-
October 14th, 2016, 16:41
عضو جدید
درخواست راهنمایی (از چه وب سروری برای سایت دانلود و آپلود استفاده کنم)
سلام
این تجربه قدیمی بنده هست ولی تخصصی نیست
قدیم یک سرور اختصاصی از هتزنر داشتم و مجازی ساز کردم و سیستم ویندوز سرور 2008 64 بیتی نصب کردم و وب سرور IIS و مورد استفاده سرور مجازی سایت دانلود بود
مشکل که بعدا بوجود اومد:
1- درخواست های دانلود زیاد بود و وب سرور کم میاورد و اطلاعات 6 ترابایت به بالا داشتم که نمیتونستم سرور جدید تهیه کنم و از ویندوز برم به لینوکس
2- وب سرور iis کم میاورد و یک وب سرور پولی هم خریدم الان دقیقا یادم نیست اسمش رو ولی مشکل سر این بود وقتی محدودیت برای سرعت دانلود یوزر قرار میدادم و باز هم افت سرعت دانلود لینک ها بود و....
سوال بنده :
الان دارم یک سایت مستقیم کننده راه اندازی می کنم
سرویس رایگان و پولی در سایت هست که پس از مستقیم شدن فایل ها کاربر فایل مستقیم شده رو میخواد بلافاصله دانلود کنه
اما فعلا که درخواست دانلود زیاد نیست و اول راه هست ولی پس از یک سری تبلیعات برای سایت کاربرا میان و استفاده مداوم دارن و کم کم و حتما وب سرور آپاچی کم میاره
میخواستم بدونم وب سرور litespeed رو پیشنهاد می کنید یا وب سرور nginx
البته با یکی از دوستان حرف زدم و گفتن سرور اول فایل ها رو مستقیم کنه و در حین مستقیم شدن رو سرور دوم آپلود بشه فایل ها و کاربر از سرور دوم که مخصوص فایل هاستینگ هست فایل هاش رو دریافت کنه
محدودیت سرعت دانلود و آپلود برای کاربر میخوام قرار بدم وقتی کاربرا زیاد شدن و همزمان درخواست دارن میدن که سرور کم نیاره و مشکلات دیگه بوجودنیاد
لطفا بگین 2سرور باشه یا اگر یک سرور باشه در اول کار از چه وب سرور استفاده کنم ؟
-
-
October 14th, 2016 16:41
# ADS
-
October 14th, 2016, 16:50
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی (از چه وب سروری برای سایت دانلود و آپلود استفاده کنم)
ببينيد ، به نظر بنده اسن كار رو انجام بديد بهتر هست ولى اگر كار اول براتون مقرون به صرفه نبود كار دوم رو پيشنهاد مى كنم :
كار اول - تهيه دو سرور ، يكى با مشخصات قوى تر و ديگر ضعيف تر
سرور قوى تر ( براى دانلود پولى )رو اگر كاربر ها قراره زياد بشن دايركت ادمين با انجين ايكس كانفيگ كنيد
سرور ضعيف تر هم هر كدوم راحت تر هستين ( پيشنهاد من بازم دايركت ادمين هست )
خوبى اين كار ، كيفيت بالاس ، بدى اون هم هزينه زياد
كار دوم - تهيه يك سرور با مشخصات نسبتا خوب و كانفيگ دايركت ادمين و انجين ايكس توسط يك شخص حرفه اى كه اگر خواستيد درخواست بديد در انجمن ، دوستان آفر مى دهند و مى تونين از بين اون ها ، يك نفر رو كه بهتر هستن انتخاب كنين ( ميتونم كسى رو هم بهتون معرفى كنم كه طبيعتا در امر كانفيگ سرور آقاى سنجرى رو پيشنهاد مى كنم )
استفاده از لايت اسپيد اصلا پيشنهاد نميشه ! بهتيرن وب سرور ها همين انجين ايكس و اى اى اس هستن كه خود بنده ترجيحم دايركت ادمين + انجين ايكس هست.
با آرزوى پيروزمندى
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید