سلام دوستان.
چند وقتی میشه که در حال تحقیق بر روی شبکه های عصبی هستم و برای تست کردن امنیت کپچای WHMCS یک برنامه نوشتم که خروجی جالبی داشت!!!
یک نکته، اون هم اینکه من توی این فیلم از کپچای دو سایت roobinapanel.ir و yasit.ir استفاده کردم،فقط به این دلیل که تو اون لحظه اسم این ۲ هاستینگ به دلیل استفاده اخیر به ذهن من رسید و امیدوارم صاحبان محترمشون از این حرکت من ناراحت نشن. این مشکل فقط به این ۲ سایت مربوط نیست و تمام سایت هایی که از این اسکریپت استفاده می کنن دچار این مشکل هستند.
فیلم رو آپلود کردم، میتونید از اینجا دانلود کنید:
http://www.kolahsefid.com/public/whmcs.mp4
یا میتونید فیلم رو توی آپارات ببینید:
رد شدن از کپچای WHMCS
(سعی کنید فایل رو دانلود کنید. متاسفانه کیفیت فیلم تو آپارات خیلی افت داره)
من تا به حال با whmcs کار نکردم و اطلاعی از وضعیت سیستم کپچاش ندارم و نمیدونم که میشه کپچا رو از این سخت تر کرد یا نه، اما با این وضعیت خودتون بهتر میدونید که میشه چه کارایی کرد...دوستان لطفا دقت بفرمایید، این قضیه هرگز نمیتونه برای کاربرهای یک سرویس دهنده مشکل ایجاد کنه! خبری از هک کردن و هک شدن و ... هم نیست!
سیستم های کپچا برای جلوگیری از ثبت نام ماشین های کامپیوتری که اغلب با هدف ایجاد مزاحمت و ... طراحی میشن هست که متاسفانه توی اسکریپت whmcs این سیستم وظیفه اش رو به طور صحیح انجام نمیده. در واقع حروف این کپچا هیچگونه پیچیدگی و پس زمینه منحرف کننده ای (برای سیستم های ماشینی) نداره و باعث میشه که به سادگی قابل خوندن باشه.
من شخصا این اطمینان رو میدم که این مساله هرگز باعث هک شدن شما یا سرویس دهنده تون نمیشه. ضمنا ایراد مذکور تا چند دقیقه دیگه رفع میشه.
به روز رسانی:
فایل پچ آپلود شد، انتهای همین تاپیک میتونید فایل رو دریافت کنید.
از جناب سجادیه و جناب سنجری بابت همکاری متشکرم.