نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: ست کردن dns در سرور

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

Unhappy ست کردن dns در سرور

سلام به همه دوستان . من به تازگی سروری خریداری کردم که توسط یکی از دوستان خارج از کشور تهیه شده و روی اون whm نصب هست . کانفیگ اولیه whm رو انجام دادم منتهی توی بخش dns گیر کردم و نمیدونم باید چی وارد کنم؟ من یه دامین دارم که با ساخت پکیج و یوزر این دامنه رو بهش وصل کردم منتهی دامنه وصل نمیشه . نمیدونم توی تنظیمات dns دامنه هم باید چی رو وارد کنم . ادرس نیم سرور توی whm این هست ns1.first-ns.de من هم همین رو وارد کردم ولی فکر میکنم باید این مقدار با یک دامین از خودم تغییر کنه . لطفا اساتید راهنمایی کنید این مشکل حل بشه .

من تازه واردم اگر تاپیک جای اشتباهی ساخته شده لطفا مدیران منتقل کنند .

2. تعداد تشکر ها از behzadnoor به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن my-host.site آواتار ها
    ایران ، آذربایجانشرقی ، تبریز ، نصف راه ، پشت آتشنشانی
    تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    121
    تشکر شده در
    100 پست

پیش فرض پاسخ : ست کردن dns در سرور

با سلام

ابتدا وارد پنل whm خود شوید / از منوی سمت چپ بر روی DNS Functions کلیک کنید تا به تنظیمات نیم سرور بروید / حالا بر روی گزینه ی Edit DNS Zone کلیک کنید تا وارد پنل تنظیمات شوید .

خب در این قسمت ابتدا قسمت های زیر رو باید موارد example.com رو به نام سایت خودتون تغییر بدید و یک به یک بسازید مثل عکس زیر

خب حالا از قسمت Add New Entries Below this Line یک Enteries جدید با نام ns1 با پورت پیشفرض 14400 از منوی select روی a قرار دهید تا یک آیپی آدرس براتون ظاهر شه که باید آی پی سرور رو اونجا قرار بدید ( توجه ns2 رو هم با همان روند قبلی بسازید ) .

در مورد نیم سرور دامنه باید عرض کنید دامنه ملی ایرانیک هست یا عمومی هست تا بتونم راهنمایی کنم

5. تعداد تشکر ها ازmy-host.site به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط my-host.site نمایش پست ها
    با سلام

ابتدا وارد پنل whm خود شوید / از منوی سمت چپ بر روی DNS Functions کلیک کنید تا به تنظیمات نیم سرور بروید / حالا بر روی گزینه ی Edit DNS Zone کلیک کنید تا وارد پنل تنظیمات شوید .

خب در این قسمت ابتدا قسمت های زیر رو باید موارد example.com رو به نام سایت خودتون تغییر بدید و یک به یک بسازید مثل عکس زیر

خب حالا از قسمت Add New Entries Below this Line یک Enteries جدید با نام ns1 با پورت پیشفرض 14400 از منوی select روی a قرار دهید تا یک آیپی آدرس براتون ظاهر شه که باید آی پی سرور رو اونجا قرار بدید ( توجه ns2 رو هم با همان روند قبلی بسازید ) .

در مورد نیم سرور دامنه باید عرض کنید دامنه ملی ایرانیک هست یا عمومی هست تا بتونم راهنمایی کنم
    ممنون من این کار رو مطابق چیزی که شما فرستادید تنظیم کردم . دامنه که من دارم همینه . میخوام همین دامنه هم روی سایت اصلی بیاد بالا یعنی دو تا دامنه ندارم ! دامنه com هست . چطور میتونم روی همین دامنه ای که اینجا توی تنظیمات وارد کردم سایتم رو هم بالا بیارم؟

عضو انجمن my-host.site آواتار ها
    ایران ، آذربایجانشرقی ، تبریز ، نصف راه ، پشت آتشنشانی
    تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    121
    تشکر شده در
    100 پست

خب واسه تنظیم دامنه با سرور بایستی به پنل دامنه ای خریداری کرده اید برید اگر دامنه قبلا روی هاستی دیگه باشه باید آیپی هاستینگ رو داشته باشید اگه نه باید از نو ایجاد کنید

نحوه ایجاد :

الف - زمانی که دامنه اولین بار به هاست وصل میشه :

از قسمت مدیریت به بخش مدیریت ns برین حالا باید در فیلد اول که چیزی شبیه به ns1.yoursite.com نیم سروری که ساختین رو وارد کنید و در فیلد روبرو آیپی سرور رو قرار بدید و بر روی اعمال یا ذخیره کلیک کنید ( حالا ns2 هم بایستی با همین فرایند تکمیل شه )

بعد از اینکه از قسمت لاگ دامنه دیدین وضعیت sucess ایجاد شده می تونین از قسمت مدیریت نیم سرورها یا مدیریت DNS برید و در فیلد هایی که 4 تا 5 هستن در 2 تاش بنویسید ns1.yoursite.com و ns2.yoursite.com

_ ب : زمانی که دامنه در هاستی دیگری وصل بوده

طبق روش بالا به قسمت تنظیمات دامنه برید و از قسمت مدیریت ns وارد شوید . در این بخش از قسمت ویرایش ns ( یعنی زیر فیلدهای قبلی که قبلا پر کرده بودید ) بروید و آنجا در قسمت اول که نوشته ns1.yoursite.com آدرس سایت خودتون رو وارد کنید و در قسمت دوم که آیپی قبلی هاستتون رو بنویسی و در قسمت سوم که نوشته new ip باید آی پی سرور جدید رو وارد کنید.

خب ns2 رو هم با همون شرایط تغییر بدید . و کار تمام است منتظر باشید نیم سرورهاتون تغییر پیدا کنن .

سوالی بود در تلگرام در خدمتم

8. تعداد تشکر ها ازmy-host.site به دلیل پست مفید

عضو انجمن farhadhelix آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    384 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behzadnoor نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان . من به تازگی سروری خریداری کردم که توسط یکی از دوستان خارج از کشور تهیه شده و روی اون whm نصب هست . کانفیگ اولیه whm رو انجام دادم منتهی توی بخش dns گیر کردم و نمیدونم باید چی وارد کنم؟ من یه دامین دارم که با ساخت پکیج و یوزر این دامنه رو بهش وصل کردم منتهی دامنه وصل نمیشه . نمیدونم توی تنظیمات dns دامنه هم باید چی رو وارد کنم . ادرس نیم سرور توی whm این هست ns1.first-ns.de من هم همین رو وارد کردم ولی فکر میکنم باید این مقدار با یک دامین از خودم تغییر کنه . لطفا اساتید راهنمایی کنید این مشکل حل بشه .

من تازه واردم اگر تاپیک جای اشتباهی ساخته شده لطفا مدیران منتقل کنند .
    با سلام

اول داخل رکورد های دی ان اس دامنه که داخل whm هست 2 رکورد از نوع A مانند ns1 و ns2 ایجاد کنید به سمت ای پی سرورتون

بعد داخل پنل مدیریت دامنه نیم سرورها رو همراه با ای پی به روی مقادیری که ساختید ست کنید برای مثال:

ns1.example.ir 1.1.1.1

ns2.example.ir 1.1.1.1
    انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran

10. تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید

عضو انجمن bakuryu آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    226
    تشکر تشکر شده 
    293
    تشکر شده در
    277 پست

دوست عزیز ، دقیقا توسط دوستان توضیح داده شد ، ولی اگر هنوز موفق نشدید ، در ارتباط باشید تا مشکلتون رفع کنم
    IRANVPS.ORG
    Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
    تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴

12. تعداد تشکر ها از bakuryu به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)