-
March 3rd, 2020, 11:37
▆▇ مشکل با mizbansv.com برنامه نویسی اسکریپت ▇▆ شرکت کنید
با سلام مدتی پیش تایپکی زدیم به عنوان گرفتن دیتا از سایت x یا سایت y
که یکی از کاربرای همین انجمن ( sina_lizard ) به ادرس : http://mizbansv.com پیام دادن که میتونم انجام بدم و پروژ به ایشون سپرده شد تخفیف ها داده شد و مبلغ 500 هزار تومان و یک میلیون براشون واریز شد و مبلغ 1 میلیون هم بعد از اتمام کار
اسکریپت برای ایشون ارسال شد حدود یک هفته گفتن داریم بررسی میکنیم اسکریپت رو و بعد از یک هفته گفتن که بله قابل انجام هست و به راحتی میشه دیتا هارو گرفت و هر چند روز پیام میدادیم گفتن که
درحال انجامه و 30 .35 روزه تمام هست کار و ایشون پیام دادن دیروزکه مشکل از اسکریپت شما هست اسکریپت برای 10 سال پیش هست ! و مشکل داره نمیشه اسکریپتی که 4 ساله نوشته شده و اصلا بحث تایم اسکریپت به کنار
قبلا اسکریپت از یه سرویس دهنده دیگه استفاده میکرد میکرد که قرار شد اسپورت بوک اسکریپت تغییر کنه و از سایت های x یا سایت y
دیتا هارو بگیره که گفتن باید حتما از اون سرویس دهنده قبلی api تهیه کنید تا اسپورت بوک به درستی کار کنه ! در صورتی که اگر اینطوری بود قطعا ماapi خودمون رو تمدید میکردیم که این مدت دستمون تو پوست گردو نذاریم که اخرش هم بگن هیچ !
پیام دادن که مشکل از اسکریپت شما هست ما اسپورت بوک رو نوشتیم ولی نتایج بازی هارو نمیزنه در صورتی که مهم ترین مورد هست و میگن چون این مورد کار نمیکنه مشکل از اسکریپت هست !
در صورتی که از سایتی که باید دیتا هاگرفته میشه بررسی کرد که قسمت دریافت نتایج بازی های اتمام شده اپدیت بشه که اگر بازی تمام شده و شرطی که بسته شده برای کاربر رو بخونه و هزینه رو کسر یا اضافه کنید
دوستان ایا این مشکل از سمت اسکریپت هست ؟ و اینکه ایشون بعد از گذشت 30 روز تازه میگن اسکریپتتون برای 10 سال پیش هست ! در صورتی که دیتا هاروقرار بود کامل از سایت دیگه بگیرن
که متاسفانه پاسخ گو نیستن و اسرار به مشکل اسکریپت دارن در صورتی که 7 روز اسکریپت رو انالیز کردن و پس از گذشت 30 روز میگن مشکل از اسکریپت هست !
قرار بر کنسل شد و شماره کارت از ما گرفتن و هزینه رو برگردونن گفتن که سقف امروز من پر هست ! 12 شب میزنم که پیام دادم جناب چیشد پیامی که به من دادن ! پولی به شما برگشت داده نمیشه چون ما
30
روز کار کردیم رویه اسکریپت ( اسکریپتی که کار شده ولی تا الان هیچ دمویی ارسال نشده) اگر هم اماده هست طبق گفته خوودشون دارای مشکل هست و به درستی کار نمیکنه قرار ما بر این بوددریافت دیتا بدون مشکل بود
دوستان آیا مشکل از اسکریپت ما بوده ؟ پس از 7 روز انالیز اسکریپت چرا نگفتن اسکریپت مشکل دار هست و مورد رو گزارش بدن ؟ که کنسل کنیم پروژه رو
ویرایش توسط pc.rootall : March 3rd, 2020 در ساعت 11:38
-
-
March 3rd, 2020 11:37
# ADS
-
March 3rd, 2020, 12:05
عضو جدید
پاسخ : ▆▇ مشکل با mizbansv.com برنامه نویسی اسکریپت ▇▆ شرکت کنید
با سلام
اسپورت بوک شما طراحی شده
این مشکل ما نیست که شما نمیتونید از سایت اصلی اسکریپتتون api بخرین
شما دو اسکریپت به ما ارسال کردین هیچ کدوم هم قرار ندادین که همکارا نگاه کنن ببینن از چه قرار هست
اول اینکه اینجا تاپیک زدن جز سردرد برای همکارا چیز دیگه ای نداره شما اگر نیاز هست میتونید از enamad یا حضوری بیایین پیگیر باشینما خودمون رو مخفی نکردیم که شما اینجا تاپیک زدین
شما دو اسکریپت برای ما فرستادین که اسکریپت اصلی که برای ما فرستادین تا روی اون کار بشه ما 12 سال پیش هست و سایت هایی که از اونا سورس میگرفت ما توی https://archive.org/ نگاه کردیم سایت ها مال 10 تا 12 سال پیش هست اخرین فعالیتشون ! میتونید اسکریپت رو بزارید تا من لینک ها و مستنداتش رو ارایه بدم
شما چطور انتظار داشتین که ما یک اسکریپتی که سورس هاش رو از سایت هایی میخونه که 10 سال هست وجود ندارن بتونیم اسپورت بوک اد کنیم (شما باید اول سفارش میگفتین اسکریپت مال 10 سال پیش هست)
ما از طریق لاراول اسپورت بوک شما رو نوشتیم کل همکارا میدونن تقریبا نصف مدت برنامه نویسی با لاراول میره برای انالیزش
ما دیدیم اسکریپت اولتون که قرار هم روی همین هست اسپورت بوک اد کنیم سورس نمیخونه چون سایت هایی که باید بخونه 10 ساله وجود ندارن
گفتیم روی اسکریپت دومتون هم امتحان کنیم که اسکریپت دومتون هم ماهانه 160 دلار api داره اینم بازم به ما ربطی نداره این یجور لطف بود که ما اسکریپت دوم رو هم تست کردیم که شاید روی اون انجام بشه که پول و وقتتون هدر نره
الان کل ماجرا این هست که شما به ما یک اسکریپتی دادین که مال 10 سال پیش هست (یا خودتون نگاه کنید در https://archive.org/ یا اسکریپت رو قرار بدین تا همکارا نگاه کنن )
که ما روی اون براتون اسپورت بوک طراحی کنیم ما طراحی کردیم موقع ست کردن دیدیم اصلا سایت هایی که این اسکریپت ازشون سورس میگیره 10 سال هست وجود ندارن !
این مشکل از ما هست یا شما ؟
هاستینگ میزبان سرور
با نماد اعتماد-ارایه هاست و نمایندگی رایگان سی پنل لایت اسپید به صورت اسپانسری
شماره تماس و تلگرام: 09385924968
-
-
March 3rd, 2020, 12:43

نوشته اصلی توسط
sina_lizard
با سلام
اسپورت بوک شما طراحی شده
این مشکل ما نیست که شما نمیتونید از سایت اصلی اسکریپتتون api بخرین
شما دو اسکریپت به ما ارسال کردین هیچ کدوم هم قرار ندادین که همکارا نگاه کنن ببینن از چه قرار هست
اول اینکه اینجا تاپیک زدن جز سردرد برای همکارا چیز دیگه ای نداره شما اگر نیاز هست میتونید از enamad یا حضوری بیایین پیگیر باشینما خودمون رو مخفی نکردیم که شما اینجا تاپیک زدین
شما دو اسکریپت برای ما فرستادین که اسکریپت اصلی که برای ما فرستادین تا روی اون کار بشه ما 12 سال پیش هست و سایت هایی که از اونا سورس میگرفت ما توی
https://archive.org/ نگاه کردیم سایت ها مال 10 تا 12 سال پیش هست اخرین فعالیتشون ! میتونید اسکریپت رو بزارید تا من لینک ها و مستنداتش رو ارایه بدم
شما چطور انتظار داشتین که ما یک اسکریپتی که سورس هاش رو از سایت هایی میخونه که 10 سال هست وجود ندارن بتونیم اسپورت بوک اد کنیم (شما باید اول سفارش میگفتین اسکریپت مال 10 سال پیش هست)
ما از طریق لاراول اسپورت بوک شما رو نوشتیم کل همکارا میدونن تقریبا نصف مدت برنامه نویسی با لاراول میره برای انالیزش
ما دیدیم اسکریپت اولتون که قرار هم روی همین هست اسپورت بوک اد کنیم سورس نمیخونه چون سایت هایی که باید بخونه 10 ساله وجود ندارن
گفتیم روی اسکریپت دومتون هم امتحان کنیم که اسکریپت دومتون هم ماهانه 160 دلار api داره اینم بازم به ما ربطی نداره این یجور لطف بود که ما اسکریپت دوم رو هم تست کردیم که شاید روی اون انجام بشه که پول و وقتتون هدر نره
الان کل ماجرا این هست که شما به ما یک اسکریپتی دادین که مال 10 سال پیش هست (یا خودتون نگاه کنید در
https://archive.org/ یا اسکریپت رو قرار بدین تا همکارا نگاه کنن )
که ما روی اون براتون اسپورت بوک طراحی کنیم ما طراحی کردیم موقع ست کردن دیدیم اصلا سایت هایی که این اسکریپت ازشون سورس میگیره 10 سال هست وجود ندارن !
این مشکل از ما هست یا شما ؟
اسکریپت برای ایشون ارسال شد حدود یک هفته گفتن داریم بررسی میکنیم اسکریپت رو و بعد از یک هفته گفتن که بله قابل انجام هست و به راحتی میشه دیتا هارو گرفت و هر چند روز پیام میدادیم گفتن که
شما این مطلب رو تایید میکنید ؟
-
-
March 3rd, 2020, 12:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nofoozgar
شما این مطلب رو تایید میکنید ؟
سلام
انالیز یک هفته ای برای بخش انالیز لاراول بود
(انالیز برای این هست که اطلاعاتی که مشتری میگه قابل تبدیل به کد و برنامه هست یا خیر )
ما سالم بودن اسکریپت ایشون رو که تست نکردیم و وظیفه ما هم نیست
هاستینگ میزبان سرور
-
-
March 3rd, 2020, 13:32
عضو دائم
اگر محدوده کاری شما به درستی انجام شده باشه و هیچ مشکلی نباشه ( نیاز به تایید کارشناس داره )
هماهنگ سازی اسکریپت با کاری شما انجام دادید خودش یک پروژه جدا محسوب میشه
یک وقتی درخواست میشه که روی این وب سایت این کار و انجام بدید - فردی که سفارش میده به هیچی کاری نداره و میگه کار و کامل و سالم میخوام و مبلغ رو پرداخت میکنم , جای بهانه ای وجود نداره
اما گاهی سفارش دهنده به صورت تخصصی درخواست ایجاد میکنه - از اینجا بخونه به اونجا بریزه و یک کپی بگیره و درخواست و چک کنه و...
اگر روی سایت اجرا نشه بر عهده نویسنده نیست.
چون مثل این می مونه که از طرف خواسته باشی تمام رخداد ها رو داخل Notepad ذخیره کنه و تحویل بده و تضمین اجرا نداره.
لطفا نوع توافقی که با هم کرده بودید رو بیشتر بررسی کنید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2020, 13:36
عضو انجمن
عرض سلام و خسته نباشید.
خدمت دوستان عارضم که بنده چون در جریان نسبی پروژه هستم و اونطور که مطلع شدم باتوجه به توضیحاتی که مبنی بر دلایل عدم بازگشت دادن وجه، این هستش که به هرحال زحمتی رو در طی این مدت چهل روزه کشیدن، که میبایست حق الزحمه ی خودشون رو دریافت کنن.
معمولا در بحث حق الزحمه دریافت کردن، مهم ترین چیز اینه که من برای یک کارفرمایی یک زحمتی میکشم که کارفرما به یک حاصل و نتیجه ای برسه و در مقابل هم کارفرما، حاصل دسترنج و حق الزحمه رو پرداخت میکنه.
اما هرکسی با هر منطقی بیاد داوری کنه که من برای حل مشکل فردی، زحمتی میشکم که به هر دلیلی، در نتیجه ی این زحمات، هیچ مشکلی از کارفرما حل نمیشه. آیا همچنان باید اون کارفرما حق الزحمه ای پرداخت کنه؟ میخوام بگم که در توافقشون همونطور که مطلع هستین، نوع سفارش به شکلی هستش که باید کسی که این مبلغ رو پرداخت کرده به یک نتیجه ای میرسیده که اساسا بالکل هیچ نتیجه ای حاصل نشده. که دلایل هرچند هم بسیار و منطقی، اما کارفرما ی ما که پول خودش رو پرداخت کرده که محصول خودش رو تحویل بگیره، محصول خودش رو تحویل نگرفته و چون پول رو ابتداعا پرداخت کرده الآن بعنوان فردی که صرفا داره میگه که آقا چهل روز زحمت شما برای من حاصلی نداشته. به چه علت حق الزحمه پرداخت کنم؟
پیشنهاد من این هستش که چون راهتون هم از هم دور هستش، بین خودتون یک داور انتخاب کنین، و واقعا به نظر داور، هردو احترام بگذارین و هزینه اش هم زیاد نیستش. فکر میکنم صد تا دویست تومن هزینه داشته باشه، الی ماشالله دفاتر وکالت هم انقدر زیاد هستش که وب سایت داشته باشن که بتونین از راه دور به شکل اعتمادی یکی رو بین خودتون انتخاب کنین و مشکل تون رو حل کنین.
اما دریافت حق الزحمه بابت زحمتی که هیچ آورده ای برای پرداخت کننده نداشته باشه، حلال نیست.
انشالله که با پشت سرگذاشتن این پروژه بین خودتون بتونین پروژه های بیشتری رو باهم، همکاری کنین.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2020, 14:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
demonvictor
عرض سلام و خسته نباشید.
خدمت دوستان عارضم که بنده چون در جریان نسبی پروژه هستم و اونطور که مطلع شدم باتوجه به توضیحاتی که مبنی بر دلایل عدم بازگشت دادن وجه، این هستش که به هرحال زحمتی رو در طی این مدت چهل روزه کشیدن، که میبایست حق الزحمه ی خودشون رو دریافت کنن.
معمولا در بحث حق الزحمه دریافت کردن، مهم ترین چیز اینه که من برای یک کارفرمایی یک زحمتی میکشم که کارفرما به یک حاصل و نتیجه ای برسه و در مقابل هم کارفرما، حاصل دسترنج و حق الزحمه رو پرداخت میکنه.
اما هرکسی با هر منطقی بیاد داوری کنه که من برای حل مشکل فردی، زحمتی میشکم که به هر دلیلی، در نتیجه ی این زحمات، هیچ مشکلی از کارفرما حل نمیشه. آیا همچنان باید اون کارفرما حق الزحمه ای پرداخت کنه؟ میخوام بگم که در توافقشون همونطور که مطلع هستین، نوع سفارش به شکلی هستش که باید کسی که این مبلغ رو پرداخت کرده به یک نتیجه ای میرسیده که اساسا بالکل هیچ نتیجه ای حاصل نشده. که دلایل هرچند هم بسیار و منطقی، اما کارفرما ی ما که پول خودش رو پرداخت کرده که محصول خودش رو تحویل بگیره، محصول خودش رو تحویل نگرفته و چون پول رو ابتداعا پرداخت کرده الآن بعنوان فردی که صرفا داره میگه که آقا چهل روز زحمت شما برای من حاصلی نداشته. به چه علت حق الزحمه پرداخت کنم؟
پیشنهاد من این هستش که چون راهتون هم از هم دور هستش، بین خودتون یک داور انتخاب کنین، و واقعا به نظر داور، هردو احترام بگذارین و هزینه اش هم زیاد نیستش. فکر میکنم صد تا دویست تومن هزینه داشته باشه، الی ماشالله دفاتر وکالت هم انقدر زیاد هستش که وب سایت داشته باشن که بتونین از راه دور به شکل اعتمادی یکی رو بین خودتون انتخاب کنین و مشکل تون رو حل کنین.
اما دریافت حق الزحمه بابت زحمتی که هیچ آورده ای برای پرداخت کننده نداشته باشه، حلال نیست.
انشالله که با پشت سرگذاشتن این پروژه بین خودتون بتونین پروژه های بیشتری رو باهم، همکاری کنین.
سلامی دوباره
ممنون از دوستان که نظر میدن
من الان یک اسکریپت خراب بهتون بدم که به تنهایی کارنمیکنه ! سفارش بدم که فلان چیز رو اضافه کنید شما بعد از 40 روز نوشتن فلان چیز موقع ست کردن با اسکریپت ببینید اع این اسکریپت خامش مورد داره ما این رو هم اضافه کنیم بازم خامش مورد داره
من مقصر هستم یا شما ؟
من کاری که ایشون خواستن رو انجام دادم و طراحی کردم اگر خواستن میتونم دمو بدم ولی اصلا قبل از طراحی ما اسکریپت رو خودشون دارن دیگه نگاه کنن اسکریپت سالم نیست
مثل این میمونه شما یک وردپرس دارین که موقع پست گذاشتن پست در سایت دیده نمیشه دادین به ما که ما میخواییم پست بزاریم از سمت راست نشون داده بشه ما همه چیو راست چین میکنیم انجام میدیم موقع پست گذاشتن میبینیم اع این که اصلا پست نمیزاره ؟
تقصیر ما هست الان ؟ انصاف داشته باشید و با انصاف قضاوت کنید بنده که تنها برنامه نویسی نمیکنم الان از ایشون گرفتم دادم php یه نفر js یه نفر چیزایی که بلدم خودم برای هر کدومشون هم هزینه کاری که انجام دادن رو دادم و کارشون رو تجویل دادن و رفتن
الان برم به اونا چی بگم که پول بگیرم بدم به این اقا ؟
نهایت کاری که میتونم برای ایشون انجام بدم با قیمت قبل از مشکلات بوجود اومده که برای اسکریپت کامل داده بودیم
با همون قیمت قبلی طراحی کنم و هر هزینه ای تا الان دادن رو از هزینه اسکریپت جدید کم کنم !
ویرایش توسط sina_lizard : March 3rd, 2020 در ساعت 14:10
هاستینگ میزبان سرور
-
-
March 4th, 2020, 03:40

نوشته اصلی توسط
sina_lizard
سلامی دوباره
ممنون از دوستان که نظر میدن
من الان یک اسکریپت خراب بهتون بدم که به تنهایی کارنمیکنه ! سفارش بدم که فلان چیز رو اضافه کنید شما بعد از 40 روز نوشتن فلان چیز موقع ست کردن با اسکریپت ببینید اع این اسکریپت خامش مورد داره ما این رو هم اضافه کنیم بازم خامش مورد داره
من مقصر هستم یا شما ؟
من کاری که ایشون خواستن رو انجام دادم و طراحی کردم اگر خواستن میتونم دمو بدم ولی اصلا قبل از طراحی ما اسکریپت رو خودشون دارن دیگه نگاه کنن اسکریپت سالم نیست
مثل این میمونه شما یک وردپرس دارین که موقع پست گذاشتن پست در سایت دیده نمیشه دادین به ما که ما میخواییم پست بزاریم از سمت راست نشون داده بشه ما همه چیو راست چین میکنیم انجام میدیم موقع پست گذاشتن میبینیم اع این که اصلا پست نمیزاره ؟
تقصیر ما هست الان ؟ انصاف داشته باشید و با انصاف قضاوت کنید بنده که تنها برنامه نویسی نمیکنم الان از ایشون گرفتم دادم php یه نفر js یه نفر چیزایی که بلدم خودم برای هر کدومشون هم هزینه کاری که انجام دادن رو دادم و کارشون رو تجویل دادن و رفتن
الان برم به اونا چی بگم که پول بگیرم بدم به این اقا ؟
نهایت کاری که میتونم برای ایشون انجام بدم با قیمت قبل از مشکلات بوجود اومده که برای اسکریپت کامل داده بودیم
با همون قیمت قبلی طراحی کنم و هر هزینه ای تا الان دادن رو از هزینه اسکریپت جدید کم کنم !
اسکریپت خرابه کار نمیکنه ! شما یک هفته انالیز کردید پس از 30 روز میگذره حتی بیشتر هنوز هیچ دموی ارسال نکردید ! بعد از 30 روز میگید اسکریپت مشکل داره ؟
شما هزینه رو چطور دریافت کردید زمانی که درخواست هزینه میکردید اسکریپت مشکلی نداشت و تازه متوجه شدید اسکریپت دارای مشکل هست ؟
شما هنوز دمویی اماده نکردید چطور میگید پول برگشت داده نمیشه روز اول که خیلی تعریف میکردید ای ما میتونیم ال میکنیم فلان میکنیم خیالتون راحت
شما پیام دادید شماره کارت بدید هزینه کامل برگشت شه و گفتید سقفم پره 12 شب واریز میکنم ! مسخره کردید باز کل پیام های تلگرام رو حذف میکنید و میگید هزینه برگشت نمیشه پول بیشتر بده اختصاصی برات بزنیم ؟؟؟ جالبه واقعا
1,500 دادم به شما هرچند کاری هم انجام نشده شما 500 هزار تومان نوش جانت
یک میلیون الباقی رو برای بنده واریز کنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
viasky
اگر محدوده کاری شما به درستی انجام شده باشه و هیچ مشکلی نباشه ( نیاز به تایید کارشناس داره )
هماهنگ سازی اسکریپت با کاری شما انجام دادید خودش یک پروژه جدا محسوب میشه
یک وقتی درخواست میشه که روی این وب سایت این کار و انجام بدید - فردی که سفارش میده به هیچی کاری نداره و میگه کار و کامل و سالم میخوام و مبلغ رو پرداخت میکنم , جای بهانه ای وجود نداره
اما گاهی سفارش دهنده به صورت تخصصی درخواست ایجاد میکنه - از اینجا بخونه به اونجا بریزه و یک کپی بگیره و درخواست و چک کنه و...
اگر روی سایت اجرا نشه بر عهده نویسنده نیست.
چون مثل این می مونه که از طرف خواسته باشی تمام رخداد ها رو داخل Notepad ذخیره کنه و تحویل بده و تضمین اجرا نداره.
لطفا نوع توافقی که با هم کرده بودید رو بیشتر بررسی کنید
خدا امواتتو بیامرزه توافق ما با ایشون این بود اسکریپت رو در اختیارشون قرار دادیم و قرار شد از سایت ایکس بطور کامل دیتا هارو بگیره و کامل در سایت نمایش بده و بتونیم استفاده کنیم
واقعا قابل قبول هست که بعد از گذشت 30 روز بگن اسکریپت خرابه پول بیشتر بدید اختصاصی براتون بزنیم ؟ متاسفانه تا قبل گرفتن بیانه کلی از کارشون تعریف کردند که بله ما میتونیم رویه همین اسکریپت کال و بدون نقص ران کنیم متاسفانه بیشتر مبلغ رو گرفتن امروز فردا کردند و حتی دمویی هم اماده نکردند هرچند دیگه به درد من نمیخوره که حتی کامل هم نکردند مواردی که ازشون خواسته شده بود
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sina_lizard
سلام
انالیز یک هفته ای برای بخش انالیز لاراول بود
(انالیز برای این هست که اطلاعاتی که مشتری میگه قابل تبدیل به کد و برنامه هست یا خیر )
ما سالم بودن اسکریپت ایشون رو که تست نکردیم و وظیفه ما هم نیست
اسکریپت سالمه والا الله وکیلی
عبدول ... خرم اسکریپت ناقص بدم وقتم طلف شه هزینم بره اخه یه چیزی بگو عزیز با عقل جور در بیاد نمیدونم چه اسراری داشتین انجام بدید با اینکه کلی از خودتون تعریف کردید ! در صورتی که توانایشون نداشتید چندین بار هم گفتیم عزیز میتونید بله کار ما تخصصی هست ما برنامه نویسی حرفه ای هستیم کلی نمونه کار اختصاصی داریمو ... والا درخواست دمو نمونه کارااتونم کردیم هیچ دمویی ارسال نشد گفتیم همکار وب هاستینگ هستید اعتماد کردیم و واقعا متاسفم ...
ویرایش توسط pc.rootall : March 4th, 2020 در ساعت 03:51
-
-
March 4th, 2020, 18:48
عضو جدید
سلام به دوستان
ماجرای کلی ایشون اینه که مثال بزنم روشن بشه
ایشون اومدن یک ماشین دارن موتورش خرابه بهم میگن به این ماشین 4 تا لاستیک میخواییم
ما لاستیکارو میندازیم روش میگیم اقا استارت بزن برو به سلامت
میره میبینه استارت نمیزنه میاد شروع میکنه اقا این چه لاستیکیه انداختی , تو که گفتی این لاستیک هارو میشه انداخت رو این ماشین الان چرخ ماشین نمیچرخه و فلان تو باید موقع لاستیک انداختن چک می کردی می گفتی ماشین موتورش خرابه لاستیک انداخت روش !
الانم میگه پول بک بدین !
همینطوری که گفتم و الانم میگم
به دو روش میتونن اقدام کنن
دادسرا میتونن شکایت کنن پرونده تشکیل بشه اگر مشکل از سمت ما میشه پولشون ضرر زیانشون و هزینه دادرسیشون پرداخت میشه
و اگر حق با ما بود اعاده حیثیت میشه و باهاشون برخورد میکنن
ما برای اینکه همینجا هم تهمت د ز دی میزنن بهمون و زنگ میزنن فحاشی میکنن پرونده دیروز تشکیل شده و به زودی جواب همینجا قرار داده میشه
! و حضورا همینجا توی سایت اینماد ادرس دفتر هست میتونن تشریف بیارن
یا دانش ایشون اونقدری هست که نمیتونه درک کنه از چی قراره
یا میبینه تقصیر خودش هست فکر میکنه با پافشاری به جایی میرسه
مثال بالا نزدیک ترین مثالی بود که به کل ماجرا میشد زد
ویرایش توسط sina_lizard : March 4th, 2020 در ساعت 18:56
هاستینگ میزبان سرور
-
-
March 5th, 2020, 13:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sina_lizard
سلام به دوستان
ماجرای کلی ایشون اینه که مثال بزنم روشن بشه
ایشون اومدن یک ماشین دارن موتورش خرابه بهم میگن به این ماشین 4 تا لاستیک میخواییم
ما لاستیکارو میندازیم روش میگیم اقا استارت بزن برو به سلامت
میره میبینه استارت نمیزنه میاد شروع میکنه اقا این چه لاستیکیه انداختی , تو که گفتی این لاستیک هارو میشه انداخت رو این ماشین الان چرخ ماشین نمیچرخه و فلان تو باید موقع لاستیک انداختن چک می کردی می گفتی ماشین موتورش خرابه لاستیک انداخت روش !
الانم میگه پول بک بدین !
همینطوری که گفتم و الانم میگم
به دو روش میتونن اقدام کنن
دادسرا میتونن شکایت کنن پرونده تشکیل بشه اگر مشکل از سمت ما میشه پولشون ضرر زیانشون و هزینه دادرسیشون پرداخت میشه
و اگر حق با ما بود اعاده حیثیت میشه و باهاشون برخورد میکنن
ما برای اینکه همینجا هم تهمت د ز دی میزنن بهمون و زنگ میزنن فحاشی میکنن پرونده دیروز تشکیل شده و به زودی جواب همینجا قرار داده میشه
! و حضورا همینجا توی سایت اینماد ادرس دفتر هست میتونن تشریف بیارن
یا دانش ایشون اونقدری هست که نمیتونه درک کنه از چی قراره
یا میبینه تقصیر خودش هست فکر میکنه با پافشاری به جایی میرسه
مثال بالا نزدیک ترین مثالی بود که به کل ماجرا میشد زد
با توجه به توضیحاتی که دادن در مثال شما، این هستش که ایشون یک ماشینی که حرکت نمیکنه رو به شما نشون دادن و گفتن که ما میخواییم از این ماشین استفاده کنیم. شما هم نشستین بررسی کردین و باخودتون گفتین که خب من میام اینو با لاراول از اول درست میکنم. الآن نه شما تونستین با لاراول سایت ایشون رو بزنین، نه تونستین اسکریپت اون بنده خدارو مشکلشو برطرف کنین.
پول رو هم که گرفتین و میگین که من زحمت کشیدم این پول هم حق الزحمه ام. میبخشین ولی زحمتی که کشیدین، تحویلش بدین ازش استفاده کنه حق الزحمه تون هم نوش جونتون.
شما نه تونستین با لاراول بازنویسیش کنین بشون تحویل بدین نه تونستین اسکریپتش رو اصلاح کنین. خخخخخ
دوتا ادرس سایت هستش که از طریق یه رجکس یه عدد رو باید میگرفتین. که خب اگه گرفتین بهش بدین. حالا لاراول یا هرچیزی. بهش تحویل بدین. حتی در عالم واقع بین خودتون هم، این یک مورد رو هم نتونستین انجام بدین.
داری از پول جیب اون بنده خدا نوش جان میکنی، که اتفاقا نوش جونت، اما مردانگی داشته باش زحمتی که کشیدی رو بهش تحویل بده حداقل بدونه این حق الزحمه ای که پرداخت کرده بابت چی بوده.
شما همچنان حتی حرف از دمو وو نمیدونم مثال ماشین میزنی.
با این وضعیت فنی که شما دارین و حرص حق الزحمه ای که دارین برای کاری که تحویل داده نشده، کسب و کار نمیشه که. اینجوری فقط باید تو انجمن از اینو اون پروژه بگیری بعد بیایی چارتا مثال چرخ و ماشین بزنی، هر زحمتی هم میکشی تو لپتاب خودت نگهداری حق الزحمه تم بگیری. همون آپاراتی شم که مثال میزنی، حداقل پول رو میگیره چهارتاچرخ بهش تحویل میده میتونه بره تو دیوار بفروشه. یه کاری انجام میده. زحمتی هم که حق الزحمه شو گرفتی بش بده بذار بره ببینه اصلا کار میکنه؟ اصلا ببینه جوابگوی دونفر هستش که بتونن از ساتیش استفاده کنن. ده نفر هم نه. فقط دو نفر برن از سایتش استفاده کنن.
اگه یه نفر هم ازت پول بگیره برای سایت درست کنه بعد هم بگه خب سایتت درست نشد ولی براش من چهل روز زحمت کشیدم این پولی که دادی برا زحمتیه که کشیدم شما دلت راضی میشه؟ تاپیک هم بیایی بزنی اونم بیاد که ظاهر ماجرا رو با چارتا مثال آپاراتی برعکس جلوه بده بعدشم بگه که ازت اعاده ی شرف میکنم تو خودت خوشت میاد؟
ماشالله با اخلاقی که شما داری راحت تا دوهزارتا پیام میتونی توجیه کنی کارت رو. حوصله میخواد بتونه آدم جواب توجیهات شمارو بده.
یه داور بین خودتون تعیین کنین. مشکلتون رو براش توضیح بدین. انقدر سخت و غیرمنطقیه؟
یه سرچ کن تو گوگل دفتر وکالت باهم دیگه توافق کنین یکی از اون همه وکیل بیکار رو بکنین داور بین خودتون سریع دوروزه تموم شه بره پی کارش مشکلتون رو. وکیل هم راحت تر میتونه توجیهات شمارو جواب بده.
اما وقتی شما اینکاره به این معقولی رو انجام نمیدی یعنی میدونی که داری بی منطق صحبت میکنی و برای حل و فصل شدن ماجرا سره یک تومن میگی که بره شکایت کنه. نهایتش هم بخاد یک تومن ازت بگیره. بابا اون یک تومنا چیه. با جمع کردن صدتا از این یک تومنا بعد هم بگی برو شکایت کن تهشم ده نفر میرن شکایت میکنن پولشونو پس میدی، مطمعن باش پولدار نمیشی.
یه داور تعیین کنین بین خودتون مشکل رو حل کنین. الآن یکهفته ست هنوز مشکلتون حل نشده.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید