-
August 4th, 2017, 03:30
مشکل فعال نشدن سرویس ها بعد از پرداخت
سلام دوستان
من نسخه whmcs 7.2.2 نصب کردم مشکلی که دارم اینه که بعد از این که کاربر فاکتور را پرداخت می کنه همچجنان محصول به عنوان غیر فعال و تعلیق شده است ....توی پنل مدیریت توی بخش سفارشات هم وضعیت پرداخت را پرداخت شده زده ولی وضعیت سرویس را pending زده
چطوری می شه کاری کرد که بعد از پرداخت وضعیت سرویس اتوماتیک به حالت فعال شده در بیاد؟ ... سرویس ها از نوع سرور ویندوز هستن .. کرون جاب هم رو سرویس فعاله
-
-
August 4th, 2017 03:30
# ADS
-
August 4th, 2017, 03:39
پاسخ : مشکل فعال نشدن سرویس ها بعد از پرداخت
سلام وقت بخیر در تلگرام با بنده در تماس باشید تا براتون انجام گردد
ایدی تلگرام در قسمت امضا وجود دارد
با احترام
-
-
August 4th, 2017, 03:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
oscarman
سلام دوستان
من نسخه whmcs 7.2.2 نصب کردم مشکلی که دارم اینه که بعد از این که کاربر فاکتور را پرداخت می کنه همچجنان محصول به عنوان غیر فعال و تعلیق شده است ....توی پنل مدیریت توی بخش سفارشات هم وضعیت پرداخت را پرداخت شده زده ولی وضعیت سرویس را pending زده
چطوری می شه کاری کرد که بعد از پرداخت وضعیت سرویس اتوماتیک به حالت فعال شده در بیاد؟ ... سرویس ها از نوع سرور ویندوز هستن .. کرون جاب هم رو سرویس فعاله
با سلام و احترام
اگر تنظیمات پکیج در سرور صحیح باشد در قسمت "ماژول > محصول مورد نظر" می توانید بخش "سرور" را گروه سروری که هاست میخواهید بسازید بگذارید
در صورت تمایل در تماس باشید انجام شود
موفق باشی
-
تعداد تشکر ها ازvpgroup به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2017, 05:43
از قسمت تنظیمات تیک تحویل خودکار محصول رو زدید ؟
-
تعداد تشکر ها ازgharibion به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2017, 10:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
oscarman
سلام دوستان
دورد دوست عزیز بنده هم همین مشکل رو داشتم مشکلم این بود که تو whmcs. قسمت ساخت محصول و پکیج هارو اشتباهی انجام میدادم در صورت تمایل با بنده یا اقای vpgroup در ارتباط باشید با تشکر
-
تعداد تشکر ها از 8110829 به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2017, 03:35

نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و احترام
اگر تنظیمات پکیج در سرور صحیح باشد در قسمت "ماژول > محصول مورد نظر" می توانید بخش "سرور" را گروه سروری که هاست میخواهید بسازید بگذارید
در صورت تمایل در تماس باشید انجام شود
موفق باشی
ممنون جناب
محصولات را مطمئنم درست ساختم... اینها در اصل سرور ویندوز هستن من نمی خوام وصلشون کنم به یک سرور توی whmcs
همونطوری که گفتید برای هر محصول توی بخش مازول ها من ماژول auto release را فعال کردم و تیک فعال سازی بعد از اولین پرداخت را زدم
خوشبختانه مشکلش حل شد .. بالافاصله بعد از پرداخت فعال می شه (هم توی بخش محصمشکل فقط اینجاست که بالای ناحیه مدیریت جایی هست نوشته سفارش معلق حتی بعد از این که کاربر پرداخت انجام می ده هنوز سرویس را تو اون بخش نمایش می ده و وضعیت را pending می زنه ولی سرویس توی بقیه بخش های whmcs به صورت فعاله... ایا این مشکلی ایجاد می کنه؟ ولات ناحیه مدیریت هم توی بخش کاربری)
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
gharibion
از قسمت تنظیمات تیک تحویل خودکار محصول رو زدید ؟
منظور شما فعال کردن ماژول auto release ?
-
-
August 5th, 2017, 10:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
avalmizban
سلام وقت بخیر در تلگرام با بنده در تماس باشید تا براتون انجام گردد
ایدی تلگرام در قسمت امضا وجود دارد
با احترام
شما خودتون بلد نبودین whmcs نصب کنین الان رفع مشکل انجام میدین ؟
-
تعداد تشکر ها ازamin karimi به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2017, 13:23

نوشته اصلی توسط
oscarman
ممنون جناب
محصولات را مطمئنم درست ساختم... اینها در اصل سرور ویندوز هستن من نمی خوام وصلشون کنم به یک سرور توی whmcs
همونطوری که گفتید برای هر محصول توی بخش مازول ها من ماژول auto release را فعال کردم و تیک فعال سازی بعد از اولین پرداخت را زدم
خوشبختانه مشکلش حل شد .. بالافاصله بعد از پرداخت فعال می شه (هم توی بخش محصمشکل فقط اینجاست که بالای ناحیه مدیریت جایی هست نوشته سفارش معلق حتی بعد از این که کاربر پرداخت انجام می ده هنوز سرویس را تو اون بخش نمایش می ده و وضعیت را pending می زنه ولی سرویس توی بقیه بخش های whmcs به صورت فعاله... ایا این مشکلی ایجاد می کنه؟ ولات ناحیه مدیریت هم توی بخش کاربری)
- - - Updated - - -
منظور شما فعال کردن ماژول auto release ?
قسمت تنظیمات > محصولات و سرویس ها > ویرایش محصول مورد نظر > تب تنظیمات ماژول > راه اندازی فوری سفارش پس از ارسال سفارش
-
تعداد تشکر ها از gharibion به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2017, 16:21
عضو انجمن
سلام،
در ارتباط باشيد بررسي و رفع كنم مشكل رو براتون. ايميل در امضا موجود است.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
August 5th, 2017, 20:52

نوشته اصلی توسط
gharibion
قسمت تنظیمات > محصولات و سرویس ها > ویرایش محصول مورد نظر > تب تنظیمات ماژول > راه اندازی فوری سفارش پس از ارسال سفارش
ممنون جناب
من دقیقا" همین مسیر را رفتم تو قسمت ماژول ها ماژول auto release فعال کردم همون تیک اول را که گفتید زدم تنها فرقی که کرد اینه که بعد از این که مشتری سفارش می ده بلافاصله سرویس را براش فعال می زنه حتی وقتی پرداخت نکرده ولی تو بخش مدیریت اون سرویس می ره تو قسمت سفارشات معلق باید برم دستی سفارش را تکمیل کنم این مشکل را چطوری باید رفع کرد؟
یک نکته را بگم کابرها وقتی پرداخت می کنن ایمیل تاییده پرداخت براشون ارسال نمی شه تو ناحیه کاربری این پیام را بهشون نشون می ده که پرداخت باید توسط مدیرات تایید بشه من می خوام این گزینه را حذف کنم
لطفا" راهنمایی کنید باید این قسمت و چی کار کنم
-