-
October 19th, 2016, 17:18
کمک برای خرید سرور از leaseweb
سلام
می خوام از leaseweb سرور بخرم اولین بارمه بعد برای ثبت نام می خوام بدونم میشه اطلاعات ایران داد چون leaseweb در امریکا هم دفتر داره مشکل پیش نیاد ؟
اگه اطلاعات جعلی از خود امریکا بدم مشکلی داره ؟
و یه مسئله دیگه هم که هست اینه که می خوام روی سرور ویندوز نصب کنم و برای نصب ویندوز 12 یورو می خواد امکان نداره که از نسخه کرک شده استفاده کنم؟ باتشکر
-
-
October 19th, 2016 17:18
# ADS
-
October 19th, 2016, 17:21
عضو انجمن
پاسخ : کمک برای خرید سرور از leaseweb
سلام به نظر بنده خودتون مستقیم نگیرید از شرکت های ایرانی ارائه دهنده سرور از لیزوب خریداری کنید نصب و کانفیگ هم رایگان این شرکت ها برای شما انجام میدن بدون دردسر!
-
-
October 19th, 2016, 17:41
عضو دائم
سلام
هرگز با اطلاعات کاربری متعلق به ایران در سایت های خارجی ثبت نام نفرمایید.
البته شاید برخی سرویس دهندگان فعلا مشکلی با ایران نداشته باشند ولی احتیاط شرط عقل است.
هیچ دیتاسنتری برای شما ویندوز کرک شده نصب نمی کند، می بایست درخواست کنید که با حالت trial نصب کنند و سپس خودتان اقدام به کرک یا نصب لایسنس بفرمایید.
همچنین برای تهیه سرویس ها با کیفیت از لوکیشن هلند می توانید با ما در ارتباط باشید ...
-
-
October 19th, 2016, 18:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taba2000
سلام
می خوام از leaseweb سرور بخرم اولین بارمه بعد برای ثبت نام می خوام بدونم میشه اطلاعات ایران داد چون leaseweb در امریکا هم دفتر داره مشکل پیش نیاد ؟
و یه مسئله دیگه هم که هست اینه که می خوام روی سرور ویندوز نصب کنم و برای نصب ویندوز 12 یورو می خواد امکان نداره که از نسخه کرک شده استفاده کنم؟ باتشکر
از آمریکا و آلمان از دیتاسنتر مورد نظر امکان ارائه سرور فراهم میباشد.
در صورت نیاز میتونید تیکت بزنید
-
-
October 19th, 2016, 19:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taba2000
سلام
برای تایید سفارش بار اول تماس میگیرن
ممکن هست مدارک هم از شما درخواست شود
-
-
October 19th, 2016, 19:49
امکان این نیست که مشخصات مال امارات باشه و واقعی باشه اما شماره تلفن از ایران ؟
-
-
October 19th, 2016, 19:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taba2000
امکان این نیست که مشخصات مال امارات باشه و واقعی باشه اما شماره تلفن از ایران ؟
خیر...امکان پذیر نیست
ویرایش توسط hadi_am : October 19th, 2016 در ساعت 21:41
-
-
October 19th, 2016, 20:21
دوستان عزیز سرور مجازی XL رو https://www.leaseweb.com/cloud/public/virtual-server از این دیتاسنتر می خوام عزیزانی که می تونند خرید کنند و اکانت رو به خودم بدند اعلام کنند.
-
-
October 19th, 2016, 20:32
عضو انجمن
الان با هویت ایرانی از هر کجا تهیه کنید مطمئن باشید فردا روز به مشکل می خورید از واسطه خرید کنید که حداقل چند سرور تهیه کردن و با قوانین آشنا هستن تهیه کنید خودتونو درگیر نکنید.
-
-
October 19th, 2016, 21:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taba2000
دوست عزیز پنلی که میخواید کلود هستش و امکان ارئه پنل اختصاصی برای شما وجود نداره...
اگه پلن دیگه ای بخواید شاید بتونیم براتون تهیه کنیم
-