقیم پیغام حذف اکانت آمد و سه ساعت بعدش سرویس کلا پاک شد. شما خودت رو بزار جای من چیکار میکنی؟ بنده بی احترامی کردم؟ یا حق کسی رو خوردم؟ دوستانی که اینجا هستند شده ازشون سرویس گرفتم و دو روز استفاده نکردم اما پول یک ماهشون رو بهشون دادم.با تمامی مشکلاتی که در پی ایجاد شرکت دارم با همه تصویه حساب کردم..مبلغ ها هم بسیار گرونتر از 14 هزار تومان شده بوده.. هیچ کدوم از دوستان با اینکه به بعضیهاشون بالای 200 هزار تومان بیش از یک ماه بدهکارم یکیشون نیومد تو تاپیک بگه و اینقدر به بنده اعتماد دارند که میدونن باهاشون تصویه حساب میکنم.. بعد شما به خاطر یک سرویس 14 هزار تومانی که آن هم البته به قول شما چند روز تست بوده آمدید وسط جمع دارید میگید به شما بی احترامی شده؟
    شما واسط تاحالا مشکلات نبوده؟ من پیغام نتونستم بدم شما چرا یک پ خ ندادی؟ چرا تلفن نزدی به مشتریت سرویس رو میخوای یا نه؟ مگر تلفن بنده رو نداشتید؟ چرا یک زنگ نزدی به مشتریت؟ ایمیل دادن واقعا کافیه؟ خوبه آریا جان هم تایید میکنه اینجا ایرانه.نداشتن اینترنت و قطعی و بانک و.. مشکلات همیشگی هست.تا دو روز مشکل باشه شما میپری بهش؟
    بابت آن سرویس هم با اینکه تقصیر بنده نبود ازتون معضرت میخوام.اگر بهتون خسارتی خورده بگید مبلغ رو همین الان واریز کنم..

راستی این سرویس رو هم بنده برای خودم نمیخوم.بنده 6 تا مشتری دارم که دارم یکیشون رو منتقل میکنم رو سرور دیگر از نوع ویندوز... کسی آفر داره بده..مرسی

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

شما که گفتی تنظیمات انجام نمیدی عزیز؟ دیگه آفرت چیه؟
    اون هلند بود!!!!!!.

21. تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)