-
August 14th, 2015, 21:27
نیازمند طراح وبسایت برای ادیت قالب فروشگاهی وردپرس
سلام
خسته نباشید ،
من یه قالب فروشگاهی وردپرس دارم که تجاری هست و دنبال یه نفر میگردم که صفحه سبد کالا و چند تا قسمت دیگه رو برام ویرایش کنه!
دلیلش هم این هست که از ظاهر این قالب خوشم اومده ولی قسمت سبد کالا و ...اصلا مناسب نیست و به نظرم خریدار گیج میشه!
دوستان لطفا نمونه کارهاتون رو در همین تاپیک برام بفرستید.(ترجیحا مایل هستم این طراحی رو به کسی بسپرم که تجربه طراحی قالب فروشگاهی رو داشته باشه و بتونم راجع به فروشگاه ازش مشورت بگیرم)
وبسایت + اسم قالب و توضیحات کامل رو برای شخصی که نمونه کارهاش مناسب باشه ارسال میکنم تا هزینه رو بهم بگه .
- - - Updated - - -
UP
-
-
August 14th, 2015 21:27
# ADS
-
August 14th, 2015, 21:29
پاسخ : نیازمند طراح وبسایت برای ادیت قالب فروشگاهی وردپرس
سلام عزیز با بنده در تماس باشید میتونم مشکلتون رو حل کنم.
-
-
August 14th, 2015, 22:59
عضو انجمن
-
-
August 15th, 2015, 02:44
دوستان در تماس باشید یعنی چی؟!من نمونه کار خواستم!
-
-
August 15th, 2015, 07:29
عضو انجمن
سلام، دیروز نمونه کار براتون به صورت خصوصی ارسال کردم.
-
-
August 15th, 2015, 16:07

نوشته اصلی توسط
mojtaba05
سلام، دیروز نمونه کار براتون به صورت خصوصی ارسال کردم.
سلام
مرسی ولی مورد پسندم نبود.
-
-
August 15th, 2015, 16:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
سلام
خسته نباشید ،
من یه قالب فروشگاهی وردپرس دارم که تجاری هست و دنبال یه نفر میگردم که صفحه سبد کالا و چند تا قسمت دیگه رو برام ویرایش کنه!
دلیلش هم این هست که از ظاهر این قالب خوشم اومده ولی قسمت سبد کالا و ...اصلا مناسب نیست و به نظرم خریدار گیج میشه!
دوستان لطفا نمونه کارهاتون رو در همین تاپیک برام بفرستید.(ترجیحا مایل هستم این طراحی رو به کسی بسپرم که تجربه طراحی قالب فروشگاهی رو داشته باشه و بتونم راجع به فروشگاه ازش مشورت بگیرم)
وبسایت + اسم قالب و توضیحات کامل رو برای شخصی که نمونه کارهاش مناسب باشه ارسال میکنم تا هزینه رو بهم بگه .
- - - Updated - - -
UP
نمونه کار موجود است.
می توانیم در خدمت شما باشیم. با واحد طراحی سایت مکاتبه کنید. www.my.hezarnevis.ir
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
August 15th, 2015, 16:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
سلام
مرسی ولی مورد پسندم نبود.
با سلام و وقت بخیر،
درسته ولی اون نمونه کارها بر اساس طرح های صاحب کارها ساخته شده و بنده در ظاهر اون ها نقشی نداشتم.
به هر حال سپاس.
-
تعداد تشکر ها از mojtaba05 به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2015, 16:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mojtaba05
با سلام و وقت بخیر،
درسته ولی اون نمونه کارها بر اساس طرح های صاحب کارها ساخته شده و بنده در ظاهر اون ها نقشی نداشتم.
به هر حال سپاس.
با سلام خدمت استارتر
کار ایشون تک هست. مثل تصویر آواتارش :دی
شما نیز طرح نمیخواید که بر اساس گرافیک دارید ایشون رو قضاوت میکنید.
شما باید کد نویسی هارو مشاهده کنید و توی کد نویسی نیز مثل یک کد نویس حرفه ای کار رو به شما تحویل میدن.
آقای ثابتی در این مورد تایید میشن .
موفق باشید
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
-
تعداد تشکر ها از Mr-MAMAD به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2015, 16:42

نوشته اصلی توسط
aligoli
نمونه کار موجود است.
می توانیم در خدمت شما باشیم. با واحد طراحی سایت مکاتبه کنید.
www.my.hezarnevis.ir
چرا نمونه کارهاتون رو همینجا و یا در وبسایتتون قرار نمیدید؟!!یعنی من برای اینکه نمونه کارهای شمارو ببینم باید در وبسایتتون ثبت نام کنم و تیکت ارسال کنم؟!
@Mr-MAMAD
بنده جسارت نکردم ، همونطور که در تاپیک اشاره کردم دنبال کسی هستم که نمونه کار فروشگاهی با سیستم وردپرس زیاد داشته باشه و تجربه اینکار رو داشته باشه تا هم ازش مشاوره بگیرم و هم پروژه های آینده رو بسپرم بهش...چون ما وبسایتمون تازه تاسیس هست و قطعا بعد از گذشت یکی دو ماه نیاز داریم تغییرات زیادی تو وبسایت بدیم و احتمال اینکه نیاز به یه قالب اختصاصی داشته باشیم هم زیاد هست...
آقا مجتبی نمونه کارهایی که برای من فرستادند با سیستم اپن کارت بود و گرافیک جالبی هم نداشت و به نظرم این مورد سلیقه ای هست و من توانایی های ایشون رو زیر سوال نبردم و نمیبرم!
-