-
December 2nd, 2016, 19:22
عضو انجمن
نت مخابرات شما هم خرابه؟
سلام دوستان مدتیه اینترنت من از مخابرات هر یه ربع یه بار قطع میشه یعنی چراغ اینترنت موردم خاموش میشه البته چراخ adsl مشکلی نداره
نت شما هم اینطوری هست؟
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 2nd, 2016 19:22
# ADS
-
December 2nd, 2016, 19:27
عضو انجمن
پاسخ : نت مخابرات شما هم خرابه؟
این مشکل همیشگی دگ تبدیل شده ... ماهی شاید 7 روزش درست و حسابی باشه ... پشتیبانشون هم قبول نمیکنه مشکل از اوناست
-
تعداد تشکر ها از persianws به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2016, 19:50

نوشته اصلی توسط
dertgtr
سلام دوستان مدتیه اینترنت من از مخابرات هر یه ربع یه بار قطع میشه یعنی چراغ اینترنت موردم خاموش میشه البته چراخ adsl مشکلی نداره
نت شما هم اینطوری هست؟
سلام و درود / والا بنده هم از مخابرات سرویس داشتم زیاد جالب نبود و در حال حاضر 5 ساله از های وب استفاده می کنم واقعا سرویس عالیه / در هر صورت تمام شرکت ها و isp های در حال کار به مشکل قطی بر می خورند / اما های وب اگر هم قطع بشه زیره 30 دقیقه برطرف میشه / مگر اینکه مشکل از زیرساخت اینترنت ایران باشه .
-
-
December 2nd, 2016, 19:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
نت شما هم اینطوری هست؟
درود
حقیقتا خسته شدیم :|
قطعی زیاد داره حتی زمانایی هم که وصل هست سرعت دانلود بسیار پایینی داره 
ناچار به استفاده از نت ایرانسل هستیم
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
-
December 2nd, 2016, 20:00
عضو جدید
نت ما خوبه
من حدود ۲ سالی میشه از مخابرات دارم اما واقعا تا الان شاید دو سه بار قطعی داشته.
ویرایش توسط 1993 : December 2nd, 2016 در ساعت 20:02
-
-
December 2nd, 2016, 20:06
عضو دائم
مودمتون قدیمیه یا جدید؟ مودم های قدیمی مخصوصا tp link ها قادر به کشش اینترنت های الان نیستند..من یک مودم wifi داشتم 4 سال پیش خریده بودم همش قطع و وصل بود عوضش کردم از این گرونای جدید گرفتم مشکل کاملا حل شد.
راستی سر سیم های تلفن در خونه تا داخل و.. بهتره چک بشه..مخابرات میاد سیم ها رو لخت میکنه همینطوری مثل گاو یکدونه چسبم نمیزنه میره سیم سرش میمونه سولفات میزنه زیر بارون و.. این مشکلات رو پیش میاره.از دم در تا داخل خونه سیم های سر لخت تلفن رو چک کنید..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2016, 20:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
مودمتون قدیمیه یا جدید؟ مودم های قدیمی مخصوصا tp link ها قادر به کشش اینترنت های الان نیستند..من یک مودم wifi داشتم 4 سال پیش خریده بودم همش قطع و وصل بود عوضش کردم از این گرونای جدید گرفتم مشکل کاملا حل شد.
راستی سر سیم های تلفن در خونه تا داخل و.. بهتره چک بشه..مخابرات میاد سیم ها رو لخت میکنه همینطوری مثل گاو یکدونه چسبم نمیزنه میره سیم سرش میمونه سولفات میزنه زیر بارون و.. این مشکلات رو پیش میاره.از دم در تا داخل خونه سیم های سر لخت تلفن رو چک کنید..
سلام.
بله بنده هم مودم Dlink - 2790u گرفتم تمام تلاششو میکنه که اینترنت قطع نشه. روی snr 2 هنوز وصل بود.
+ مودمتونو به سیم ورودی دم در وصل کنید ببینید داون استریم و snr چند هست. فاصله با مخابرات تاثیر خیلی زیادی داره.
-
تعداد تشکر ها از Hi Data به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2016, 20:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
بله مودم tp link قدیمی هست یعنی ممکنه از مودم باشه؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
irhost.net
سلام و درود / والا بنده هم از مخابرات سرویس داشتم زیاد جالب نبود و در حال حاضر 5 ساله از های وب استفاده می کنم واقعا سرویس عالیه / در هر صورت تمام شرکت ها و isp های در حال کار به مشکل قطی بر می خورند / اما های وب اگر هم قطع بشه زیره 30 دقیقه برطرف میشه / مگر اینکه مشکل از زیرساخت اینترنت ایران باشه .
من مجبورم نت مخابرات استفاده کنم چون رو فیبر نوری هستم
- - - Updated - - -
یه موضوع جالب هم اینکه وقتی آدرس
http://192.168.1.1
رو در مروگر می زنم باز نمیشه فکر کنم موردم کلا هنگ کرده ! باید ریستش کنم؟
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 2nd, 2016, 21:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
یه موضوع جالب هم اینکه وقتی آدرس
http://192.168.1.1
رو در مروگر می زنم باز نمیشه فکر کنم موردم کلا هنگ کرده ! باید ریستش کنم؟
این موضوع مربوط به مودم و.. نمیباشد
بعضی اوقات تمامی مودم ها به این صورت میشوند که با یک خاموش و روشن کردن مورد حل میشود
پیشنهاد میشود همیشه کنار اینترنت مخابرات یک اینترنت دیگه داشته باشید
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
December 2nd, 2016, 21:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
1993
نت ما خوبه
من حدود ۲ سالی میشه از مخابرات دارم اما واقعا تا الان شاید دو سه بار قطعی داشته.
بستگی به منطقه هم داره
-