-
July 29th, 2015, 09:27
عضو انجمن
ساختن مستر کارت - در ترکیه
سلام.
آیا در ترکیه یک نفر میتونه مستر کارت بسازه برا خودش و مشخصاتش رو بده به ما که تو ایرانیم و باهاش خرید کنیم ؟
من با یک نفر که اونجاست صحبت کردم میگفت کردیت کارت داریم و خرید هامون رو توی کشور ترکیه انجام میتونیم بدیم. میگفت با اون کارت از مغازه خرید میکنیم ومغازه دار هم باید با بانک تصویه کنه. یا 500 دلار یا لیر گفت بیشتر نمیتونن خرید کنن با اون کارت.
آخر ماه هم قبض میاد براشون اون رو باید پرداخت کنن اون مبلغی که در اون ماه رو خرج کردن!!!
در مورد مستر کارت اطلاعی نداشت طرف.
کسی اطلاعی داره؟
-
-
July 29th, 2015 09:27
# ADS
-
July 29th, 2015, 19:18
پاسخ : ساختن مستر کارت - در ترکیه

نوشته اصلی توسط
P30Amin
سلام.
آیا در ترکیه یک نفر میتونه مستر کارت بسازه برا خودش و مشخصاتش رو بده به ما که تو ایرانیم و باهاش خرید کنیم ؟
من با یک نفر که اونجاست صحبت کردم میگفت کردیت کارت داریم و خرید هامون رو توی کشور ترکیه انجام میتونیم بدیم. میگفت با اون کارت از مغازه خرید میکنیم ومغازه دار هم باید با بانک تصویه کنه. یا 500 دلار یا لیر گفت بیشتر نمیتونن خرید کنن با اون کارت.
آخر ماه هم قبض میاد براشون اون رو باید پرداخت کنن اون مبلغی که در اون ماه رو خرج کردن!!!
در مورد مستر کارت اطلاعی نداشت طرف.
کسی اطلاعی داره؟
این کریدیت کارت هست
شما باید بگید دبیت کارت بگیره
دو نوع هست کارت ها یک نوعش کریدیت کارت هست که این نمونه اعتباری هست (موجودی نداره) شما با توجه به سقفی که براتون گزاشته شده میتونید از کارت پول برداشت کنید که در آخر ماه که صورت حسابی براتون درب منزل یا ایمیلی میاد که ریز پرداخت هاتون رو نوشته ۲۲ روز وقت دارید تا پرداخت کنید تا این ۲۲ روز هیچ سود و کارمزدی بهش اضافه نمیشه ولی بعد از ۲۲ روز پرداخت نکنید بهش سود بانکی بهش تعلق میگیره
یه نوع هست دبیت هست که مثل همه کارت های ایران موجودی باید داشت باشه که بتونید برداشت کنید
-
تعداد تشکر ها از dayapay.com به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2015, 18:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dayapay.com
این کریدیت کارت هست
شما باید بگید دبیت کارت بگیره
دو نوع هست کارت ها یک نوعش کریدیت کارت هست که این نمونه اعتباری هست (موجودی نداره) شما با توجه به سقفی که براتون گزاشته شده میتونید از کارت پول برداشت کنید که در آخر ماه که صورت حسابی براتون درب منزل یا ایمیلی میاد که ریز پرداخت هاتون رو نوشته ۲۲ روز وقت دارید تا پرداخت کنید تا این ۲۲ روز هیچ سود و کارمزدی بهش اضافه نمیشه ولی بعد از ۲۲ روز پرداخت نکنید بهش سود بانکی بهش تعلق میگیره
یه نوع هست دبیت هست که مثل همه کارت های ایران موجودی باید داشت باشه که بتونید برداشت کنید
اون وقت همون دبیت کارت رو میشه وقتی یک پی پال ساختیم به اون وصلش کنیم برای وریفای کردنش ؟
یکی میگفت کد اقتصادی باید اون کسی که مقیم اونجا هست باید داشته باشه از اون اطلاعی دارید؟
-
-
July 31st, 2015, 02:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
P30Amin
اون وقت همون دبیت کارت رو میشه وقتی یک پی پال ساختیم به اون وصلش کنیم برای وریفای کردنش ؟
یکی میگفت کد اقتصادی باید اون کسی که مقیم اونجا هست باید داشته باشه از اون اطلاعی دارید؟
شما هنوز در گیرید؟!! سخت نگیر داداش یک حساب باز کن وصلش کن پی پال ترکیه هم خوب نیست لیر هست و باید اکسچینج بزنید گرون در میاد برو بانک پارسیان بهتون ویزا کارت میده برو یکی از شعبه هاش بگو ویزا کارت کلاسیک میخوام
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
July 31st, 2015, 02:23

نوشته اصلی توسط
hegza
شما هنوز در گیرید؟!! سخت نگیر داداش یک حساب باز کن وصلش کن پی پال ترکیه هم خوب نیست لیر هست و باید اکسچینج بزنید گرون در میاد برو بانک پارسیان بهتون ویزا کارت میده برو یکی از شعبه هاش بگو ویزا کارت کلاسیک میخوام
بانک پارسيان واسه صدور و موجودي اوليه نزديک 700 تومن هزینه مخواد داداش میگن مطمن هم نیست البته باورش یکم سخته ؟!
-
-
July 31st, 2015, 02:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
بانک پارسيان واسه صدور و موجودي اوليه نزديک 700 تومن هزینه مخواد داداش میگن مطمن هم نیست البته باورش یکم سخته ؟!
100 دلار بلوک میشه
120+50 دلار هزینه
مبالغ بالا به ازای هر 100 دلار 3 سنت کارمزد + مبلغ شارژی که میخواید بریزید
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
July 31st, 2015, 04:36

نوشته اصلی توسط
P30Amin
بله میشه
کد اقتصادی برای باز کردن حساب بانکی هست
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hegza
پی پال ترکیه هم ارز usd داره و هم لیر و هم یورو نیازی هم به چنج نیست
کارت های پارسیان از بانک اذربایجان هست و خیلی کیفیت پایینی دارن و بیشتر پرداخت ها ریجیکت میشه.
هزینه صدورش بالا هست
۲-۳ ماه صدورش صول میکشه
شارژش هم هز دفته ۲۰-۳۰ روز زمان میبره
-
-
July 31st, 2015, 05:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dayapay.com
بله میشه
کد اقتصادی برای باز کردن حساب بانکی هست
- - - Updated - - -
پی پال ترکیه هم ارز usd داره و هم لیر و هم یورو نیازی هم به چنج نیست
کارت های پارسیان از بانک اذربایجان هست و خیلی کیفیت پایینی دارن و بیشتر پرداخت ها ریجیکت میشه.
هزینه صدورش بالا هست
۲-۳ ماه صدورش صول میکشه
شارژش هم هز دفته ۲۰-۳۰ روز زمان میبره
حساب پارسیات از صادر بانک تاجیکستان هست و 2 روزه شارژ میشه و کجا ایجکت شده لطفا با مدرک صحبت بفرمائید اونی که شما میگید مال بانک پاسارگاد بود اونم برای 3-4 سال پیش دوست گرامی
ضمنا پی پال همه کیف پول رو میشه زد اما وقتی پرداختی بیاد از جای خاصی میره سر وقت ارز مرجع که برای ترکیه همون لیر هست
- - - Updated - - -
http://www.tsb.tj/en/individuals/pay...visa_rates.php
-
-
July 31st, 2015, 06:21

نوشته اصلی توسط
hegza
حساب پارسیات از صادر بانک تاجیکستان هست و 2 روزه شارژ میشه و کجا ایجکت شده لطفا با مدرک صحبت بفرمائید اونی که شما میگید مال بانک پاسارگاد بود اونم برای 3-4 سال پیش دوست گرامی
ضمنا پی پال همه کیف پول رو میشه زد اما وقتی پرداختی بیاد از جای خاصی میره سر وقت ارز مرجع که برای ترکیه همون لیر هست
- - - Updated - - -
http://www.tsb.tj/en/individuals/pay...visa_rates.php
یک کارتی بود از بانک پارسیان حدود شش ماه پیش چند جا تست کردیم ریجیکت زد از جمله گوگل و پیپال و تو پی پال هم ادد نشد.
اسمی که رو کارت بود رو سرچ کردم برای اذربایجان بود.
هر حواله ای به پیپال بیاد با همون ارز میاد و چنچ نمیشه مثلا
کسی برای شما حواله درهم بزنه یا حواله دلار کانادا با همون ارز داخل حساب شما میاد و خودتون باید چنچش کنید یعنی کسی برای شما دلار بفرسته همون دلار میاد تو حسابتون اگر بخواهید به لیر یا ارز دیگه چنج کنید خودتون باید چنچ کنید.
ارز مرجع رو هم میتونید از قسمت
Manage Currencies
عوض کنید رو هر ارزی که دوست دارید بزارید.
-
تعداد تشکر ها از dayapay.com به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2015, 16:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dayapay.com
یک کارتی بود از بانک پارسیان حدود شش ماه پیش چند جا تست کردیم ریجیکت زد از جمله گوگل و پیپال و تو پی پال هم ادد نشد.
اسمی که رو کارت بود رو سرچ کردم برای اذربایجان بود.
هر حواله ای به پیپال بیاد با همون ارز میاد و چنچ نمیشه مثلا
کسی برای شما حواله درهم بزنه یا حواله دلار کانادا با همون ارز داخل حساب شما میاد و خودتون باید چنچش کنید یعنی کسی برای شما دلار بفرسته همون دلار میاد تو حسابتون اگر بخواهید به لیر یا ارز دیگه چنج کنید خودتون باید چنچ کنید.
ارز مرجع رو هم میتونید از قسمت
Manage Currencies
عوض کنید رو هر ارزی که دوست دارید بزارید.
هتزنر چون براش مهمه پرداخت و عضویت چون هویت واقعی دبی دادیم حتما فاکتور رو در پی پال میزنه درهم با اینکه جاهای دیگه اصلا همچین مشکلی نیست ولی بعضی جاها اصرار دارند با ارز لوکیشنت پرداخت کنی
-